Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️

Hund bliver mor til tigerunger!

Se hunde kærlighed når det er bedst!

Sibiriske tigre er en truet art. Der er faktisk færre end 400 tilbage i verden, der er overlevende i naturen. De fleste af dem er fundet i det fjerne Øst Rusland. Der er intensive bevaringsbestræbelser på plads for at beskytte denne lille population.

I maj 2012 i en zoologisk have i Rusland, fødte en sibirisk tiger to unger navngivet Clyopa og Plyusha. Desværre afviste tigeren hendes unger, og dyrepasserne var desperate efter at finde adoptant. En lokal klub med hundeavl introducerede dem til Cleopatra, en ammende Shar Pei med et kuld af hendes egne.

Cleopatra hilste de to tigerunger uden tøven. Ungerne sover og leger fint sammen med Cleopatras hvalpe, som én stor lykkelig familie. Dette er ikke, hvad du forventer at se fra en hund og kat. Det er absolut et fantastisk vidunder.

Cleopatra med det rynkede ansigt, renser og fodrer de to unger på samme måde, som hun gør med hendes egne hvalpe. Alle de unge er tilfredse med at tilbringe deres dage med at sove og pleje ved siden af hinanden. De forladte tigerunger er afgjort blevet taget til sig af en utraditionel forælder.

I yderligere 30 dage fortsatte Cleopatra med at yde moderlig kærlighed til tigerungerne, i hvilket tidsrum ungerne blev overvåget og blev vant til mennesker. Efter denne periode blev ungerne sendt tilbage til zoo.

Lyder for godt til at være sandt?

↘ Se det selv på videoen herunder! 

{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="29" product_count="40" breakpoints="[0, 1], [480, 2], [768, 1], [960, 2]" timeout="4000" move="1" centered="1" size="size-s" hide_button="1" img_width="200" block_name="Legetøj til hunde:"}}