Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Oster Lucky No. #10 og #30 klippeskær til kattepels

Varenummer: Oster lucky skær
Oster lucky skær <h2>Oster Lucky No 9 skær – specielt udviklet til klipning af kattepels , 2 størrelser</h2> <p>Oster® Professional-skær er fremstillet af det fineste kulstofstål og håndlavet i henhold til Osters strenge standarder, hvilket giver uovertruffen præcision og ydeevne.</p> <p>Disse skær fremstilles i USA under streng kvalitetskontrol. De hærdes til RC62-66 (Rockwell Scale C), før de får en kryogen behandling, hvilket yderligere forøger hærdningsprocessen. Bladskæringsfladerne skærpes derefter, gøres færdige og testes med dokumenterede Oster®- processer, hvilket sikrer ultraskarpe skær, der holder i lang tid.</p> <ul> <li>Nyt design gør det lettere at klippe pelsen.</li> <li>Reducerer sporlinjer og giver en glat og fin pels ved første klipning</li> <li>Reducerer plejetiden, da man kun behøver at klippe et område én gang, hvilket gør det mere sikkert for trimmer og kat.</li> <li>Passer til A6®, Golden A5®, Turbo A5®, Power Max og PowerPro Ultra® Clippers - passer til <a href="https://www.petdreams.dk/moser-max45-hundetrimmer-45w-pro-model-1245.html">Moser Max 45</a> og <a href="https://www.petdreams.dk/moser-max50-professionel-trimmer-til-alle-racer.html">Moser Max 50</a>.</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Vælg mellem to skær:</strong></span></p> <ul> <li>#10, klipper 1,6 mm - Ideel til mave og krop.</li> <li># 30, kliper 0.5 mm - Ideel til poter og fjernelse af sammenfiltret pels.</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Få mest ud af dit klippeskær:</strong></span></p> <p>Den bedste måde at holde klingerne fine, er at sikre, at knivene bliver renset, olieret og opbevaret korrekt. Urenheder i håret får skæret til hurtigt at blive sløve, så sørg altid for at pelsen er rengjort før klipning.</p> <p>For at oliere dit skær skal du starte klipper eller trimmer, dryppe en dråbe på hver ende af bladet og en i midten (over skærefladen - tænderne). Det er ikke nødvendigt at tage skæret ud for at oliere det.</p> Oster

På lager 

kr. 315,-

* Skal udfyldes

Oster

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Lucky No 9 skær – specielt udviklet til klipning af kattepels , 2 størrelser

Oster® Professional-skær er fremstillet af det fineste kulstofstål og håndlavet i henhold til Osters strenge standarder, hvilket giver uovertruffen præcision og ydeevne.

Disse skær fremstilles i USA under streng kvalitetskontrol. De hærdes til RC62-66 (Rockwell Scale C), før de får en kryogen behandling, hvilket yderligere forøger hærdningsprocessen. Bladskæringsfladerne skærpes derefter, gøres færdige og testes med dokumenterede Oster®- processer, hvilket sikrer ultraskarpe skær, der holder i lang tid.

  • Nyt design gør det lettere at klippe pelsen.
  • Reducerer sporlinjer og giver en glat og fin pels ved første klipning
  • Reducerer plejetiden, da man kun behøver at klippe et område én gang, hvilket gør det mere sikkert for trimmer og kat.
  • Passer til A6®, Golden A5®, Turbo A5®, Power Max og PowerPro Ultra® Clippers - passer til Moser Max 45 og Moser Max 50.

Vælg mellem to skær:

  • #10, klipper 1,6 mm - Ideel til mave og krop.
  • # 30, kliper 0.5 mm - Ideel til poter og fjernelse af sammenfiltret pels.

Få mest ud af dit klippeskær:

Den bedste måde at holde klingerne fine, er at sikre, at knivene bliver renset, olieret og opbevaret korrekt. Urenheder i håret får skæret til hurtigt at blive sløve, så sørg altid for at pelsen er rengjort før klipning.

For at oliere dit skær skal du starte klipper eller trimmer, dryppe en dråbe på hver ende af bladet og en i midten (over skærefladen - tænderne). Det er ikke nødvendigt at tage skæret ud for at oliere det.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Oster Lucky No. #10 og #30 klippeskær til kattepels ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Oster Lucky No. #10 og #30 klippeskær til kattepels

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video