Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt

Man smugler levende fugle i skridtet!

"

Skandaløse mennesker forsøger hver dag at smugle dyr over hele verden!

Denne chokerende overskrift er faktisk en sand historie. En hollandsk mand forlod Cayenne, Fransk Guyana fra Rochambeau lufthavn og hans urolige manerer fangede opmærksomheden hos de franske toldere, der tilbageholdt ham, og fandt mere end 12 smukke kolibrier indpakket i poser og syet ind i fronten af hans bukser.

 

Denne hollandske rejsende forsøgte at smugle ubedøvede kolibrier, selvom han havde en tidligere dom for den samme lovovertrædelse. Fuglene blev groft pakket ind for at forhindre dem i at flygte, men det må have været lige så ubehageligt for den hollandske rejsende - dette ubehag fik ham til at opføre sig mistænksomt og tiltrække toldernes opmærksomhed.

 width=

Selv om det ikke vides, om den rejsende blev anklaget, er sådanne overtrædelser faktisk en populær måde at smugle ulovligt over grænserne. Fugle er ikke de eneste ofre. Folk er taget i at forsøge at smugle dyr som aber, krybdyr, tropiske fisk og endda store katte!

 

Mange af disse hændelser ender ikke lykkeligt for de væsner. Nogle af dem dør på grund af den måde, de bliver transporteret på. Andre dræbes, når de bliver opdaget som f.eks. en krokodille om bord på et fly i Den Demokratiske Republik Congo. De, der overlever de rå former for transport, ender i zoologiske haver og vildtreservater væk fra deres nationale levested.

 

Smuglere vil bære disse skabninger på deres kroppe ligesom den hollandske rejsende. Andre vil putte dem i håndbagagen. Nogle dyr bedøves og pakkes i kufferter med normal bagage.

 

Disse smuglere menes at forsøge hver eneste dag for at få dyr gennem mange lufthavne over hele verden (fra National Geographic). Dette skyldes, at dyresmugling er blevet en yderst indbringende forretning. Straffen til dem der bliver fanget er ikke hård nok, det sender efter min mening , et forkert signal til disse hjerteløse smuglere.

 

 
"