Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Oster skær #30 - efterlader 0,5 mm - til fin pels

Varenummer: KR 273151 78919 026
KR 273151 78919 026 <h2>Oster Skær #30 - Til Meget Fin Pels - Trimme Under Knuder m.m</h2> <p>Oster skær 30 til mange forskellige klippemaskiner. Skæret er velegnet til fin pels og områder hvor pelsen er tynd for eksempel ører, ben, poter m.m. Skæret er også velegnet til at klippe under fin pels, der er blevet klumpet. Det kræver dog, der er pels under uden knuder og klumper.</p> <ul> <li>Klippelængde 0.5 mm</li> <li>Skærebredde 40 mm</li> <li>Størrelse 30</li> </ul> <p>Skæret passer bl.a. til disse klippemaskiner:</p> <ul> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/professionel-hundeklipper-saet-fra-moser-15w.html">Moser 1245</a></strong>/1225/1221</li> <li><a title="Moser Max50 Elektrisk Trimmer" href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html" target="_self"><strong>Moser Max50</strong></a></li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-hunde-fra-oster-golden-a5-2-speed.html">Oster Golden A5</a></strong></li> <li><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-hundetrimmer.html"><strong>Oster Pro3000i</strong></a></li> <li><a href="//www.petdreams.dk/professionel-tradlos-hundeklipper-andis-agr-super-40w.html"><strong>Andis AGR+</strong> </a>BG</li> <li>Wahl og Geib klippemaskiner</li> </ul> <p> </p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer, og <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for valg af skær.</p> <p> </p> <p>Se flere <a title="Blade / skær til klippemaskiner" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/klippeskaer-og-afstandskamme.html" target="_self"><strong>skær til klippemaskiner</strong></a>.</p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 269,-
Oster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Skær #30 - Til Meget Fin Pels - Trimme Under Knuder m.m

Oster skær 30 til mange forskellige klippemaskiner. Skæret er velegnet til fin pels og områder hvor pelsen er tynd for eksempel ører, ben, poter m.m. Skæret er også velegnet til at klippe under fin pels, der er blevet klumpet. Det kræver dog, der er pels under uden knuder og klumper.

 • Klippelængde 0.5 mm
 • Skærebredde 40 mm
 • Størrelse 30

Skæret passer bl.a. til disse klippemaskiner:

 

 Klik her for vejledning til valg af trimmer, og her for valg af skær.

 

Se flere skær til klippemaskiner.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Bente Madsen
Anmeldelse:
Det helt rigtige skær til at klippe en dværgpudel med. Vi havde købt en Moser Max 45 hundeklipper, men den virkede ikke rigtig, så skrev jeg en mail og fik hurtigt tilbagemeldt at jeg skulle prøve dette skær og det virker bare.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster skær #30 - efterlader 0,5 mm - til fin pels ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster skær #30 - efterlader 0,5 mm - til fin pels

4 Vare(r)

per side
 • Fra Rikke at 30/10/2013 22.13
  • Hej.

   Jeg vil gerne lave en "bamseklip" på min bichon havanese.

   Kan jeg bruge skær 30 sammen med afstandskam xxl (32mm)?

   Jeg har en oster A5 maskine

   venligst Rikke Konoy

  • Hej Rikke

    

   Tak for din mail. Ja, du kan fint sætte afstandskammen på et Oster skær 30, hvis det er det du har.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Rikke at 03/11/2013 13.31
  • Hej! Jeg vil gerne købe et blad til en ostermaskine, så jeg kan lave en hvalpeklipning på min 5 mdr. gamle havaneser hvalp. Jeg tror jeg skal bruge et blad 30 + en afstandsmåler xxl. Lyder det rigtigt eller helt i skoven? Venligst Rikke

  • Hej Rikke

   Tak for din mail. Jeg tror du skal nøjes med skær 15, så tror jeg bedre du vil kunne bruge det samme skær til hele kroppen af hunden.

   Hav en god weekend :)

    

   Mvh, Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bente Puggaard Søndergaard at 02/03/2015 09.23
  • Hej. Jeg har købt en Moser max 45, men synes ikke rigtig jeg kan bruge det skær der er med, jeg har Australsk Silky terrier med meget fin pels som nemt bliver knudret. Hvilket skær vil i anbefale? Venlig Hilsen Bente

  • Hej Bente

    

   Skær 30 er som udgangspunkt fint til meget fin pels, men er der filter i pelsen, kan det godt blive for fint. Jeg anbefaler du får et skær 10 istedet, men lad være at trimme i knuderne med nogen af skærene, der vil skær 30 fungere fint til at trimme knuderne af under, hvor der stadig er noget pels tilbage. Trimmer du i knuderne, bliver skæret langt hurtigere sløvt, når der kommer fedt og skidt i skæret.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tove S. Michaelsen at 16/04/2015 16.10
  • Hej Jeg har købt en Moser max. 45, som jeg er vældig glad for. Jeg har en Løwchen, som jeg klipper i hvalpeklipning. Jeg bruger skær 30. Hvad er formålet med at bruge afstandskam?

  • Hej Tove

    

   Tak for din mail. Formålet er man sætter den uden på sit skær på trimmeren, så skæret løftes op, og klipper pelsen i den længde man vil have pelsen i.

    

   Vi har f.eks et sæt afstandskamme i stål med 8 forskellige længder, som passer til Moser Max45, Moser max50, Oster Golden A5 m.fl. 

    

   Hav en god aften :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video