Handelsvilkår

Handelsvilkår og betingelser

Vi ved det at læse betingelser er tungt og kedeligt, og der er ikke nogen skjulte dagsordener eller andre store overraskelser. Vi er altid til at snakke med, hvis der mod forventning skulle opstå et problem. Men kig alligevel lige betingelserne igennem. 

Generelle oplysninger

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A 3
7160 Tørring
Tlf: 50262020
Email: kundeservice@petdreams.dk
CVR: 35386963

Produktinformation:
På www.PetDreams.dk sælger vi diverse tilbehør til hund og kat. 
På www.PetDreams.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Petdreams via email på kontakt linket, eller ringe 50262020.

Priser:
Alle priserne er dagspriser, og kun gældende på bestillingsdagen.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms, og er angivet i danske kroner.

Bestilling:
Når du sender ordren til os, behandler vi ordren, og sender dig en mail. 
Er du kommet til at lave en fejl, eller der er opstået misforståelser, kontakt os venligst så vi kan annullere ordren, og du kan lave en ny. Vi tager forbehold for varer der evt. måtte være i restordre ved leverandøren. I dette sjældne tilfælde, vil vi kontakte dig, og give besked om leveringstidspunktet eller finde en anden løsning. Mister du din ordrebekræftelse eller faktura, kan du kontakte os, og vi kan sende dig en ny på e-mail.

Levering og betaling: 
Hurtig forsendelse er vigtigt for os. De købte varer sendes indenfor 1-2 hverdage for pakker med GLS eller fragtmand Brink Transport med dag-til-dag levering. Vi sender ca. 97% samme dag, som betalingen er registreret og varen på lager, hvis ordren går ind inden kl. 14, og senere hvis vi kan nå det. Du kan skrive en besked til os under bestilling, hvis du for eksempel ønsker pakken stillet på adressen. Dette sker dog på eget ansvar.

Hos PetDreams.dk tager vi imod følgende betalingsmetoder:

Kreditkort:


Vi tager INGEN gebyrer på alle betalingsmetoder.

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • American Express
 • JCB

Andre:

 • Paypal
 • Mobilepay
 • Viabill kredit - Se betinelser her: http://www.viabill.dk/terms


Priser på fragt:
 
Fra 39 DKK med GLS eller fragtmand Brink Transport uanset ordrens størrelse. Levering med GLS til døren, kan i ngle tilfælde koste 49-60 kr. hvis der er tale om store og tunge produkter, men der er altid en mulighed til 39 DKK. 

Levering udenfor Danmark:
Vi leverer til Norge, Sverige, Færøerne og Grønland. Prisen på fragt udregnes automatisk, når du går til betaling. 

We ship to Norway, Sweden, Faroe Islands and Greenland. The price of shipping will be calculated automatically when you go to payment.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at ringe til support på 50262020, eller sende en e-mail til kundeservice@petdreams.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Bemærk! Af sikkerhedsmæssige grunde kan vi ikke tage loppemidler samt hunde- og kattefoder retur


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Du har også mulighed for at printe og købe et returlabel hos os. Her vil der blive trukket 49 DKK fra beløbet du får retur. https://return.shipmondo.com/petdreams

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til eller indleveres personligt efter aftale her:

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A 3
7160 Tørring
Tlf: 50262020
Email: kundeservice@petdreams.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:

Når du handler på PetDreams.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Har du en defekt vare eller reklamation, kontakt os først. Efterfølgende kan du gratis printe et returlabel her, hvis varen skal retur. https://return.shipmondo.com/petdreams

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores lageradresse:

PetDreams.dk ApS, Erhvervsparken 4A-3, 7160 Tørring. 

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:

- Ordrenummer eller kopi af faktura
- Beskrivelse af fejlen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Når vi modtager varen, sender vi dig en e-mail omkring det videre forløb. Hvis det er en vare, som skal refunderes, vil du modtage en mail med en kreditnota, og pengene sættes automatisk tilbage på det kort de er betalt med. Har du overført via bank, så send venligst dit kontonummer med i returforsendelsen.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du kan også kontakte os, og få pakken afhentet eller få tilsendt en returlabel. 

Datapolitik

Opdateret maj 2018. Læs mere her

De oplysninger du giver os gennem registrering på www.petdreams.dk, vil under ingen omstændigheder blive videregivet, byttet eller solgt fra www.petdreams.dk. De vil udelukkende blive brugt, for at kunne gennemføre din ordre, samt hvis du har sagt ja til at modtage nyhedsbreve, tilbud eller lignende. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere, som der har brug for disse data for at håndtere ordren. De personlige oplysninger opbevares i minimum 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.


Personoplysninger du giver til PetDreams.dk såsom navn, adresse mv. overføres til PetDreams.dk.dk i ikke-krypteret form. Oplysningerne gemmes i en database på en sikker server hos Magentohotel, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet.  

 • - Petdreams.dk er dataansvarlig
 • - Petdreams.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret


For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du være 18 år. Børn og unge under 18 år kan alene kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne. Du skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • - Navn
 • - Adresse
 • - Telefonnummer
 • - E-mail adresse

 Har du spørgsmål i forbindelse med købelov, rettigheder som kunde osv. kan du læse mere på forbrugerstyrelsens hjemmeside ved at klikke HER.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@petdreams.dk eller ringe til support på 50262020. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 50262020 eller email kundeservice@petdreams.dk.

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A-3
7160 Tørring
CVR-nummer: 35386963 - Etableret år 2007 - E-mail: kundeservice@petdreams.dk - TLF: 50262020

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

PetDreams.dk ApS

Erhvervsparken 4A 3

7160 Tørring

E-mail: kundeservice@petdreams.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dat</p

Pre-loader