Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt

Vælge en hund til din livsstil

En hund er en fantastisk ledsager, men det er vigtigt at vælge en hund der passer til din livsstil og routinerne i din familie. I denne guide kan du finde hovedpunkterne i det at vælge den rigtige hund til dig.  

 

Vælge en hund til din livsstil!

For... Anbefalede hunde
Ældre: Voksen hund, Chihuahua, Miniature Pinscher, Bulldog
Familie med børn med begrænset plads: Basset Hound, Bichon Frise, Coton de Tulear
Familie med børn og god plads: Grand danois, Bracco Italiano, Airedale Terrier, Beagle, Berner sennenhund, Golden Retriever, Labrador
Lejlighed, begrænset plads: Basset Hound
Aktiv livsstil: Siberian Husky, Border Collie, Schæferhund, Rottweiler
For jægeres: Retrievere, Cocker Spaniel, Coonhound
Ikke egnet til børn: Chow Chow, Siberian Husky, American Bulldog, Shih Tzu

 

→  Se hele udvalget af hundeudstyr  

Ældre: En hund kan tilbyde godt selskab til en ældre person, og mens hvalpe er så søde væsener, har de brug for ekstra tid, energi og træning.  

En voksen trænet hund er en bedre løsning. Overvej at besøge kenneller eller steder hvor de tager imod hunde som f.eks. gadehunde.dk eller graeskehunde.dk og spørg personalet om hunden er trænet.

Allergiker: Før du får en hund, skal du være sikker på du ikke er allergisk over for racen. Bichon Havanais og Coton De Tulear er allergivenlige racer du bør overveje.

 

{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="29" product_count="40" breakpoints="[0, 1], [480, 2], [768, 1], [960, 2]" timeout="4000" move="1" centered="1" size="size-s" hide_button="1" img_width="200" block_name="Legetøj til hunde:"}}