Gå til indhold
PetDreams skifter snart navn til Petlux 👉 Optjen rabatpoint med Club Petlux her ⭐️
PetDreams skifter snart navn til Petlux 👉 Optjen rabatpoint med Club Petlux her ⭐️

Danse med Løver

"

Beliggende ved den travle Langata Road i Nairobi er Kenyas Wildlife Servicekontorer med hovedindgangen til Nairobi National Park, The Safari Walk og The Nairobi Education Center.

Min søn og jeg var spændt på at se en løve på nært hold, især efter han så animationerne Lion King og Madagaskar :-)

 

Nairobi Education Center huser et børnehjem, der besidder en række vilde dyr, herunder løver, hyæner, geparder, leoparder og aber. Børnehjemmet er sat op på en måde, så du kan komme tæt på og se dyrene. De eneste barrierer er hegn lavet af tråd.

 

Min søn hoppede op og ned, råbte til løverne om at brøle tilbage og danse med ham som i animationerne. Jeg var glad for at de ikke svarede, ellers var jeg nervøs for at skulle indskrives på et psykiatrisk hospital. De var meget søvnige, da de lige havde afsluttet deres eftermiddagsfodring. Disse katte spiser mange kilo kød, og det var forståeligt, at de slet ikke var generet af vores tilstedeværelse.

 

Mens vi var der, lærte vi om løvernes skæbne i Kenya. Selvom landet stadig er en højborg, blev vi chokerede over at høre, at løven kan være uddød inden for 20 år, selv om de ikke er generaliseret som en truet art.

 

Løver brug for masser af plads til at jage og eksistere, men mennesker er fortsat med at invadere det meste af den jord der er deres levesteder. Forgiftninger og drab på løver er blevet obligatorisk for nogle kvægavlersamfund, fordi disse rovdyr har angrebet og dræbt deres levebrød, deres kvæg.

 

Min søn og jeg elskede at kigge på disse sovende dyr og spekulerer på, om det var vores første og sidste møde med dem.

 

Spændende produkter fra vores shop:

 
"