Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Mars hunde-ørepincet

Varenummer: CHA B0220
CHA B0220 <h2>Professionelt værktøj til at plukke hår fra ørerne!</h2> <p>Dette pincet fra Mars Germany er et præcist professionelt værktøj, der vil tillade dig at plukke hår fra din hunds ører. Når den bruges korrekt, fjerner pincettet effektivt hår smertefrit for din hund.</p> <p>Fjernelse af hundens ørehår er en vigtig del af pleje. Håret vokser fra indersiden af øret og er generelt fundet i små bløde hunderacer. Store hunderacer har sjældent dette. Ørehår, som vokser sig for tykt, kan forhindre luftcirkulation, som er nødvendig for at udtørre ørerne for at holde dem fri for infektioner. Sådanne tykke hår kan også hindre dig fra at observere eventuelle fremmedlegemer eller ændringer i din hunds ører, der kan forårsage sygdom hos din hund.</p> <ul> <li>Ørehårstang i rustfrit metal</li> <li>Teksturerede spidser til bedre greb</li> <li>Holder hundens ører pæne</li> </ul> <p>Denne pincet måler 14,7 cm.</p> <p><strong><span style="text-decoration: underline;">Hvordan man bruger denne pincet:</span></strong></p> <ol> <li>Vip hundens hoved og brug en lille mængde af hundens ørepulver for at gøre det lettere at fange ørehår</li> <li>Håndter pincet med tommel- og pegefinger</li> <li>Tag fat i et par hår ad gangen, og træk lige ud</li> <li>Vær forsigtig med ikke at trække nogen hår på kanten af ydersiden af øret, da det vil gøre ondt</li> </ol> <p><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong></p> Mars

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 119,-
Mars

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Professionelt værktøj til at plukke hår fra ørerne!

Dette pincet fra Mars Germany er et præcist professionelt værktøj, der vil tillade dig at plukke hår fra din hunds ører. Når den bruges korrekt, fjerner pincettet effektivt hår smertefrit for din hund.

Fjernelse af hundens ørehår er en vigtig del af pleje. Håret vokser fra indersiden af øret og er generelt fundet i små bløde hunderacer. Store hunderacer har sjældent dette. Ørehår, som vokser sig for tykt, kan forhindre luftcirkulation, som er nødvendig for at udtørre ørerne for at holde dem fri for infektioner. Sådanne tykke hår kan også hindre dig fra at observere eventuelle fremmedlegemer eller ændringer i din hunds ører, der kan forårsage sygdom hos din hund.

  • Ørehårstang i rustfrit metal
  • Teksturerede spidser til bedre greb
  • Holder hundens ører pæne

Denne pincet måler 14,7 cm.

Hvordan man bruger denne pincet:

  1. Vip hundens hoved og brug en lille mængde af hundens ørepulver for at gøre det lettere at fange ørehår
  2. Håndter pincet med tommel- og pegefinger
  3. Tag fat i et par hår ad gangen, og træk lige ud
  4. Vær forsigtig med ikke at trække nogen hår på kanten af ydersiden af øret, da det vil gøre ondt


Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Den er nem at bruge også når man som jeg ikke har så gode fingre.
 Anmeldt af Connie
Anmeldelse:
God ørehårstang. Takkerne på tangen får godt fat i hundens ørehår uden de glider, så de kan rykkes ud hurtigt, så den kan jeg godt anbefale til ørepleje på hunden.
 Anmeldt af Svea Lilli Hertz - Ladiges
Anmeldelse:
Har købte en ørehårspincet, den fungerer fint. En fantastisk god service.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Mars hunde-ørepincet ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Mars hunde-ørepincet

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: