Perser

Perser katPerseren har en langhåret, tyk pels, der er fin og silkeagtig at røre ved!

Den har en halskrave, som danner en glorie omkring dens hoved. Den har også en meget kraftig krop med tykke, stærke ben med store, duskede fødder. Dens smukke hale er kort og tykt behåret. Persere har store, runde hoveder med ropstoppernæser, mens ørerne er små og godt polstrede. Dens øjne er runde og de sidder langt fra hinanden.

Det sværeste valg for en fremtidig perserejer, er at vælge pelsfarven på en ny killing. Du kan vælge mellem en hvid, sort, rød, blå, chokolade, creme, lilla eller multi-farvet pels. Alle persere er flotte, så valget er vanskeligt.

Organisationen Persiske Cat Fancy blev grundlagt i Storbritannien i 1870'erne, og Persiske katte er blevet fremvist regelmæssigt over hele verden lige siden. Den blide, føjelig personlighed hos en Perser gør ham til en ideel showkat og en vidunderlig selskabskat.

En perserejer skal være parat til at bruge tid på børstning af katten. Du skal soignere din kat hver anden eller tredje dag for at hjælpe med at undgå hårbolde, og at den smukke pels filtrer. Denne dejlige race vil nyde regelmæssig pleje, hvis du opretter en plejerutine, mens din kat er ung. Plej din perser hyppigt, og du vil danne et bånd med din kat for resten af livet.

En smuk hvid perser er figuren kaldet Duchess i Disneys film, "Aristocat". I filmen blev Duchess kidnappet sammen med sine killinger af en butler, der ønskede at få fat i Duchess ejers arv. 

 

 

Spændende produkter til Perser:

 Poteformet katte ID – Mange farverloppemidler til katte - Økologisk loppebekæmpelseLoppeshampoo til kattevægtkontrol tørkattefoderFurminator til katte long + short hair mod fældningFilterknuserKattemalt KONG kattelegetøjlegetunnel til kattekillingehule - Trixie knitrende sæk til killingerLakseolieBuster Cocoon senge - flere størrelser og farverkattemøbelTramps Aristocat Dome senge - 2 farverKurvehule i pileflet til transport af katFresh-Flow automat

Pre-loader