Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Moser 3 mm skær #8.5F

Varenummer: GP 1245 7931
GP 1245 7931 <h2>Moser #8.5F 3 mm Skær Til Moser, Oster, Andis</h2> <p>Skær på 3 mm #8.5F til Moser, Oster og Andis klippemaskiner<strong>, </strong>og er også velegnet til brug med afstandskamme. </p> <p>Passer bl.a. til disse modeller:</p> <ul> <li>Moser 1225</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/kraftig-hundetrimmer-moser-45w-i-topkvalitet.html" target="_blank">Moser 1245</a> Max45</strong></li> <li><a title="Moser 1250 Max50" href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html" target="_self"><strong>Moser Max50</strong></a></li> <li>Moser 1247</li> <li>Moser 1248</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/professionel-tradlos-hundeklipper-andis-agr-super-40w.html" target="_blank">Andis AGR+ Super 40W</a></strong></li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-hunde-fra-oster-golden-a5-2-speed.html" target="_blank">Oster Golden A5 1 og 2-speed</a></strong></li> <li><a title="Oster Pro3000i trådløs trimmer" href="//www.petdreams.dk/tradlos-hundetrimmer.html" target="_self"><strong>Oster Pro3000i</strong></a></li> </ul> <p>Se hele udvalget af <a title="klippeskaer og afstandskamme" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/klippeskaer-og-afstandskamme.html"> <strong>klippeskær og afstandskamme</strong></a>.</p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 259,-
Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Moser #8.5F 3 mm Skær Til Moser, Oster, Andis

Skær på 3 mm #8.5F til Moser, Oster og Andis klippemaskiner, og er også velegnet til brug med afstandskamme. 

Passer bl.a. til disse modeller:

Se hele udvalget af klippeskær og afstandskamme.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Lise
Anmeldelse:
Virker fint som ventet.
Super service, og hurtig levering.
 Anmeldt af Belinda
Anmeldelse:
Meget tilfreds med dette skær, klipper 3 shih-tzu,'er den køre lige igennem deres pelse :-)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Moser 3 mm skær #8.5F ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Moser 3 mm skær #8.5F

5 Vare(r)

per side
 • Fra Ingemund at 01/04/2013 13.29
  • Når et skær ikke klipper så godt lenger, må man da køpe nytt, eller kan det fixes me evt ny kniv ?

  • Hej Ingemund

   Tak for din mail. Skæret kan slibes. Vi har en samarbejdspartner som kan gøre det for 100 kr + moms, så det afhænger af hvilket skær det handler om. Hvis det er standard skæret her til Moser max45, er det nok lige så godt at købe et nyt, når man tager fragtomkostningerne med. Er det et af de grovere skær der er dyrere, kan det bedre gå, men det er op til dig. Jeg skal sende det ind til slibning, hvis du sender det til os, så kan jeg sende dig et kontonummer.

   Hav en god dag.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Jens Sigurdson at 09/02/2014 17.08
  • Hej PetDreams.dk

    

   Jeg har en Moser Max 45 klipper med det skær der fulgte med. Det volder lidt problemer at klippe vores perserkat med dette klippehoved da katten har meget fint hår.Er der et skær som egner sig bedre til denne type pels?

    

   MvhJens

  • Hej Jens

    

   Min partner i firmaet bruger et Oster skær 4 til hendes Norske skovkat, som har noget lignende pels som perserkassen. Jeg er næsten sikker på det vil glide med det skær. Men skriv tilbage, hvis det ikke skulle være tilfældet, der er stor forskel på pelse og de skær der skal bruges, men normalt vil det være det der skal til.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anette at 09/07/2014 15.49
  • Har også dette skær, og en afstandskam der står 1" #8 som jeg ikke syntes passer til klipning af min Pudel. Kan I anbefale en kam til Moser med skær 3,0mm 8,5 F ?

  • Hej Anette

    

   Jeg kan anbefale dette sæt afstandskamme i stål til Moser Max45. Der er 8 forskellige længder i sættet, og de er en del bedre end kammene i plastik, nemmere at komme gennem pelsen med. Ellers er det som udgangspunkt nemmere at have med at gøre, jo kortere afstandskammen er.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina at 15/03/2017 09.16
  • Hej, Jeg har en moser max45 trimmer med et 3mm skær. Men jeg har en westi og og bomuldshund som begge har fint/blødt hår og MEGET filter. Desværre er jeg lidt i vildrede da jeg troede løsningen var en god maskine, men den kan overhovedeet ikke kører igennem deres pels. Den sidder bare "fast" og kan ikke skære filterne over.. Hvilket skær vil du anbefale mig at købe? Mvh. TIna

  • Hej Tina

    

   Tak for din mail. Hvis pelsen på dem begge er vattet og hårene er fine og sidder tæt, som typisk på bomuldshunde, plejer et Oster skær 10 at fungere godt. Dette kan du så kombinere med et sæt afstandskamme så du kan klippe i forskellige længder, eller du kan klippe kroppen direkte med et Oster skær 4F f.eks, som efterlader ca 1 cm pels på kroppen. Mange vælger begge løsninger, specielt når det er som du beskriver, at der er meget filter, da det er nemmere af få klippet pelsen ned direkte med et skær uden kamme engang imellem, og så holde det vedlige hen ad vejen med skær 10 + afstandskammene. 

    

   Mvh

    

   Kristian, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Maria Bested at 16/12/2019 11.47
  • Jeg har en golden doodle og klipper ham med oster pro3000i afstandskamme 16mm og skær 10. Det fungerer ikke så godt længre. Den kører ikke igennem længre så godt. Hvilket skær kan jeg bruge til hams pæls sammen med afstandskamme? Ham har tæt pæls. Maria

  • Hej Maria.

   Jeg vil umiddelbart anbefale det samme Oster skær nr. 10 eller 15. Jeg tænker at det andet er ved at være slit, og at det er derfor det ikke klipper så godt længere.

   Med venlig hilsen,

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video