Gå til indhold
PetDreams bliver til Petlux 👉 Køb på petlux.dk og optjen rabatpoint i Club Petlux ⭐️
PetDreams bliver til Petlux 👉 Køb på petlux.dk og optjen rabatpoint i Club Petlux ⭐️

Egyptian Mau kat

Den første Egyptian Mau kat kom fra Cairo!

Mau er det egyptiske ord for kat. Den er en korthåret kat. Dens kropstype er mellem en orientalsk stil og de tungere racer. Dens hale er bred forneden og smal i slutningen. Den har et lidt kileformet hoved. Egyptian Mau kattes ører sidder langt fra hinanden og er spidse. Den har store mandelformede grønne øjne.

Den egyptiske Mau kat er plettet. Den kommer i en række forskellige farver. Den sølvfarvede Egyptian Mau har en grundfarve af lys sølv med koksgrå aftegninger. Bronzefarvede katte har en grundfarve af kobberbrun med mørkebrune aftegninger. Røgfarvede katte har en grundfarve af bleg sølv med jet-sorte aftegninger. Den tinfarvede kat har en grundfarve bleg beige og mærkerne er koksgrå lige til mørkebrune.

Den egyptiske Mau har en tendens til at være en en-person kat. Den har svært ved at overdrage sin kærlighed til en anden ejer. Denne katterace er legesyg og den kan lide selskab. Du kan træne din Egyptian Mau til at gå i snor. Denne race har en begrænset genpulje, og kan være dyr at købe. Man må ikke give den lov til at strejfe frit omkring. Fordi den har brug for masser af motion, er den en ideelle kat til at holde i en løbegård, hvor den kan bevæge sig frit rundt i sikkerhed. Denne katterace kan ikke lide at være alene, så du skal give den lov til at komme ind i huset. Den bedste løsning er en kattelem ind i huset direkte fra dens løbegård.

 

Spændende produkter til Egyptian Mau kat:

 Poteformet katte ID – Mange farverloppemidler til katte - Økologisk loppebekæmpelseLoppeshampoo til kattevægtkontrol tørkattefoderFurminator til katte long + short hair mod fældningFilterknuserKattemalt KONG kattelegetøjlegetunnel til kattekillingehule - Trixie knitrende sæk til killingerLakseolieBuster Cocoon senge - flere størrelser og farverkattemøbelTramps Aristocat Dome senge - 2 farverKurvehule i pileflet til transport af katFresh-Flow automat