Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️

Afhentning af varer

Velkommen hos PetDreams Shop & Collect!

Vi hos PetDreams er glade for at kunne byde dig velkommen i vores Shop&Collect i Herlev.

Vores butik tilbyder et stort udvalg af foder, pleje, udstyr og interiør til både hund og kat. Du kan finde alle produkter fra webshoppen her hos os samt særligt nedsatte outletprodukter, der ikke findes på webshoppen.

Vi har et stort udvalg af foder blandt andet fra Acana, Essential Foods, Now Fresh og Orijen og vi ligger tæt på motorvejen som gør kørsel til og fra nemt og her er altid gratis parkeringspladser lige ude foran døren, så du skal ikke bekymre dig om at skulle bære foderet langt til din bil.

Vi tilbyder også mængderabat ved min. 2 poser foder som eksempelvis er ideelt til kenneler med mange dyr, eller hvis man har en madglad hund. Derudover kan du afhente MUSH foder i PetDreams Shop & Collect, som ikke er muligt at få sendt, da det er et råt fryseprodukt. Så dette kan du bestilles online med afhentning i Herlev.

Du kan bestille og betale alle vores produkter online og så afhente dine varer typisk 2 timer efter du har lagt en ordre på vores webshop, på den måde sparer du fragten og du får dine varer samme dag.

Og sidst men ikke mindst så kan du altid få kvalificeret vejledning omkring hvad der passer lige netop til din hund eller kat af vores søde personale.

Vi glæder os til at se dig! Og husk din hund er altid velkommen til at komme med.

Vi ses!

Du finder PetDreams Shop&Collect her:

PetDreams
Marielundvej 28
2730 Herlev

Åbningstider:

Hverdage 10:00 - 16:00
Lørdag 10:00 - 16:00

*Lukket 31. december samt 1. og 2 januar 2022.


Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål kan vi kontaktes på:
kundeservice@petdreams.dk

+45 50 26 20 20