Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️

PetDreams i pressen

Pressekontakt: Kristian Pedersen
Email: kristian@petdreams.dk
Tel.: +45 50262020
Pressebilleder: efter forespørgsel

 

Tørring Folkeblad, 

27.05.2015

   

 

Kæledyrsudstyr fra Ølholm til hele Norden

Produkterne i webbutikken kommer fra producenter i Danmark, Europa og Kina. De to indehavere finder produkterne på messer eller ved at følge kundeønsker.

 

Vejle Amts Folkeblad, Hedensted

21.05.2015

   

 

Kig mere på, hvad folk kan

Webbutikken PetDreams.dk er skabt på tværs af to kulturer.

 

Jyllands-Posten

02.01.2015

   

 

Brasilianske Paula skaber succes virksomhed

Det kan være svært at finde arbejde som udlænding i Danmark. Men så kan man jo altid stifte sin egen virksomhed - og få stor succes. Det har Paula Jota fra Tørring gjort.

 

 

NR:03 / 2013

   

 

Shopping til dig og din hund

3 af vores varer udstillet i Vi Med Hund.

 

 

NR:02 / 2013

   

 

Vi med hund

5 af vores varer udstillet i Vi Med Hund!

.

 

 

Ekstra Bladet

13.07.2012

   

 

 

Lær katten at gå på toilettet

Ekstra Bladet http://ekstrabladet.dk/kup/kaeledyr/article4023096.ece

Litter Kwitter udstillet i avisen!

 

 

16.12.2010

   

 

Flotteste Webshop 2010

http://www.webshopgennemgang.dk/petdreams-dk/

 

Ældresagen

02/2010

   

 

Tjek din netbutik

Ældre sagen NU har bedt bedømmelsesiden Trustpilot.dk om at gennemgå forbrugernes mange anmeldelser af netbutikker og på den baggrund udpege de ti bedste og de ti værste virksomheder.

PetDreams.dk er nr 6. 

 

 

 

Vejle Amts Folkeblad

10.2009

   

 

I USA skubber de hunden rundt i klapvogn

Fra en gård langt ud på landet ved Give drives hjemmesiden PetDreams.dk. Den tidligere landmand Kristian Pedersen og hans forretningspartner Paula Jota har efterhånden fået så stor sucess med at sælge tilbehør til kæledyr, at de begge kan leve af det - så godt, at Kristian Pedersen helt har lagt arbejdet som landmand på hylden for at koncentrere sig om PetDreams.dk

 

Vejle Amts Folkeblad

10.2009

   

 

Fido skal have GPS og himmelseng

HIMMELSENGE, varme trøjer og "bling bling" med krystaller. Det er ikke kun udstyr til os mennesker, men i høj grad også til vore kæledyr, der får os til at hive moneterne op af pengepungen.

!

 

 

Jyllands-Posten

09.2009

   

 

Jyllandspostens forbrugerportal på nettet

www.fpn.dk, lavede i september 2009, i samarbejde med portalen om kundetilfredshed, www.Trustpilot.dk, en liste over de 10 værste og 10 bedste webshops i Danmark.

!

 

BT 17.06.2009

   

 

Gadgets til kæledyr

LÆKKER HUNDESENG Vind en lækker og blød hundeseng op til labradorstørrelsen fra Petdreams.dk

TRENDY KRADSETRÆ Kradsetræ i et trendy design som vil tilfredsstille din forkælede kat. Kradsetræet indeholder mange ting til katten på et lille kompakt areal. Er meget stabil, og kan derfor bruges af større katte også. Når katten bliver træt af at kradse på rullen eller lege i røret, kan den lægge sig på den foredet liggeplade. Forhandler: Petdreams.dk. Pris: 499 kr.

INTELLIGENT LEGETØJ TIL HUNDE Dog Brick Plastic er det nyeste inden for intelligent legetøj til hund. Gem en godbid og lad hunden prøve at finde den ved at flytte de hvide idodser og skubbe lågen til side med næsen eller poten. Spillet er designet af Nina Ottosson. Forhandler: PetDreams.dk. Pris: 295 kr.

 

 

Folkebladet Djursland

17.12.2008

   

 

Gode netsteder

Advokatens Hjørne: Her er nogle af de internetadresser, som med garanti kan levere den ultimative julegave - afhængigt af, hvor meget du vil spendere.

 

 

Jyllands-Posten 22.11.2008

   

 

Puls 7

www.petdreams.dk Kæledyrene skal også mærke, det er jul... Her er sitet til hundeejeren eller katteelskeren. Petdreams leverer gaver og udstyr til både kæledyrets ejer og til kæledyret. Her kan man bl.a. finde alt i hunde- og katteartikler foruden små gaveidéer som eksemplelvis en billedramme til et foto af Fido eller kaffekopper med kattemotiver. Butikken er også leveringsdygtig i en hundejulekalender med 24 godbidder i.

Leveringstid: 1 - 3 dage.

 

Vi unge

NR 4 / 2007

   

 

Hotte hunde & cool katte

Kool Kæledyr, side 19
Er du træt af, at vuffer æder dine sutsko? Så giv den en kæmpe én af slagsen til at sove i! Hule til cirka 179 kroner fra petdreams.dk Seje skilte til halsbåndet. Fra 69 kroner pr. stk petdreams.dk

Dyrene er Løs! side 20
Vil du matche din hund? Så køb ens hundeskilt til jer og brug dit som nøglering. De har rigtig mange på www.petdreams.dk, denne her koster 87,50 kroner.

 

Vores kæledyr

Nr 3 / 2006

   

 

Juleshopping

Tid til leg. Alle kæledyr vil gerne leges med og legetøjet er ikke kun udfordrende og udviklende for kæledyret, men også sjovt for jer begge. Derfor er en lille legeting i julegave en rigtig god ide. Vi har fundet 8 produkter af høj kvalitet til kæledyr af forskellig slags.

Tekst: Palle Vibe

Hamster "Ost" En fin "ost" af træ til din hamster eller anden lille gnaver er et godt påfund til legepladsen. "Osten" har huller til at kravle igennem og er 11x7x8 cm stor. "Osten" koster 25 kroner. www.petdreams.dk

Hamsterhytte En lækker træhytte til din hamster eller anden lille gnaver. Hytten måler 14x14x15 og koster 79 kroner. www.petdreams.dk

 

 

Vores kæledyr NR3 / 2006

   

 

Din Stemme i halsbåndet

Dette nye "navneskilt" er faktisk en lille lydoptager, der lader dig indtale alle nødvendige oplysninger om dit kæledyr såsom navn, adresse, telefonnummer og andre relevante data. Bageafter sætter du bare det lille skilt, der kun måler ca. 4x2.5x1 cm, i dit kæledyrs halsbånd og har nu på bedste måde sikret, at dit kæledyr kommer tilbage til dig, hvis det skulle blive væk. Det elektroniske ID-navne-skilt bruger to små batterier, der er inkluderet i prisen på 79 kr. www.petdreams.dk