Jack Russell Terrier

Jack Russell TerrierDen iltre og energiske Jack Russell Terrier er en stor mundfuld, selv for den erfarne hundeejer. Som alle terriere har en Jack Russell altid sit fokus på jagt og er et hoppende, fjedrende bundt af energi - altid klar til et hurtigt slagsmål. Jack Russells blev først avlet til jagt på småvildt. Hurtig og ivrig kunne en Jack Russell følge en ræv og grave dyret ud af rævegraven. En Jack Russel Terrier er en intelligent og selvstændig jagthund, som er dygtig til at spore, jage og konkurrere i agility.

Jack Russell terriere er små hunde på op til 30 cm. i skulderhøjde – vægten er sædvanligvis på op til 10 kg. Den har kort, ru pels, der kræver minimal pleje. Farven er primært hvid med sorte, brune eller gyldne aftegninger. Ørerne er korte og foldede – altid lyttende.

Det er meget vigtigt, at du viser en Jack Russel, at du er dens leder. Fordi det er så sød og livlig, kan uerfarne ejere let komme til at lade hunden overtage styringen. Hvis den ikke er ordentligt socialiseret og lydighedstrænet i en tidlig alder, kan Jack Russell blive aggressiv over for børn og små dyr. Hvis den ikke bliver korrekt opdraget, kan Jack Russell finde på at snige sig ind på og dræbe kattekillinger, kaniner og andre små kæledyr. Er den veluddannet, kan Jack Russell være en sjov, glad og aktiv følgesvend, altid villig til at udføre et trick for en belønning eller bare for sjov. Jack Russells stikker gerne af, så de bør holdes i indhegning eller i snor. Denne lille hund kan klatre eller springe over et hegn på op til 1½ meter, hvis den gerne vil.


Jack Russel Pelspleje:

Alle Jack Rusells kræver de samme plejeteknikker. Om den har en glat, knækket eller ruhåret pels. Bare begynd, så snart hunden kommer ind i dit hjem, så den kan vænne sig til rutinen. Få en god kvalitet børste, negleklipper, saks og ørepulver klar til dine plejesessioner.

En ugentlig børstning af dens pels er tilstrækkelig. Til en ruhåret Jack Russell, kan du bruge en trimmekam eller -kniv til at tage sig af dens dybe underuld. 

Pas på din Jack Russels ører og hold øje med eventuel lugt. Dette kan være et tegn på infektion, hvilket kræver en tur til dyrlægen.

 

Spændende produkter til din Jack Russell:

  

poterenser i flot askerBiogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde   FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældning   MARS øre saks med låsemekaniske holder hår   Badekåbe til hundetandbørste og tandpasta til hunderker plak Til tandpleje af hunde og katteHalsbånd til hundeKONG sportsbolde - S

Pre-loader