Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt

PetDreams støtter

Organisationer PetDreams Støtter


Vi hos PetDreams.dk vil gerne være med til at støtte og hjælpe nogle af de sager vi synes er vigtige. Det bliver forhåbentlig flere, vi får mulighed for at hjælpe i fremtiden, men vi har indtil nu nogle få faste ting vi støtter. Når vi har mulighed for det, vil vi gerne hjælpe de dårligst stillede i samfundet, og hjælpe med at bekæmpe nogle af de årsager, der påvirker mennesker og dyr negativt på utænkelige måder.

 Vi giver tak til vores kunder, som gennem deres køb, giver os mulighed for at støtte følgende organisationer på PetDreams!

 Organisationer vi støtter med pengebeløb:

PetDreams støtter Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Kræft har ødelagt livet og håbet for mange familier. Al støtte til Kræftens bekæmpelse bliver en dag tættere på at finde en kur mod kræft.

PetDreams støtter Gadehunde

Gadehunde

Vi har fulgt Gadehunde.dks arbejde et stykke tid. Organisationen redder hunde fra Polens gader, behandler dem, og finder nye hjem i Danmark. Gadehunde behøver hjælp til at finansiere vedligehold af internatet og behandling til hundene.

Vi støtter Gadehunde på to måder: et fast beløb hver 6. måned, og de er affiliate hos os, og det betyder at de får 10% provision for PetDreams.dks salg der kommer via deres hjemmeside.

Besøg organisationen.

PetDreams støtter Plan Danmark

PlanDanmark - PlanFadder

Ved at vide at vi kan ændre et barns liv til det bedre, ved at barnet får mad på sin tallerken, gå i skole, mens det stadig bor hjemme hos sine forældre, er en vidunderlig ting. Dette er hvad Planfadders projekter handler om, og har gjort. Det er en udviklingsorganisation der arbejder i 48 af de fattigste lande i Asien, Afrika og Latinamerika. 

 Vi har doneret hundebure, hundehus, foder og godbidder til disse gode formål, som er private organisationer uden statsstøtte der bl.a. hjælper hjemløse og deres hunde:

Vejle Herbergs venner

Højløkke behandlingscenter

Tag et kig på deres hjemmesider, måske har du noget liggende du ikke bruger, andre der kan få gavn af, eller andet du kan bidrage med.

Udvalg af events vi har støttet med produkter til præmier:

Skue for Sealyham Terrieren på Feriecenter Hvidpilen i Give

Beagleklubben

Maine Coon Klubben, Julebanko i Kreds øst