Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt

Australsk Mist kat

Mød Den Australske Mist Katterace

Dr. Truda Straede opdrættede den australske Mist kat. Den australske Mist kat er halvt burmeser, en fjerdedel Abyssiner og en fjerdedel huskat. Dr. Truda Straede ønskede at fremavle en kat, der havde de bedste egenskaber fra de tre racer. Den australske Mist kat er en perfekt kombination af disse tre racer.

Den australske Mist er en middelstor kat. Den har et afrundet hoved, og dens øjne og ører er store. Den har en kort pels, så den er nem at børste. Den er en meget sund og stærk kat. Halen hos den australske Mist kat er tykt behåret. Den har grønne øjne, der spænder fra en gul grøn farve til en mørk grøn farve.

Den australske Mist kat kommer i forskellige farver. Du kan købe en blå, lilla, brun, chokolade, guld eller fersken farvet Australian Mist kat. Denne kat har vidunderlige markeringer. Du kan vælge mellem et plettet mønster og et marmoreret mønster. Begge mønstre vises på en tåget baggrund, deraf navnet australsk Mist. Både den plettede og marmorerede kat har ringmærket hale og ben.

Denne dejlige race er en livlig og kærlig kat. Den er meget intelligent og menneskeorienteret. Den australske Mist er avlet til at have en svag karakter, og nyder at være en del af en familie. Den er et ideelt valg for en familie med små børn, eller for en ældre person, fordi den har et meget jævnt temperament, og den er ikke larmende.