Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Oster skær #4 - efterlader 9.5 mm pels

Varenummer: KR 273131
KR 273131 <h2>Oster Skær #4 - Velegnet Til At Klippe Kroppen På Mange Hunderacer</h2> <p>Oster skær 4 på 9.5 mm. Velegnet til grovere pelse, og pels der filtrer meget. Produceret med Cryogen-X-teknologi der gør bladet skarpere i længere tid, øger holdbarheden og gør det bliver mindre varmt, når du trimmer. Velegnet til kroppen på hunderacer som Labrador, Golden Retriever, ruhårede racer og mange andre. Kan ikke benyttes på fin pels som for eksempel bomuldshunde. </p> <p>Oster skær 4 passer til følgende hundetrimmere:</p> <ul> <li>Alle<strong> <a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-hunde-fra-oster-golden-a5-2-speed.html">Oster A5 1 og 2 speed</a></strong> modeller</li> <li>Oster PowerMax & Powerpro Ultra</li> <li><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-hundetrimmer.html"><strong>Oster Pro3000i</strong></a></li> <li>Andis model AG, MBG, AGC, AGC-2, AGR, <strong><a href="//www.petdreams.dk/professionel-tradlos-hundeklipper-andis-agr-super-40w.html">AGR+</a></strong></li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/moser-max45-hundeklipper-45w-pro-i-topkvalitet.html" target="_blank">Moser 1245 max 45</a></strong>, Wahl KM2</li> <li><a title="Moser Max50 1250 hundetrimmer" href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html" target="_self"><strong>Moser Max50</strong></a></li> </ul> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer, og <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for valg af skær.</p> <p> </p> <p><strong>Se hele udvalget af <a title="hundeklippere" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/hundeklippere-og-sakse.html"> klippemaskiner til hunde</a>.</strong></p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 369,-
Oster

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Skær #4 - Velegnet Til At Klippe Kroppen På Mange Hunderacer

Oster skær 4 på 9.5 mm. Velegnet til grovere pelse, og pels der filtrer meget. Produceret med Cryogen-X-teknologi der gør bladet skarpere i længere tid, øger holdbarheden og gør det bliver mindre varmt, når du trimmer. Velegnet til kroppen på hunderacer som Labrador, Golden Retriever, ruhårede racer og mange andre. Kan ikke benyttes på fin pels som for eksempel bomuldshunde. 

Oster skær 4 passer til følgende hundetrimmere:

 Klik her for vejledning til valg af trimmer, og her for valg af skær.

 

Se hele udvalget af klippemaskiner til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Altid service i topklasse !!!
Handler altid ved Petdreams.
 Anmeldt af Maja
Anmeldelse:
Kan ikke rigtig bruge dette skær til min hund (Lhasa Apso), den kommer ikke ordentligt igennem. Men super god service ellers!
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
Giver4 stjerner ikke pga af skæret, da jeg ikke kunne klippe min hund med dette skær (Langhåret blandingshund)
Men pga af den super gode service man får når man ringer ang. vejledning :)
 Anmeldt af Ulla
Anmeldelse:
Super hurtig levering og god service og vejledning.
Jeg klipper min Bearded Collie og min Westie selv.
Har dog 3 forskellige skær.
Alle købt hos PetDreams :-)
Så herfra de bedste anbefalinger...
HOV min Moser er også købt her ...for laaaang tid siden...kører upåklageligt.

 Anmeldt af Lilian
Anmeldelse:
Et godt produkt, der passede præcis til mine forventninger og hunde (newfoundlænder). Inden købet blev jeg vejledt af petdreams. Hurtig levering. Det var første gang jeg handlede i petdreams, men absolut ikke sidste gang. Tak for fin service.
 Anmeldt af pia lodberg
Anmeldelse:
Jeg har en moser max klippe maskine, og jeg har tre lhasa apso, da de har lang pels er det ikke ligegyldigt, hvilke skær jeg bruger, til deres kraftige og lange pels. Mine forventninger er blevet indfriet med dette skær, i det at min maskine bare klipper pelsen af på mine hunde, jeg har fået en god service i petdreams, og min varer kom ret hurtigt hjem
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster skær #4 - efterlader 9.5 mm pels ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster skær #4 - efterlader 9.5 mm pels

4 Vare(r)

per side
 • Fra Hanne Madsen at 07/01/2014 19.17
  • Hej hvilket skær vil i anbefale til en shih tzu ,gerne bamse klip

   venlig hilsen Hanne Madsen

  • Hej Hanne

    

   Vi har lavet denne side med video om klipning af en Shih Tzu, hvor du også kan se på siden, hvad der skal bruges :)

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra vibeke at 02/01/2015 23.43
  • Jeg har en oster 600 i lithium kan den bruge alle oster skær. Jeg kan ikke se den er nævn i de modeller der kan bruge jeres skær

  • Hej Vibeke

    

   Tak for din mail. Jeg kender desværre ikke den specifikke model Oster 600i, men når jeg søger på den, ser det ud som om det er et justerbart skær den leveres med, og så tror jeg ikke du kan sætte andre typer af skær på den, men kun et nyt standard skær, desværre.

    

   Godt nytår.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Birte Holtz at 25/04/2015 11.36
  • Jeg har modtaget en Moser klipper pro 50 hvordan ser jeg hvilket skær der sidder på den skal jo bruge skær 4 til min shih tzu Hilsen Birte

  • Hej Birte

    

   Moser Max50 leveres som standard med et ret fint skær på 1 mm, og er bedst velegnet til pelse med tøtte tynde hår. Oster skær 4 har færre grovere takker og efterlader knap 10 mm pels, og er typisk et godt skær at bruge til kroppen på en Shih Tzu.

    

   God weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anette at 31/05/2016 09.26
  • Hej jeg skal til at købe en oster Golden A5 , har jeg ret i at jeg skal brug en skær nr 4F til en Pekingeser. Han skal næste klippes i bund og han har som sådan ikke en filtret pels mvh Anette.

  • Hej Anette

    

   Tak for din mail. Ja, det bør fungere fint :). 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video