Gå til indhold
PetDreams skifter snart navn til Petlux 👉 Optjen rabatpoint med Club Petlux her ⭐️
PetDreams skifter snart navn til Petlux 👉 Optjen rabatpoint med Club Petlux her ⭐️

Velkommen til PetDreams.dks blog!

Velkommen til PetDreams.dks blog. Vi er ret nye til at blogge, men ikke nye inden for hunde og katte verdenen :). Derfor vil vi snakke om hunde- og katteracer, lave guider, vise billeder og videoer, og alt vi synes er sjovt, der handler om kæledyr.

Hvem er vi? Vi sælger hundeartikler og kattetilbehør på PetDreams.dk, som kun er online, men bor du f.eks. i Vejle, Horsens, Billund, Give eller Kolding, eller bare kommer forbi Give, er du velkommen til at kigge forbi og hente dine varer istedet.

Vores udvalg har mærker som Scruffs, Rogz, Oster, Hunter, Trixie, Tramps and Litter Kwitter imellem mere end 20 andre. Vores kriterie er altid at udvælge produkter vi ville bruge til vores egne hunde og katte. Udover katte- og hundeartikler har vi mange skrevne artikler om dyrevelfærd og træning, som kan være til hjælp specielt hvis du skal have hund eller kat for første gang, eller hvis du har et problem med dit kæledyr. Nå, men det var lige hvad jeg kunne finde på om os, du og dit kæledyr, må have en super dag!