Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julefrist: Bestil inden 20/12 | Byttes indtil 31/01

PeeWee træpiller, 14 liter/9 kg - biologisk nedbrydelige kattegrus

Varenummer: KR 275036
KR 275036 <h2>100% biologisk nedbrydelige kattegrus - bedre for naturen!</h2> <p>PeeWee kattegrus er designet til brug i hjemmet, og lavet af træpiller, som er komprimeret savsmuld fra nåletræer beriget med vegetabilske gummier. Det klumper nemt, hvilket gør det effektivt og økonomisk.</p> <p>Dette nedbrydelige kattegrus kan <strong>smides i komposten</strong>. I modsætning til andre former for kattegrus, der øger affaldsmængden, er PeeWee kattegrus <strong>venligt mod naturen</strong>, da alle elementerne kan optages.<strong><br /></strong></p> <ul> <li>Lavet af 100% naturlige komponenter</li> <li>Miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt</li> <li>Ikke allergifremkaldende</li> <li><strong>Økonomisk:</strong> Det er kun nødvendigt at komme et lag på 2 cm træpiller i PeeWee kattebakken, og det skal ikke udskiftes så ofte.</li> <li><strong>Hygiejnisk:</strong> Når katten graver, falder savsmuldet gennem risten i den øverste bakke og ned i den nederste bakke. Det gør, at den øverste bakke altid er ren og tør. Du behøver kun at smide det beskidte savsmuld i den nederste bakke væk. Hvis kattens afføring jævnligt fjernes fra bakken, bliver der kun den friske duft af gran tilbage.</li> <li><strong>Absorberer fugt:</strong> Træpillerne har den unikke egenskab, at de absorberer betydeligt mere fugt end alle andre typer kattegrus.</li> <li><strong>Neutraliserer lugte:</strong> absorberer også ubehagelige lugte fuldstændigt.</li> </ul> <h2>Peewee træpiller skal bruges sammen med en dobbeltbundet kattebakke: </h2> <p><span>Vær opmærksom på, at PeeWee kræver en speciel dobbeltbundet kattebakke.</span></p> <p>Når katten tisser i PeeWee kattebakken, forsvinder 90% af urinen gennem de små huller i bunden af den øverste bakke og ned i den nederste. Resten af urinen bliver absorberet af pillerne i den øverste bakke, og derefter falder de fra hinanden og bliver til savsmuld.</p>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 95,-

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

100% biologisk nedbrydelige kattegrus - bedre for naturen!

PeeWee kattegrus er designet til brug i hjemmet, og lavet af træpiller, som er komprimeret savsmuld fra nåletræer beriget med vegetabilske gummier. Det klumper nemt, hvilket gør det effektivt og økonomisk.

Dette nedbrydelige kattegrus kan smides i komposten. I modsætning til andre former for kattegrus, der øger affaldsmængden, er PeeWee kattegrus venligt mod naturen, da alle elementerne kan optages.

  • Lavet af 100% naturlige komponenter
  • Miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt
  • Ikke allergifremkaldende
  • Økonomisk: Det er kun nødvendigt at komme et lag på 2 cm træpiller i PeeWee kattebakken, og det skal ikke udskiftes så ofte.
  • Hygiejnisk: Når katten graver, falder savsmuldet gennem risten i den øverste bakke og ned i den nederste bakke. Det gør, at den øverste bakke altid er ren og tør. Du behøver kun at smide det beskidte savsmuld i den nederste bakke væk. Hvis kattens afføring jævnligt fjernes fra bakken, bliver der kun den friske duft af gran tilbage.
  • Absorberer fugt: Træpillerne har den unikke egenskab, at de absorberer betydeligt mere fugt end alle andre typer kattegrus.
  • Neutraliserer lugte: absorberer også ubehagelige lugte fuldstændigt.

Peewee træpiller skal bruges sammen med en dobbeltbundet kattebakke: 

Vær opmærksom på, at PeeWee kræver en speciel dobbeltbundet kattebakke.

Når katten tisser i PeeWee kattebakken, forsvinder 90% af urinen gennem de små huller i bunden af den øverste bakke og ned i den nederste. Resten af urinen bliver absorberet af pillerne i den øverste bakke, og derefter falder de fra hinanden og bliver til savsmuld.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PeeWee træpiller, 14 liter/9 kg - biologisk nedbrydelige kattegrus ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PeeWee træpiller, 14 liter/9 kg - biologisk nedbrydelige kattegrus

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: