Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️

PetDreams.dks fadderbarn

I slutningen af 2008 besluttede vi os for at blive fadder for et barn via Plan Danmark. Det havde vi haft i tankerne et stykke tid, men vi ville være sikker på, vi kunne være i stand til at støtte barnet til hun når voksenalderen, så efter 2 år med firmaet, var PetDreams.dk endelig klar.

 

Vores sponsor barn

Vores fadderbarn er Rejanice, en pige fra Brasilien der lever under kummerlige forhold i det nordøstlige Brasilien. Hun blev født i juni 1998, og er nu 10 år gammel. Rejanice bor med hendes 2 forældre, 2 søstre og 1 bror i et hus lavet af tørrede mudderblokke og et tag af ler. Familien får vand fra et borehul med håndpumpe i husets baghave, men familien har ingen adgang til elektricitet.

 

Rejanice går i skole 45 minutter fra hjemmet. Selvom hun lever under fattigdomsgrænsen, er hun en sund og glad pige.

Området hvor Rejanice bor, er præget af høj arbejdsløshed, mangel på ordentlige toiletforhold, stigende vold og mangel på steder hvor børn kan lege. Lederne i området håber på at kunne skabe et bedre liv til mennesker i området gennem deres partnerskab med Plan Danmark, rådhuset og regeringsprogrammer.

 

Vi valgte at støtte et barn fra Brasilien, fordi en af os ejere af PetDreams.dk kommer fra Brasilien (Paula), og hun har en stærk sentimental forbindelse til områder der vedrører fattigdom i hendes hjemland. Paula planlægger at besøge Rejanice i fremtiden og på grund af sproget, vil det være lettere at kommunikere med hende.

 

Vores sponsor barn

Vi vil opdatere denne side med billeder og nyheder fra Rejanice. Vi er glade for at have mulighed for at gøre en forskel i et barns liv!

 

Plan er en af verdens største udviklingsorganisationer. Her arbejder man sammen om en fremtid, hvor man respekterer børn, lytter til dem og forsvarer deres rettigheder.

 

I dag er der mere end 1 million PlanFaddere fra 17 lande, som har kontakt til mere end 1.2 millioner fadderbørn i 49 lande i Afrika, Asien og Latinamerika. En planfadders bidrag går til udvikling af hele barnets lokalsamfund. Det betyder, at Plan hvert år når ud til børn og familier i 21.000 lokalsamfund. 

Hvis du gerne vil hjælpe et barn med bedre levevilkår, ernæring og skoleforhold, så er her nogle links til Plan Danmark:

  • Læs mere om Plans projekt og hvordan du kan hjælpe: Støt et projekt
  • Det koster kun 185 kr pr. måned at blive fadder.