Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Moderna Smart Sipper foder og vandautomat

Varenummer: MODERNA-DISPENSER
MODERNA-DISPENSER <h2>Moderna Dispenser Til Vand Og Foder I Friske Farver Til Din Hunds/Kats Vand Og Dens Måltider</h2> <p>Disse Moderna Smart Sipper dispensere er farverige og praktiske. De fyldes fra toppen. Dette sikrer, at den ældre mad og vand bliver brugt op, og den nyere mad og vand forbliver på toppen. Dette reducerer forekomsten af foder og vand i dispenseren, der ikke er friskt. </p> <ul> <li><img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/hunter-petdreams.jpg" alt="" width="122" height="72" />Tåler opvaskemaskine</li> <li>Anti slip gummifødder</li> <li>Egnet til katte, killinger, hunde og hvalpe</li> <li>Smart design fra Moderna</li> </ul> <p>Fås i limegrøn og kongeblå.</p> <p>Smart Sipper mad og vanddispensere kommer i 1,5 lites.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 79,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Moderna Dispenser Til Vand Og Foder I Friske Farver Til Din Hunds/Kats Vand Og Dens Måltider

Disse Moderna Smart Sipper dispensere er farverige og praktiske. De fyldes fra toppen. Dette sikrer, at den ældre mad og vand bliver brugt op, og den nyere mad og vand forbliver på toppen. Dette reducerer forekomsten af foder og vand i dispenseren, der ikke er friskt. 

  • Tåler opvaskemaskine
  • Anti slip gummifødder
  • Egnet til katte, killinger, hunde og hvalpe
  • Smart design fra Moderna

Fås i limegrøn og kongeblå.

Smart Sipper mad og vanddispensere kommer i 1,5 lites.

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Vi har fået fuld valuta for pengene.
 Anmeldt af Sidsel
Anmeldelse:
Misserne syntes det er sjovt med deres nye 'bar' hvor der er fri udskænkning. Eneste der trækker ned, er at der er ikke meget plads til deres hoved, der hvor de skal drikke fra, særligt når man er to som synes det var sjovt at drikke samtidig. Men der er drukket mere vand de seneste dage end der blev drukket før af den almindelige vandskål.
 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Man skal selv hen og ryste den med foder en gang imellem, for at det kommer ordentligt ud. Vandskålen virker 100% som den skal.

TIL ALLE JER ANDRE: VANDSKÅLEN VIRKER, I KAN BARE IKKE FINDE UD AF AT BRUGE DEN!
Hvis i læste på den edikette da i købte den, kunne I tydeligt se at den skal lukkes tæt, hvorefter vandet hældes i det lille hul - det giver da også kun god mening. Der skal jo dannes vakum for at vandet bliver deroppe, og så hjælper det jo ikke - som I andre har gjort - at håbe låget foroven og hælde vand ned denvej. Selvfølgelig løber det ud så! Låget i vandskålen er der udelukkende for at gøre den lettere at rengøre.

Til alle der overvejer at købe dem, vil jeg klart anbefale dem herfra. Men lad være med at være lige så dum som de andre der har givet dem dårlige anmeldelser.
 Anmeldt af Malene
Anmeldelse:
Smart måde at have foderskåle på, så man er sikker på der er mad og vand nok. Dog fik jeg ikke den valgte farve men sådan er dette.

Hej Malene

Det beklager jeg. Du er velkommen til at skrive til kundeservice, hvis du vil have den byttet, jeg har desværre ikke din mail på denne bedømmelse.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af jack
Anmeldelse:
du kan få dette produkt til tørfodder og til vand den til tørfodder er super men den til vand er ikke god jeg købte den der kan rumme 1,5 liter så vil jeg mene at man skal kunne komme 1,5 liter vand i men nej det kan man ikke der kan knap være 0,5 liter i den før det løber du over kanten der hvor katten skal drikke så nej den til vandkan IKKE anbefales
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Moderna Smart Sipper foder og vandautomat ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Moderna Smart Sipper foder og vandautomat

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video