Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance øjerenser – fjerner urenheder og renser

Varenummer: BG LY100
BG LY100 <h2><strong>Rens Din Hunds Eller Kats Øjne Med Naturlige Ingredienser</strong></h2> <p><strong>Biogance CLEAN EYE</strong> er fremstillet af majsblomster og rosenvand, for naturligt at fjerne urenheder omkring øjnene og knurhårene.</p> <p>CLEAN EYE renser mildt og beriger i dybden, mens den beskytter hårene fra tårerne. Hyppig brug hjælper også med at fjerne gule afmærkninger omkring øjnene.</p> <ul> <li>Ingen parabener</li> <li>Kan bruges så ofte som der er behov for</li> <li>Ekstra mild formula der passer til både hunde og katte - Irriterer ikke knurhårene.</li> <li>Flasken indeholder 100 ml</li> </ul> <p><strong> Brugsanvisning:</strong> Put lotionen på et stykke vat, og rens og masér blidt omkring øjne og knurhår mindst 2 gange om ugen. CLEAN EYE er ikke giftig, og kan bruges så ofte som der er behov for.</p> <p>Biogance er en fransk producent af plejeartikler til hunde og katte. Deres produkter er lavet af økologiske ingredienser og er 100% ikke-giftige.</p> <p><strong><strong>→ </strong></strong><strong>Har din hund eller kat tendens til at få gule afmærkninger omkring øjnene? Brug denne øjerenser ofte for at undgå dette. </strong></p> <p> </p> Biogance

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 67,-
Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Rens Din Hunds Eller Kats Øjne Med Naturlige Ingredienser

Biogance CLEAN EYE er fremstillet af majsblomster og rosenvand, for naturligt at fjerne urenheder omkring øjnene og knurhårene.

CLEAN EYE renser mildt og beriger i dybden, mens den beskytter hårene fra tårerne. Hyppig brug hjælper også med at fjerne gule afmærkninger omkring øjnene.

  • Ingen parabener
  • Kan bruges så ofte som der er behov for
  • Ekstra mild formula der passer til både hunde og katte - Irriterer ikke knurhårene.
  • Flasken indeholder 100 ml

Brugsanvisning: Put lotionen på et stykke vat, og rens og masér blidt omkring øjne og knurhår mindst 2 gange om ugen. CLEAN EYE er ikke giftig, og kan bruges så ofte som der er behov for.

Biogance er en fransk producent af plejeartikler til hunde og katte. Deres produkter er lavet af økologiske ingredienser og er 100% ikke-giftige.

Har din hund eller kat tendens til at få gule afmærkninger omkring øjnene? Brug denne øjerenser ofte for at undgå dette.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Tilde
Anmeldelse:
Rigtig nemt at bruge og det irriterer ikke vores hund at rense øjnene med dette produkt.
 Anmeldt af Finn
Anmeldelse:
Rigtig godt produkt men at bruge og det virker.
 Anmeldt af Anette
Anmeldelse:
Min hund er bomulds blanding og dette produkt hjælper meget til at holde hans øjne.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance øjerenser – fjerner urenheder og renser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance øjerenser – fjerner urenheder og renser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video