Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt

Langt fra normal ...

Da Luna kom til at bo hos os, indså vi snart, hun ikke var en helt almindelig kat.

... Langt fra, og meget ejendommelig. Hun havde så mange mærkelige vaner!

Til at begynde med, hun elskede vand ... ikke bare lide, men virkelig, virkelig ELSKEDE vand! Hun plejede at spørge hver morgenen efter at få vand direkte fra badeværelsets vandhane. Ikke så ualmindeligt igen, det ved jeg! Men hvis nogen lod hanen løbe eller tog et brusebad, ville Luna simpelthen gå under det rindende vand, eller ind i brusenichen, og ikke have det fjerneste imod at blive totalt gennemblødt. Som om det ikke var nok, ville hun konstant ligge inde i bassinet mens det stadig var vådt.

Andre meget usædvanlige ting, hun plejede at gøre, inkluderede at fange fluer, især hvis hun kunne få lidt hjælp til at nå loftet, hvor hendes stakkels mål hvilede helt uvidende.

Hun har også virkelig nydt at ligge inde i mine gryder og pander. Luna, eller Maria Lunatica som jeg ynder at kalde hende til tider, ville finde det særligt sjovt, hvis nogen ville bære hende rundt i huset i dem.

Luna kunne også lide at se tv. Hun kunne ofte endda bede os om at tænde det. Hvis du af en eller anden grund, har besluttet dig for at være fræk og slukke igen, ville du være nødt til at affinde dig med en stor stak klager i form af miav’er, masser af dem!

En anden af hendes mærkelige vaner, var at sove på ryggen, på en måde der ligner et menneske meget.

Derudover har jeg fanget hende mange gange med tungen hængende ud af munden på hende, som om hun var ved at gøre en sjov grimasse. Jeg ved, jeg ved, du tror sikkert ikke det er muligt for en kat at gøre det. Nå, fortæl hende det! :-)


{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="44" product_count="40" breakpoints="[0, 1], [480, 2], [768, 1], [960, 2]" timeout="4000" move="1" centered="1" size="size-s" hide_button="1" img_width="200" block_name="PetDreams kradsetræer:"}}

 Læs flere blogindlæg om kæledyr