Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Pawise Smart negleklipper til hunde, 15 cm

Varenummer: HC PAWI11468
HC PAWI11468 <h2>Pawise Negleklipper Til Hunde - Praktisk & Effektiv - Klipper Lidt Ad Gangen, Undgå At Gå For Langt Ind</h2> <p>Hunde har ligesom mennesker også behov for at få klippet negle. Gør man ikke det, vil hunden få ondt når den bevæger sig. Kløerne kan endvidere flække hele vejen og det giver også hunden smerter. Derfor er pleje af dette vigtigt. Vores hunde i dag slider nemlig ikke deres kløer på samme måde som deres forfædre gjorde.</p> <p>Men det kan være en svær opgave at klippe kløer, hvis hunden ikke vil sidde stille eller hvis ikke du kan se hvor langt du skal klippe ind. Kommer man for tæt på, risikerer man at klippe af, hvor nerverne til kløerne er og det gør rigtig ondt på hunden og bløder meget. Det kan derfor skræmme mange fra selv at gøre.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Men her løsningen:</strong></span></p> <p>Denne negleklipper er designet således at du kun kan klippe lidt af kløerne af gangen. Du risikerer derfor ikke at kløerne pludselig ryger helt igennem som ved traditionelle  negleklippere. På negleklipperen er der endvidere monteret et solidt gummegreb, der giver dig et ordentlig greb og som gør at den ikke smutter ud af fingrede på dig, når du skal klippe.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Hvornår har jeg klippet i den rigitge længde?</strong></span></p> <p>Det har du, når hunden står lige på alle fire ben og ingen af kløerne rammer gulvet (undtaget er ulve- og vildtkløer, da de sidder længere oppe).</p> Pawise

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 49,-
Pawise

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pawise Negleklipper Til Hunde - Praktisk & Effektiv - Klipper Lidt Ad Gangen, Undgå At Gå For Langt Ind

Hunde har ligesom mennesker også behov for at få klippet negle. Gør man ikke det, vil hunden få ondt når den bevæger sig. Kløerne kan endvidere flække hele vejen og det giver også hunden smerter. Derfor er pleje af dette vigtigt. Vores hunde i dag slider nemlig ikke deres kløer på samme måde som deres forfædre gjorde.

Men det kan være en svær opgave at klippe kløer, hvis hunden ikke vil sidde stille eller hvis ikke du kan se hvor langt du skal klippe ind. Kommer man for tæt på, risikerer man at klippe af, hvor nerverne til kløerne er og det gør rigtig ondt på hunden og bløder meget. Det kan derfor skræmme mange fra selv at gøre.

Men her løsningen:

Denne negleklipper er designet således at du kun kan klippe lidt af kløerne af gangen. Du risikerer derfor ikke at kløerne pludselig ryger helt igennem som ved traditionelle  negleklippere. På negleklipperen er der endvidere monteret et solidt gummegreb, der giver dig et ordentlig greb og som gør at den ikke smutter ud af fingrede på dig, når du skal klippe.

Hvornår har jeg klippet i den rigitge længde?

Det har du, når hunden står lige på alle fire ben og ingen af kløerne rammer gulvet (undtaget er ulve- og vildtkløer, da de sidder længere oppe).

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Pawise Smart negleklipper til hunde, 15 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Pawise Smart negleklipper til hunde, 15 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: