Gå til indhold
PetDreams skifter snart navn til Petlux 👉 Optjen rabatpoint med Club Petlux her ⭐️
PetDreams skifter snart navn til Petlux 👉 Optjen rabatpoint med Club Petlux her ⭐️

Interview med Carsten Jack Bang (Gipote.dk)

"

Paula: Carsten, det er dejligt at du ville være med til dette interview! Kan du fortælle os lidt om hvordan I kom på idéen med at starte Gipote.dk?  

 

Carsten: Vi havde talt længe om, at der manglede en seriøs hundeside i Danmark, som tog annoncørerne alvorligt. Altså et sted hvor man kunne være sikker på at man ikke annoncerede ved siden af hundehandlere osv. Men også et sted hvor man som køber af hund, kunne være sikker på at det var seriøse annoncer man kigger på. Ud over det, skulle der være forum, artikler, racebeskrivelser, nyheder osv. Vi ledte længe, men kunne ikke finde en sådan side. Så måtte vi i gang med at lave den selv.  

 

Paula: Hvem er personerne bag hjemmesiden? Og hvem står for hvad?  

 

Carsten: Vi er 4 personer. En står for at programere, en for regnskab, en for salg/marketing og en for indhold på siden.  

 

Paula: Hvornår startede Gipote?

 

Carsten: Det er 2 år siden vi startede.  

 

Paula: Arbejder I med Gipote.dk på fuldtid, eller har I arbejde ved siden af?  

 

Carsten: Vi er flere om siden, så der er hele tiden en ”på” der kan svare på spørgsmål fra brugere osv, men nej, der er ikke nogle fuld tid på siden.

 

Paula: Har du selv kæledyr?

 

Carsten: Ja, jeg har en dejlig blanding af en new foundlænder og Labrador på 5 år.  Så har vi også en kanin og ind i mellem naboens kat.  

 

Paula: Naboens kat? :-) Hvordan har katten det med hunden?

 

Carsten: Katten er lidt reseveret over for hunden, hunden er derimod ligeglad med katten ;)  

 

Paula: Hvordan fik du din hund? Carsten: Den er købt på Internat, det gør jeg altid.  

 

Paula: Er Gipote.dk involveret i noget hjælp til organisationer omkring dyrebeskyttelse?

 

Carsten: Ja, faktisk støtter vi en del. For eksempel Dyrens beskyttelse som vi har et fremragende samarbejde med, Dyrens Værn som vi støtter med blandt andet gratis annoncering, Helpadog, OASA og mange flere. Vi er altid klar til at hjælpe.  

 

Paula: Hvilke hunderacer sælges der flest af på Gipote?  

 

Carsten: Lige nu er det Schæfere, Labrador og Retrivere, men det ændre sig hele tiden.  

 

Paula: Har du en sjov historie, du kan fortælle omkring en hundehandel eller lignende? Carsten: Ja, vi havde en bruger der lagde en annonce på, da hun gerne ville have solgt hendes hund. Efter 4 timer med en annonce på Gipote, var der 11 der havde ringet, 2 der var kommet for at se på den, og 1 der havde købt den. Det gik helt utroligt hurtigt. Hunden var en langhåret gravhund.

 

Paula: I har for nylig også åbnet et katteforum, Kattepote.dk. Var det en naturlig udvidelse, siden I allerede har haft så meget succes med Gipote.dk?  

 

Carsten: Faktisk var det efter opfordring fra flere brugere, som efterspurgte en god katteside. Nogle oprettede også katte annoncer på Gipote.dk  - til sidst var vi nød til at lave en katte side :)  

 

Paula: Har I nogle bestemte planer for fremtiden med Gipote som du vil dele med os?  

 

Carsten: Efter at vi har lavet katte siden, har vi faktisk udvidet med en heste side, Hesteforum.dk. Men ellers er planen at lave flere ting på siderne som er til gavn for brugerne. Eksempelvis laver vi nu samarbejde med forskellige hundeklubber, det har vi tænkt os at gøre mere i. Endelig ligger der nogle meget store planer som jeg desværre ikke kan røbe her :)  

 

Paula: Hmmm, måske et dating forum, hvor dyrevenner kan møde hinanden ? :-)  

 

Carsten: Ikke en dårlig ide :), men nej det er ikke lige det :)  

 

Paula: Nå, men så må vores læsere og jeg vel vente på de opdateringer :-)

 

 
"