Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Oster skær #3F - 13mm - til næsten alle racer

Varenummer: KR 273187
KR 273187 <h2>Oster Finpudsningsskær #3F - Kan Bruges Til Næsten Alle Racer</h2> <p>Dette Oster klippeskær størrelse 3F er ideel til pleje af din kat og hund, og efterlader 13mm af hår. Det svarer til det almindelige skær 3, men har længere tænder, og kan benyttes også på finere pelse, og klippe i en længde så man næsten helt kan droppe saksen. Er pelsen meget filtret, tykke hår og lidt små knuder, anbefaler vi i stedet det almindelige skær #3. </p> <ul> <li>Let at rengøre</li> <li>Kryogenisk behandlet</li> <li>Holdbart</li> <li>Holder sig skarpt ved lang tids brug</li> <li>Antimikrobiel overflade reducerer bakterier, mug og skimmel</li> <li>Passer til alle Oster A5 1 og 2 speed modeller</li> <li>Passer på Oster PowerMax & PowerPro Ultraf, Andis modeller: AG, MBG, AGC, AGC-2, AGR, AGR + Moser max45, Moser Max50, Wahl KM2 m.fl. </li> </ul> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer, og <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for valg af skær.</p> <p> </p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 449,-
Oster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Finpudsningsskær #3F - Kan Bruges Til Næsten Alle Racer

Dette Oster klippeskær størrelse 3F er ideel til pleje af din kat og hund, og efterlader 13mm af hår. Det svarer til det almindelige skær 3, men har længere tænder, og kan benyttes også på finere pelse, og klippe i en længde så man næsten helt kan droppe saksen. Er pelsen meget filtret, tykke hår og lidt små knuder, anbefaler vi i stedet det almindelige skær #3. 

 • Let at rengøre
 • Kryogenisk behandlet
 • Holdbart
 • Holder sig skarpt ved lang tids brug
 • Antimikrobiel overflade reducerer bakterier, mug og skimmel
 • Passer til alle Oster A5 1 og 2 speed modeller
 • Passer på Oster PowerMax & PowerPro Ultraf, Andis modeller: AG, MBG, AGC, AGC-2, AGR, AGR + Moser max45, Moser Max50, Wahl KM2 m.fl. 

 Klik her for vejledning til valg af trimmer, og her for valg af skær.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Kim
Anmeldelse:
Perfekt til krop og ben på min Cavalier King Charles spaniel. Til poter og ører kræves et #40 eller lignende.
 Anmeldt af Kaja
Anmeldelse:
Jeg har købt dette skær til min hund som er en bolonka, den klipper perfekt i den bløde pels. Som vanligt en fornøjelse at handle hos Petdreams, hurtig levering og venlig betjening !!!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster skær #3F - 13mm - til næsten alle racer ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster skær #3F - 13mm - til næsten alle racer

1 Vare(r)

per side
 • Fra Anne Marie at 18/01/2015 13.54
  • Jeg har en Bichon Frise, jeg helst vil ha' ca. 13 mm lang håret, men er i tvivl om det skær jeg skal købe til min Oster A6. Den bliver børstet, men pelsen vil gerne krølle en del, og det er iorden da den ikke har filter. Skal der også bruges afstandskamme. Er der nogen der kan hjælpe med dette problem. På forhånd tak hilsen Anne Marie

  • Hej Anne Marie

    

   Tak for din mail. En Bichon Frise har meget fin tæt pels, så jeg tror et skær 13 bliver for groft at bruge. Jeg vil anbefale et Oster skær 10 og så bruge afstandskamme for at få det i den længde du ønsker. Vi har blandt andet dette sæt afstandskamme med 8 forskellige lægder i stål:

    

   https://www.petdreams.dk/kamme-hundetrimmere-wahl.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video