Ring +45 50262020 | [email protected]

 ♡ Kvalitetsvarer | Fragt: kun 39,- | Dag-til-dag levering

Oster skær #3 - efterlader 13 mm - groft

Varenummer: KR 273188
KR 273188 <h2>Oster Skær #3 Til Grov Kraftig Pels På Kæledyrets Krop</h2> <p>Oster skær 3 på 13 mm. Meget groft skær som er velegnet til kraftige grove pelse, og filtret pels. Produceret med Cryogen-X-teknologi der giver skæret langt bedre holdbarhed, og gør det skarpere i længere tid.</p> <p><strong>Oster skær 3 passer bl.a. til følgende hundetrimmere:</strong></p> <ul> <li>Alle <strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-katte-fra-oster-golden-a5-2-speed.html" target="_blank"><strong>Oster A5 1 og 2 speed</strong> </a>modeller</strong></li> <li><strong>Oster PowerMax & Powerpro Ultra</strong></li> <li><strong>Andis model AG, MBG, AGC, AGC-2, AGR, <strong><strong><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-katteklipper-andis-agr-super-40w.html" target="_blank">AGR+</a>, </strong></strong></strong></li> <li><strong><strong><strong><a href="//www.petdreams.dk/kraftig-pro-katteklipper-moser-i-topkvalitet-45w.html" target="_blank"><strong>Moser 1245 max 45</strong></a>, Wahl KM2</strong></strong></strong></li> <li><a title="Moser Max50 1250 klippemaskine" href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html" target="_self"><strong><strong><strong>Moser Max50</strong></strong></strong></a></li> </ul> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer, og <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for valg af skær.</p> <p> </p> <p>Se udvalget i <a href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/trimmere-og-sakse.html">kattetrimmere</a> og <a title="klippeskær og afstandskamme" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/klippeskaer-og-afstandskamme.html" target="_self"><strong>klippeskær og afstandskamme</strong></a></p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 447,-
Oster

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Fragt: 39,- PostNord

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Skær #3 Til Grov Kraftig Pels På Kæledyrets Krop

Oster skær 3 på 13 mm. Meget groft skær som er velegnet til kraftige grove pelse, og filtret pels. Produceret med Cryogen-X-teknologi der giver skæret langt bedre holdbarhed, og gør det skarpere i længere tid.

Oster skær 3 passer bl.a. til følgende hundetrimmere:

 Klik her for vejledning til valg af trimmer, og her for valg af skær.

 

Se udvalget i kattetrimmere og klippeskær og afstandskamme

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster skær #3 - efterlader 13 mm - groft ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster skær #3 - efterlader 13 mm - groft

2 Vare(r)

per side
 • Fra Hanne at 05/08/2013 17.48
  • hvilket skær og afstandsskær skal jeg vælge til at klippe en westie på ryg og sider?

   Hilsen Hanne

  • Hej Hanne

    

   Tak for din mail. Et Oster skær 4 tror jeg vil fungere bedst. Du kan dog ikke bruge afstandsstykker på dette skær, det ville heller ikke blive så pænt et resultat, så prøv med et Oster skær 4 direkte på kroppen, og et finere til resten. Der kan du så evt. sætte afstandsstykker på, i den længde du gerne vil have. Vi har et sæt med 3, eller de kan købes enkeltvis:

    

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html

    

   https://www.petdreams.dk/3-stk-afstandskamme-til-moser-1245-oster-a5-andis-agr.html

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Annette at 07/05/2015 16.15
  • jeg har en ohar ikke skær til Oster Markster mark 2 model 113-86. Kan jeg bruge dette skær til den maskine. Og er det dette skær jeg skal bruge til lahsa apso.. Hilsen Annette.

  • Hej Annette

    

   Tak for din mail. Vi har ikke skær til Oster Mark 2, de bruger sit helt eget skæresystem, og har nogle få hoveder der passer på trimmeren, desværre. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video