Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Nite Ize SpotLit sikrer din hund og dig ses i mørket

Varenummer: DP NI SLG 06 02 (hvid)
DP NI SLG 06 02 (hvid) <h2>Med SpotLit LED kan du være helt sikker på folk ser din hund og dig på gåturene</h2> <p>Nite Ize SpotLit LED er det perfekte lille værktøj, hvis du skal ud at gå tur med hunden i mørket, eller bare selv vil løbe en tur, og være helt sikker på du bliver set.<br /><br />SpotLit sidder i en lille karabinhage af stål, som hurtigt og sikkert kan fastgøres i hundens halsbånd, i nøgleringe, lynlåsen i jakken, ja næsten alt der har en ring eller lynlås. Den langtidsholdbare LED pære giver et lys, som er skarpt nok til alt lige fra at læse tekst med små bogstaver til at finde nøglehullet til bilen eller døren, og lyser skarpt i mørket på gå og løbeture med hunden. <br /><br />Vælg mellem 2 tilstande:</p> <p>Ved 1 tryk lyser SpotLit konstant med et klart lys. Trykker du 2 gange, blinker SpotLit. Er vandtæt, og har et langtidsholdbart batteri, som er inkluderet.</p> <p><strong>Produktdetaljer:</strong></p> <ul> <li>Resistent overfor vejr og vind</li> <li>Sikker lille karabinhage i rustfrit stål der kan klipses på overalt du har brug for lidt lys</li> <li>Yderst velegnet til løbe- og gåture med hunden i mørket</li> <li>Konstant lys eller blinkende flash</li> <li>Fungerer som en stor trykknap der klemmes på begge sider ved skift</li> <li>Batteriets levetid er 20 timer ved konstant lys og 25 timer ved blinkende flash</li> <li>Langtidsholdbart batteri følger med</li> <li>Vejer kun 17 gram</li> <li>Måler 5 x 3 x 2 cm.</li> </ul> <p> </p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 67,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Med SpotLit LED kan du være helt sikker på folk ser din hund og dig på gåturene

Nite Ize SpotLit LED er det perfekte lille værktøj, hvis du skal ud at gå tur med hunden i mørket, eller bare selv vil løbe en tur, og være helt sikker på du bliver set.

SpotLit sidder i en lille karabinhage af stål, som hurtigt og sikkert kan fastgøres i hundens halsbånd, i nøgleringe, lynlåsen i jakken, ja næsten alt der har en ring eller lynlås. Den langtidsholdbare LED pære giver et lys, som er skarpt nok til alt lige fra at læse tekst med små bogstaver til at finde nøglehullet til bilen eller døren, og lyser skarpt i mørket på gå og løbeture med hunden.

Vælg mellem 2 tilstande:

Ved 1 tryk lyser SpotLit konstant med et klart lys. Trykker du 2 gange, blinker SpotLit. Er vandtæt, og har et langtidsholdbart batteri, som er inkluderet.

Produktdetaljer:

 • Resistent overfor vejr og vind
 • Sikker lille karabinhage i rustfrit stål der kan klipses på overalt du har brug for lidt lys
 • Yderst velegnet til løbe- og gåture med hunden i mørket
 • Konstant lys eller blinkende flash
 • Fungerer som en stor trykknap der klemmes på begge sider ved skift
 • Batteriets levetid er 20 timer ved konstant lys og 25 timer ved blinkende flash
 • Langtidsholdbart batteri følger med
 • Vejer kun 17 gram
 • Måler 5 x 3 x 2 cm.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Bodil
Anmeldelse:
Jeg købte to og den ene fungerer upåklageligt. Bruger den på stranden om morgenen hvor min hund får lov at løbe frit, og den giver et godt stærkt lys, der kan ses på lang afstand og når hunden tager en tur ud i havet. Når jeg kun giver tre stjerner er det fordi den anden jeg købte overhovedet ikke virker, så det var lidt spildte penge.
 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
God lygte, smart at den kan klikkes af og på.
 Anmeldt af Rikke Rintza
Anmeldelse:
De bedste lygter, jeg nogensinde har haft til mine gravhunde. De vejer meget lidt, sidder godt i deres seler - og lyser så de nemt ses i mørket.
 Anmeldt af Birte
Anmeldelse:
Nem at tage af og på - så han ikke behøver at have lyset dinglende i halsbåndet om dagen. Dejligt at man kan se ham på lang afstand. Hurtig levering
 Anmeldt af Ingrid
Anmeldelse:
Det er et rigtig godt lille lys, som tydeligt kan ses, og nu kan jeg se min hund i haven om aftenen, når det er mørkt!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Nite Ize SpotLit sikrer din hund og dig ses i mørket ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Nite Ize SpotLit sikrer din hund og dig ses i mørket

1 Vare(r)

per side
 • Fra Joachim at 06/12/2016 15.49
  • Hvad slags batterier bruger den?

  • Hej Joachim

    

   Tak for din mail. Nite Ize leveres med batterier, men når engang de skal udskiftes, skal der bruges 2 stk flade CR2016 batterier, som du kan købe de fleste steder der sælger batterier. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: