Gå til indhold
PetDreams bliver til Petlux 👉 Køb på petlux.dk og optjen rabatpoint i Club Petlux ⭐️
PetDreams bliver til Petlux 👉 Køb på petlux.dk og optjen rabatpoint i Club Petlux ⭐️

PetDreams.dk ApS er eneforhandler af Biogance og Biospotix produkter i Danmark.

 

BIOGANCE ® er den første franske kæledyrsplejeserie, direkte inspireret af vores natur og specielt udviklet af naturlige og økologiske aktive ingredienser, som respekterer vores kæledyr og miljø.

Alle produkter er fri for parabener, phenoxyethanol og animalske olier. BIOGANCE ® optimerer sine formuleringer til at udvikle naturlige og effektive produkter, der respekterer dyrets naturlige pelsbalance.

BIOGANCE ® er en dynamisk virksomhed, hvor dyrlæger, kemikere og farmaceuter kombinerer deres know-how til velvære for vores kæledyr. BIOGANCE ® er mere end bare endnu et mærke i rækken, de har en vilje til at tilbyde det bedste til alle kæledyr.

Rækken af produkter omfatter shampoo, balsam, børster, øje- og ørerens, anti-loppe produkter og styling produkter.

Biospotix engros


At blive forhandler:


Hvis du ønsker at sælge Biogance og Biospotix produkter i din butik eller salon, skal du læse følgende:

PetDreams.dk ApS er ikke ansvarlig for returnering af produkter, uanset om de er brugt eller uåbnet. På grund af karakteren af produkterne, accepterer vi ikke produktreturnering.

På nuværende tidspunkt kan vi ikke tilbyde nogen form for kredit. Ordrer pakkes og sendes ud inden for 48 timer efter modtagelse af betaling. Du skal have et registreret CVR-nummer, for at kunne købe Biogance produkter engros.

Du må ikke kopiere produktbeskrivelser fra PetDreams.dk webshop - du kan oprette din egen baseret på de beskrivelser, der vil blive sendt til dig, som er den oprindelige oversættelse fra producenten.

→ Kontakt venligst Paula Jota Pedersen på paula@petdreams.dk for at modtage en prisliste.