Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Oster skær #3 - efterlader 13 mm - groft

Varenummer: KR 273188
KR 273188 <h2>Oster Skær #3 Til Grov Kraftig Pels På Kæledyrets Krop</h2> <p>Oster skær 3 på 13 mm. Meget groft skær som er velegnet til kraftige grove pelse, og filtret pels. Produceret med Cryogen-X-teknologi der giver skæret langt bedre holdbarhed, og gør det skarpere i længere tid.</p> <p><strong>Oster skær 3 passer bl.a. til følgende hundetrimmere:</strong></p> <ul> <li>Alle <strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-katte-fra-oster-golden-a5-2-speed.html" target="_blank"><strong>Oster A5 1 og 2 speed</strong> </a>modeller</strong></li> <li><strong>Oster PowerMax & Powerpro Ultra</strong></li> <li><strong>Andis model AG, MBG, AGC, AGC-2, AGR, <strong><strong><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-katteklipper-andis-agr-super-40w.html" target="_blank">AGR+</a>, </strong></strong></strong></li> <li><strong><strong><strong><a href="//www.petdreams.dk/kraftig-pro-katteklipper-moser-i-topkvalitet-45w.html" target="_blank"><strong>Moser 1245 max 45</strong></a>, Wahl KM2</strong></strong></strong></li> <li><a title="Moser Max50 1250 klippemaskine" href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html" target="_self"><strong><strong><strong>Moser Max50</strong></strong></strong></a></li> </ul> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer, og <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for valg af skær.</p> <p> </p> <p>Se udvalget i <a href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/trimmere-og-sakse.html">kattetrimmere</a> og <a title="klippeskær og afstandskamme" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/klippeskaer-og-afstandskamme.html" target="_self"><strong>klippeskær og afstandskamme</strong></a></p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 447,-
Oster

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Skær #3 Til Grov Kraftig Pels På Kæledyrets Krop

Oster skær 3 på 13 mm. Meget groft skær som er velegnet til kraftige grove pelse, og filtret pels. Produceret med Cryogen-X-teknologi der giver skæret langt bedre holdbarhed, og gør det skarpere i længere tid.

Oster skær 3 passer bl.a. til følgende hundetrimmere:

 Klik her for vejledning til valg af trimmer, og her for valg af skær.

 

Se udvalget i kattetrimmere og klippeskær og afstandskamme

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster skær #3 - efterlader 13 mm - groft ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster skær #3 - efterlader 13 mm - groft

3 Vare(r)

per side
 • Fra Hanne at 05/08/2013 17.48
  • hvilket skær og afstandsskær skal jeg vælge til at klippe en westie på ryg og sider?

   Hilsen Hanne

  • Hej Hanne

    

   Tak for din mail. Et Oster skær 4 tror jeg vil fungere bedst. Du kan dog ikke bruge afstandsstykker på dette skær, det ville heller ikke blive så pænt et resultat, så prøv med et Oster skær 4 direkte på kroppen, og et finere til resten. Der kan du så evt. sætte afstandsstykker på, i den længde du gerne vil have. Vi har et sæt med 3, eller de kan købes enkeltvis:

    

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html

    

   https://www.petdreams.dk/3-stk-afstandskamme-til-moser-1245-oster-a5-andis-agr.html

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Annette at 07/05/2015 16.15
  • jeg har en ohar ikke skær til Oster Markster mark 2 model 113-86. Kan jeg bruge dette skær til den maskine. Og er det dette skær jeg skal bruge til lahsa apso.. Hilsen Annette.

  • Hej Annette

    

   Tak for din mail. Vi har ikke skær til Oster Mark 2, de bruger sit helt eget skæresystem, og har nogle få hoveder der passer på trimmeren, desværre. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Karen at 02/10/2018 11.16
  • Hej. Jeg har en puddel som jeg selv klipper med min moser Max 50 klippemaskine. Jeg har haft problemer med at finde skær som kan klippe igennem hans pels. Har brugt et skær som klipper meget kort og det er ikke så godt nu hvor det ikke er sommer mere. Nu overvejer jeg at bestille oster #3 skæret.. Er det et skær i kan anbefale til pudler? Eller er der andet som vil være bedre? Mvh Karen

  • Hej Karen

   Til at klippe kroppen på en puddel vil jeg anbefale et af disse:

   Oster skær #3, klipper 13 mm

   Oster skær #4, klipper 9.5 mm

   Oster skær #5, klipper 6.3 mm

   Det er mere i forhold til hvor lang du ønsker pelsen til at være.

    

   MVH, Paula

   PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video