Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Oster trimmer sæt med trimnings DVD manual

Varenummer: KR 274685-2
KR 274685-2 <h2><strong>Hundeklipper Sæt Med DVD</strong> <strong>Trimnings Brugsanvisning </strong>» Klip Selv Din Hund og Hvalp</h2> <p><strong>Oster trimmer Sæt indeholder alt til at klippe din hund eller hvalp:</strong></p> <ul> <li><img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/media/catalog/product/o/s/oster_home_grooming.jpg" width="190" />Robust professionel trimmer</li> <li>Trimmer med Justerbart titanium blad</li> <li>4 afstandskamme til at trimme forskellige steder på kroppen</li> <li>Olie og børste til rengøring</li> <li>DVD med trin-for-trin brugsanvisning</li> </ul> <p>Titaniumbladet kan indstilles til flere korte længder uden at skifte skær. Oster Hundeklipper sæt er velegnet til privat brug, og trimmeren kører glimrende i glat tyndere pels.</p> <p><strong>Skal du klippe i tyk, filtret pels, eller pels med knuder, </strong>er denne klipper ikke kraftig nok i de fleste tilfælde. Til det anbefaler vi <a title="Moser 45W katte- og hundeklipper" href="//www.petdreams.dk/moser-max45-hundeklipper-45w-pro-i-topkvalitet.html" target="_blank"><strong>Moser Max 45W trimmer</strong></a> kombineret med et <a title="Oster blad til trimmer" href="//www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html" target="_blank"><strong>Oster blad 4</strong></a> eller blad 3, hvis pelsen er meget kraftigt.</p> <p>Før du trimmer din hund, skal du vaske hundens pels. Det kan forlænge bladets levetid på trimmeren, da man undgår små sandkorn og lignende der kan sløve bladet på sigt.</p> <p> Er dit skør blevet sløvt? Her kan du finde <a title="Skær Oster Home Grooming Kit" href="//www.petdreams.dk/skaer-til-oster-home-grooming-kit.html" target="_self"><strong>udskiftningsskær til Oster Home Grooming Kit</strong></a>. </p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 775,-
Oster

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundeklipper Sæt Med DVD Trimnings Brugsanvisning » Klip Selv Din Hund og Hvalp

Oster trimmer Sæt indeholder alt til at klippe din hund eller hvalp:

 • Robust professionel trimmer
 • Trimmer med Justerbart titanium blad
 • 4 afstandskamme til at trimme forskellige steder på kroppen
 • Olie og børste til rengøring
 • DVD med trin-for-trin brugsanvisning

Titaniumbladet kan indstilles til flere korte længder uden at skifte skær. Oster Hundeklipper sæt er velegnet til privat brug, og trimmeren kører glimrende i glat tyndere pels.

Skal du klippe i tyk, filtret pels, eller pels med knuder, er denne klipper ikke kraftig nok i de fleste tilfælde. Til det anbefaler vi Moser Max 45W trimmer kombineret med et Oster blad 4 eller blad 3, hvis pelsen er meget kraftigt.

Før du trimmer din hund, skal du vaske hundens pels. Det kan forlænge bladets levetid på trimmeren, da man undgår små sandkorn og lignende der kan sløve bladet på sigt.

 Er dit skør blevet sløvt? Her kan du finde udskiftningsskær til Oster Home Grooming Kit

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Rigtig god trimmer til springer spaniel til fin pris.
 Anmeldt af Mie Arbjerg
Anmeldelse:
Jeg er glad for den nye trimmer,min langhårede gravhund bliver klippet ca. 1gang i kvartalet,og trimmeren klipper godt og DVD er til stor hjælp. Men det ville være rart med en dansk manual
 Anmeldt af Vibeke
Anmeldelse:
Rigtig god til prisen. Vores hund er en spaniel, som vi børster tit og den klipper ham perfekt . Dejligt med mange afstandskamme med i pakken og rart med en manual til at give intro.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster trimmer sæt med trimnings DVD manual ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster trimmer sæt med trimnings DVD manual

7 Vare(r)

per side
 • Fra Sanne Cecilie Parkhøi at 01/03/2014 14.21
  • Vil dette trimmer-sæt egne sig til en 1 år gammel Shih Tzu han hund, jeg mener uden at hænge fast i vovsens pels ?

   Hilsen Sanne

   Er der dansk manual med ?

  • Hej Sanne

    

   Tak for din mail. Jeg er ikke sikker på dette sæt kan klare det til en Shih Tzu. Prøv at kigge på denne video, som vi har lavet, og beskrevet hvad der skal bruges til trimning af Shih Tzu.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Grethe Breuner at 02/10/2014 09.43
  • Jeg vil gerne vide, om denne maskine er ok til at bruge til en cooker spaniel, eller om der er en anden, du vil anbefale, syntes det er lidt af en jungle at finde trimmer. Vil gerne have en der holder, men vil jo heller ikke betale mere for den, end det er nødvendigt. Hilsen Grethe

  • Hej Grethe

    

   Jeg vil ikke love den er stærk nok og har det rigtige skær til en Cocker Spaniel. Hvis pelsen ikke er for kraftig og er godt udredt, kan du muligvis komme igennem det, men den er lige på grænsen, til at kunne klare en Cocker Spaniel.

    

   Normalt vil jeg anbefale en Moser Max45 sammen med et skær 5 til kroppen, som du kan finde her. 3mm skæret der følger med trimmeren, kan du så bruge til at trimme hovede, ører, poter osv, hvor pelsen er finere, og bruge Oster skær 5 til kroppen. Det kan du finde her:

    

   https://www.petdreams.dk/moser-max45-hundeklipper-45w-pro-i-topkvalitet.html

    

   https://www.petdreams.dk/6-3-mm-klippeskaer-5-til-oster-a5-moser-1245-andis-agr.html

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mile at 13/05/2015 14.07
  • Hej Jeg vil gerne købe et trimmer sæt til min lille malteser. Jeg ønsker dog stadig at holde hende lidt langhåret ca. 3 cm. Hvor kort klipper denne trimmer, og er den kraftig nok til hendes fine pels? Bedste hilsner, Milei

  • Hej Mile

    

   Tak for din mail. Det bliver svært at trimme i 3 cm længde. Det kan lade sig gøre, men det kræver lidt tålmodighed, og det kan desværre ikke gøres med denne trimmer. Der følger 4 afstandskamme med til denne på 3, 6, 9.5 og 13 mm, så 13 mm er det længste. 

    

   Du kan istedet købe f.eks denne trimmer. Der følger også et par kamme med, og ellers har vi et sæt der passer med afstandskamme i stål, hvor den længste er 25 mm. Jeg vil tro du kan bruge denne trimmer, hvis pelsen er glat og ukompliceret.

    

   Trimmer: Moser 1230 rex

    

   Afstandskamme i stål finder du her.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk 

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Joergen Larsen at 22/08/2015 14.28
  • Hvor bredt er bladet? Jeg leder efter en trimmer der er MAX 2 cm bred (til brug mellem trædepuder)

  • Hej Joergen

    

   Vi har denne trimmer, som er perfekt til poter og trædepuder, og som er ca 20 mm bred:

    

   https://www.petdreams.dk/aesculap-hundetrimmer.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Camilla Kristensen at 06/09/2016 21.12
  • Hej. Fungere den her til en yorkshire terrie?? Vh camilla

  • Hej Camilla

    

   Hvis pelsen er udredt, ukompliceret og uden filter i pelsen, bør du fint kunne bruge den. Men man kan ikke skifte til andre typer af skær på denne, hvis pelsen i nogle perioder bliver mere kompliceret f.eks, og har behov for et andet type skær, men holder du pelsen hele tiden, så det er nemt at gå til, bør den være stærk nok til opgaven. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anne Mette at 31/05/2017 14.40
  • Hvilken maskine skal jeg bruge til en bichon havanaise. Jeg vil gerne klippe så pelsen er ca 2-3 cm lang. Og det skal helst være en maskine hvor der både er skær og afstandskamme inkl.

  • Hej Anne-Mette

   Moser Max 45 er et godt valg og kommer med skær 3, som er godt til områder omkring maven og andre steder der skal klippes kort: https://www.petdreams.dk/moser-max45-hundetrimmer-45w-pro-model-1245.html

   Til at klippe pels på kroppen, skal du nok bruge et skær til den kraftige pels som dette:

   http://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html

   Alt efter hvor ofte du klippe den, vil jeg ikke afvise, at standard skæret er nok, men du kan evt starte med at købe trimmeren med skæret der følger med (skær 3).

   Til at have pelsen 2-3 cm lang, skal du bruge en afstandskam, som https://www.petdreams.dk/wahl-afstandskamme-i-rustfrit-stal-til-moser-max45-oster-m-fl-8-stk.html (men man kan ikke bruge skær 3).

   Vi har også en del videoer der viser hvordan man kan klippe sit kæledyr: https://www.petdreams.dk/hjemmeklippe-skole 

    

   Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

    

   De bedste hilsner

    

   Søren Pedersen

   www.PetDreams.dk

   TLF: +4550262020

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anita at 03/09/2018 11.16
  • Hej, Kan i hjælpe med hvilken trimmer, skær og afstandskamme som vil egne sig bedst til trimning af min bomuldshund? Jeg vil gerne have at pelsen er omkring 2 - 3 cm. Mvh Anita.

  • Hej Anita

   Jeg beklager det sene svar!

   Vi har lavet en guide om klipning af bomuldshunde, som du kan se her: https://www.petdreams.dk/hundetrimmer-udstyr-pleje-bomuldshund

   Men i korte træk, anbefaler jeg:

   Moser Max50 model 1250 og bruger blot det skær der følger med i pakken. Der følger 2 kamme med til Moser Max50 sættet på 6 & 13 mm. Hvis du vil have det længere, har vi både sæt og separate afstandskamme, der kan tilkøbes. Det kommer vi tilbage til! Mange vælger at tilkøbe et Oster skær 4FDet klipper pelsen, og efterlader lige knap 10 mm pels uden brug af afstandskamme.

    

   MVH

   Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video