Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Mini kradsetræ i langhåret plys 68 cm.

Varenummer: TX44551
TX44551 <p>Har du haft problemer med at finde et <strong>kradsetræ der passer til dine killinger eller små katte</strong>?</p> <p>Dette mini kradsetræ er yderst velegnet med langhåret plys og stolper i naturlig sisal. <strong>Perfekt til killinger</strong> som fra start har adgang til et kradsetræ de virkelig kan bruge.</p> <p><strong><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Killinger elsker tunneller</strong>, og her opfylder kradsetræet også kravene, hvor tunnellen kan bruges til leg, eller til at få sig en lur. Katte elsker at ligge højt oppe, men mange kradsetræer er for høje for de små killinger. Dette kattemiljø har en højde på 68 cm., så her har killingerne også mulighed for at lære det uden at skulle klatre meget højt.</p> <p>Produktdetaljer:</p> <ul> <li><strong>Perfekt til killinger og små katte</strong></li> <li><strong>Stolper i naturlig sisal</strong></li> <li><strong>Langhåret plys</strong></li> <li><strong>Total højde 68 cm.</strong></li> <li><strong>1 base, 40 × 60 cm. </strong></li> <li><strong>2 stolper pakket i naturlig sisal 9 cm. i diameter. </strong></li> <li><strong>1 sidevæg 33 × 59 cm. </strong></li> <li><strong>1 tunnel hule 21 cm. i diameter og 54 cm. lang </strong></li> <li><strong>1 rede 39 cm. i diameter</strong></li> </ul> <p><strong>Leveres i creme/beige som på billedet.</strong></p> <p><strong>Værd at vide:</strong> Ude i naturen bruger katten meget tid og energi på at vandre og jage. Hvis katten får sin daglige mad fra sin ejer, mangler katten noget af sin beskæftigelse.</p> <p>Ejere af huskatte bør tilbyde katten en sidebeskæftigelse. Det mest spændende for katten vil være at lege med sin ejer, da det kan give liv til aktiviteten ved at flytte målet. Det samme gælder et kradsetræ, da naturen på den måde kommer til katten, kan man sige.</p> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 539,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Har du haft problemer med at finde et kradsetræ der passer til dine killinger eller små katte?

Dette mini kradsetræ er yderst velegnet med langhåret plys og stolper i naturlig sisal. Perfekt til killinger som fra start har adgang til et kradsetræ de virkelig kan bruge.

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørKillinger elsker tunneller, og her opfylder kradsetræet også kravene, hvor tunnellen kan bruges til leg, eller til at få sig en lur. Katte elsker at ligge højt oppe, men mange kradsetræer er for høje for de små killinger. Dette kattemiljø har en højde på 68 cm., så her har killingerne også mulighed for at lære det uden at skulle klatre meget højt.

Produktdetaljer:

  • Perfekt til killinger og små katte
  • Stolper i naturlig sisal
  • Langhåret plys
  • Total højde 68 cm.
  • 1 base, 40 × 60 cm.
  • 2 stolper pakket i naturlig sisal 9 cm. i diameter.
  • 1 sidevæg 33 × 59 cm.
  • 1 tunnel hule 21 cm. i diameter og 54 cm. lang
  • 1 rede 39 cm. i diameter

Leveres i creme/beige som på billedet.

Værd at vide: Ude i naturen bruger katten meget tid og energi på at vandre og jage. Hvis katten får sin daglige mad fra sin ejer, mangler katten noget af sin beskæftigelse.

Ejere af huskatte bør tilbyde katten en sidebeskæftigelse. Det mest spændende for katten vil være at lege med sin ejer, da det kan give liv til aktiviteten ved at flytte målet. Det samme gælder et kradsetræ, da naturen på den måde kommer til katten, kan man sige.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Mini kradsetræ i langhåret plys 68 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Mini kradsetræ i langhåret plys 68 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video