Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Oster skær #7 - efterlader 3.2 mm

Varenummer: KR 273154 78919 056
KR 273154 78919 056 <h2>Oster Skær 7 - Velegnet Til Mange Typer Pelse</h2> <p>Oster skær 7 på 3.2 mm egner sig til pelse, der ikke er klumpet eller for filtret, men har en moderat til kraftig pels uden for fine hår. Det vil sige skæret ikke er så velegnet til hunde som Bomuldshund, Bischon Frisé og lignende, hvor hårene er ekstremt tynde og tætte, men er yderst velegnet til Cocker Spaniel, Collie, Labrador og lignende racer, til klip på steder, hvor pelsen kan klippes ned til 3.2 mm. Der kan IKKE sættes afstandskamme uden på dette skær, så vil ofte være et godt skær, hvis hunden skal klippes kort til sommeren f.eks., eller til ben, bagparti og andre steder på kroppen du vil have kort.  </p> <p>Oster skær er lavet med Cryogen-X teknologi, der gør, at skæret holdes køligt længere, og gør det mere holdbart. Der kan være helt op til 15 graders forskel på et almindeligt og Cryogen-X skæret.</p> <p>Oster blad 7 passer bl.a. til følgende hundetrimmere:</p> <ul> <li>Alle <strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-katte-fra-oster-golden-a5-2-speed.html" target="_blank"><strong>Oster A5 1 og 2 speed</strong> </a> modeller</strong></li> <li><strong>Oster PowerMax & Powerpro Ultra, Oster Pro3000i</strong></li> <li><strong>Andis model AG, MBG, AGC, AGC-2, AGR, <strong><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-katteklipper-andis-agr-super-40w.html" target="_blank"><strong>AGR+</strong></a></strong></strong></li> <li><a href="//www.petdreams.dk/kraftig-pro-katteklipper-moser-i-topkvalitet-45w.html" target="_blank"><strong>Moser 1245 max 45</strong></a>, Wahl KM2</li> <li><a title="Moser Max50 Klippemaskine" href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html" target="_self"><strong>Moser Max50</strong></a></li> </ul> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" width="39" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer, og <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for valg af skær.</p> <p> </p> <p>Se udvalget i <a href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/trimmere-og-sakse.html">kattetrimmere</a> og <a title="Skær til trimmere" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/klippeskaer-og-afstandskamme.html">klippeskær og afstandskamme</a>.</p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 299,-
Oster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Skær 7 - Velegnet Til Mange Typer Pelse

Oster skær 7 på 3.2 mm egner sig til pelse, der ikke er klumpet eller for filtret, men har en moderat til kraftig pels uden for fine hår. Det vil sige skæret ikke er så velegnet til hunde som Bomuldshund, Bischon Frisé og lignende, hvor hårene er ekstremt tynde og tætte, men er yderst velegnet til Cocker Spaniel, Collie, Labrador og lignende racer, til klip på steder, hvor pelsen kan klippes ned til 3.2 mm. Der kan IKKE sættes afstandskamme uden på dette skær, så vil ofte være et godt skær, hvis hunden skal klippes kort til sommeren f.eks., eller til ben, bagparti og andre steder på kroppen du vil have kort.  

Oster skær er lavet med Cryogen-X teknologi, der gør, at skæret holdes køligt længere, og gør det mere holdbart. Der kan være helt op til 15 graders forskel på et almindeligt og Cryogen-X skæret.

Oster blad 7 passer bl.a. til følgende hundetrimmere:

 Klik her for vejledning til valg af trimmer, og her for valg af skær.

 

Se udvalget i kattetrimmere og klippeskær og afstandskamme.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Benny
Anmeldelse:
Godt skær men det tager ikke stål afstandskamme der er med Moser 50
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Skæret er rigtig godt men fungerer IKKE med afstandskamme på havaneser, pekingeser og Löwchen, så jeg kunne godt tænke mig, at det fremgik tydeligere, hvilket skær jeg skal anvende for at få glæde af afstandskammene.
Skæret klipper til gengæld rigtig godt i bløde hår
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster skær #7 - efterlader 3.2 mm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster skær #7 - efterlader 3.2 mm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video