Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

PeeWee træpiller, 14 liter/9 kg - biologisk nedbrydelige kattegrus

Varenummer: KR 275036
KR 275036 <h2>100% biologisk nedbrydelige kattegrus - bedre for naturen!</h2> <p>PeeWee kattegrus er designet til brug i hjemmet, og lavet af træpiller, som er komprimeret savsmuld fra nåletræer beriget med vegetabilske gummier. Det klumper nemt, hvilket gør det effektivt og økonomisk.</p> <p>Dette nedbrydelige kattegrus kan <strong>smides i komposten</strong>. I modsætning til andre former for kattegrus, der øger affaldsmængden, er PeeWee kattegrus <strong>venligt mod naturen</strong>, da alle elementerne kan optages.<strong><br /></strong></p> <ul> <li>Lavet af 100% naturlige komponenter</li> <li>Miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt</li> <li>Ikke allergifremkaldende</li> <li><strong>Økonomisk:</strong> Det er kun nødvendigt at komme et lag på 2 cm træpiller i PeeWee kattebakken, og det skal ikke udskiftes så ofte.</li> <li><strong>Hygiejnisk:</strong> Når katten graver, falder savsmuldet gennem risten i den øverste bakke og ned i den nederste bakke. Det gør, at den øverste bakke altid er ren og tør. Du behøver kun at smide det beskidte savsmuld i den nederste bakke væk. Hvis kattens afføring jævnligt fjernes fra bakken, bliver der kun den friske duft af gran tilbage.</li> <li><strong>Absorberer fugt:</strong> Træpillerne har den unikke egenskab, at de absorberer betydeligt mere fugt end alle andre typer kattegrus.</li> <li><strong>Neutraliserer lugte:</strong> absorberer også ubehagelige lugte fuldstændigt.</li> </ul> <h2>Peewee træpiller skal bruges sammen med en dobbeltbundet kattebakke: </h2> <p><span>Vær opmærksom på, at PeeWee kræver en speciel dobbeltbundet kattebakke.</span></p> <p>Når katten tisser i PeeWee kattebakken, forsvinder 90% af urinen gennem de små huller i bunden af den øverste bakke og ned i den nederste. Resten af urinen bliver absorberet af pillerne i den øverste bakke, og derefter falder de fra hinanden og bliver til savsmuld.</p>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 95,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

100% biologisk nedbrydelige kattegrus - bedre for naturen!

PeeWee kattegrus er designet til brug i hjemmet, og lavet af træpiller, som er komprimeret savsmuld fra nåletræer beriget med vegetabilske gummier. Det klumper nemt, hvilket gør det effektivt og økonomisk.

Dette nedbrydelige kattegrus kan smides i komposten. I modsætning til andre former for kattegrus, der øger affaldsmængden, er PeeWee kattegrus venligt mod naturen, da alle elementerne kan optages.

  • Lavet af 100% naturlige komponenter
  • Miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt
  • Ikke allergifremkaldende
  • Økonomisk: Det er kun nødvendigt at komme et lag på 2 cm træpiller i PeeWee kattebakken, og det skal ikke udskiftes så ofte.
  • Hygiejnisk: Når katten graver, falder savsmuldet gennem risten i den øverste bakke og ned i den nederste bakke. Det gør, at den øverste bakke altid er ren og tør. Du behøver kun at smide det beskidte savsmuld i den nederste bakke væk. Hvis kattens afføring jævnligt fjernes fra bakken, bliver der kun den friske duft af gran tilbage.
  • Absorberer fugt: Træpillerne har den unikke egenskab, at de absorberer betydeligt mere fugt end alle andre typer kattegrus.
  • Neutraliserer lugte: absorberer også ubehagelige lugte fuldstændigt.

Peewee træpiller skal bruges sammen med en dobbeltbundet kattebakke: 

Vær opmærksom på, at PeeWee kræver en speciel dobbeltbundet kattebakke.

Når katten tisser i PeeWee kattebakken, forsvinder 90% af urinen gennem de små huller i bunden af den øverste bakke og ned i den nederste. Resten af urinen bliver absorberet af pillerne i den øverste bakke, og derefter falder de fra hinanden og bliver til savsmuld.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Træpillerne støver nærmest ikke og dvs. at der er meget mindre end kattegrusstøv. De lugter naturligt at træ. Når katten har været på bakken omdannes pillerne til savsmuld. Der findes særlige kattebakker til træpiller. Jeg købte sådan en kattebakke. Min kat nægter at bruge den nye bakke, så jeg kan nu konstatere, at træpillerne kan bruges i en normal bakke, hvis man sigter savsmuldet fra pillerne.

Valgte træpiller fordi jeg var bekymret for silicastøv og ønskede et miljøvenligt produkt. Begge dele opfylder disse træpiller. Savsmuldet kommer i bio-affaldsspanden. Vi vil i fremtiden skifte til dette produkt.

Er også rigtig tilfreds med den rådgivning jeg fik omkring den bedste måde at få træpillerne leveret.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PeeWee træpiller, 14 liter/9 kg - biologisk nedbrydelige kattegrus ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PeeWee træpiller, 14 liter/9 kg - biologisk nedbrydelige kattegrus

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: