Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Olie til toilettræning af hvalpe

Varenummer: TX2934
TX2934 <p>Denne olie er blevet fremstillet specielt til at hjælpe med <strong>toilettræning af hvalpe</strong>. Aromaen tiltrækker hvalpen, så den lærer at besørge det retter sted - <strong><a href="//www.petdreams.dk/laer-din-hvalp-at-tisse-og-lave-ude-med-disse-servietter.html">Nappy servietter</a></strong>.</p> <p><strong>Instruktioner:<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></strong></p> <p>Dryp 2 til 3 dråber olie på Nappy servietterne og læg dem tæt på hvalpens soveplads. Sæt hvalpen på servietterne umiddelbart efter den har spist og drukket, og vent til den har besørget. Tilsæt nye dråber efter hvert brug. For at <strong>lære hvalpen at bruge toilettet udenfor</strong>, skal du rykke Nappy servietterne tættere og tættere på døren efter hvert brug. Til sidst lægger du servietterne udenfor.</p> <p>Ved <strong>hvalpe renlighedstræning</strong>, er det vigtigt at rose hvalpen efter hvert brug, så den forbinder det at gå på toilettet det rette sted med <strong><a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/godbidder-og-snacks.html">godbidder</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 35,-
Trixie

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne olie er blevet fremstillet specielt til at hjælpe med toilettræning af hvalpe. Aromaen tiltrækker hvalpen, så den lærer at besørge det retter sted - Nappy servietter.

Instruktioner:Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Dryp 2 til 3 dråber olie på Nappy servietterne og læg dem tæt på hvalpens soveplads. Sæt hvalpen på servietterne umiddelbart efter den har spist og drukket, og vent til den har besørget. Tilsæt nye dråber efter hvert brug. For at lære hvalpen at bruge toilettet udenfor, skal du rykke Nappy servietterne tættere og tættere på døren efter hvert brug. Til sidst lægger du servietterne udenfor.

Ved hvalpe renlighedstræning, er det vigtigt at rose hvalpen efter hvert brug, så den forbinder det at gå på toilettet det rette sted med godbidder.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Leonardo
Anmeldelse:
Det virker desværre ikke på vores Chihuahua hvalp. Han blev nærmest skræmt væk af lugten og vi brugte kun enkel dråbe.
 Anmeldt af Nina
Anmeldelse:
Det virker rigtig godt og et par dråber er nok. Min lille Bichon Havanais både tisser og laver på bakken hvor der er dryppet og det gjorde hun ikke før, men jeg roser hende også meget.
 Anmeldt af Karen
Anmeldelse:
Virker effektivt som der står beskrevet om produktet.
Kan anbefales.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Olie til toilettræning af hvalpe ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Olie til toilettræning af hvalpe

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video