Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Niveau 2 spil til Buster Aktivitetsmåtte

Varenummer: Level 2 Buster mat
Level 2 Buster mat <h2>Tankespil med medium sværhedsgrad</h2> <p>Indeholder 4 aktiviteter af medium sværhedsgrad til brug på Buster Aktivitet Mat for at stimulere og underholde din hund.  Det anbefales, at din hund har gennemført niveau 1 aktiviteterne, før den får disse opgaver.</p> <ul> <li>Lavet af slidstærkt materiale</li> <li>Nem at rengøre med en fugtig klud</li> <li>Let at knytte til måtten</li> <li>Medium sværhedsgrad</li> </ul> <h3>Buster ActivitityMat Level 2 spil er:</h3> <ul> <li><strong>Pung med 3 lommer:</strong> denne aflange opgave er fastgjort til måtten med 4 trykknapper i øverste firkant</li> <li><strong>Rottefælde:</strong> dette er en to-i-en opgave med en aflang pose fastgjort til Activity Mat med en trykknap i hvert hjørne. Inde i det er en mindre pose, lukket med velcro og med en "hale", der gør det muligt for hunden at trække posen ud.</li> <li><strong>Bog:</strong> denne opgave ligner en bog med lommer på hver "side". Den fastgøres til måtten med 3 trykknapper i ryggen.</li> <li> <p style="display: inline !important;"><strong>Regnbue pung:</strong> d</p> enne aflange opgave har fire lommer til godbidder. Den er foldet og "låst" med velcro. Den fastgøres til måtten med tre trykknapper.</li> </ul> <p><strong>Bemærk:</strong> Buster Activity Mat sælges separat. Du kan se den <a href="//www.petdreams.dk/buster-activity-mat-startsaet-hunde.html">her</a>.</p> Buster

På lager 

kr. 69,-

* Skal udfyldes

Buster

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tankespil med medium sværhedsgrad

Indeholder 4 aktiviteter af medium sværhedsgrad til brug på Buster Aktivitet Mat for at stimulere og underholde din hund.  Det anbefales, at din hund har gennemført niveau 1 aktiviteterne, før den får disse opgaver.

  • Lavet af slidstærkt materiale
  • Nem at rengøre med en fugtig klud
  • Let at knytte til måtten
  • Medium sværhedsgrad

Buster ActivitityMat Level 2 spil er:

  • Pung med 3 lommer: denne aflange opgave er fastgjort til måtten med 4 trykknapper i øverste firkant
  • Rottefælde: dette er en to-i-en opgave med en aflang pose fastgjort til Activity Mat med en trykknap i hvert hjørne. Inde i det er en mindre pose, lukket med velcro og med en "hale", der gør det muligt for hunden at trække posen ud.
  • Bog: denne opgave ligner en bog med lommer på hver "side". Den fastgøres til måtten med 3 trykknapper i ryggen.
  • Regnbue pung: d

    enne aflange opgave har fire lommer til godbidder. Den er foldet og "låst" med velcro. Den fastgøres til måtten med tre trykknapper.

Bemærk: Buster Activity Mat sælges separat. Du kan se den her.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Niveau 2 spil til Buster Aktivitetsmåtte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Niveau 2 spil til Buster Aktivitetsmåtte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: