Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Manresa kattemiljø fra Trixie med det hele - 123 cm

Varenummer: uuu 42
uuu 42 <p><strong>"Manresa" er et kattemiljø fra Trixie</strong> i nye moderne farver, der indeholder alt en kat kan begære. I bunden er der lavet en smart hule, hvor en tunnel er tilføjet, ligesom der også ovenover sidder en hule. Alt er fuldt betrukket med plys, og i toppen en polstret liggeplade hvor katten kan ligge blødt.</p><ul><li><strong><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" alt="Trixie - katte- og hundeartikler hos PetDreams.dk" width="115" height="73" />Kattemiljøet måler 123 cm. i højden. </strong></li><li><strong>Bundpladen måler 70 x 40 cm.</strong></li><li><strong>1 tunnel på 44 cm. og 20 cm. i diameter.</strong></li><li><strong>1 stor hule </strong></li><li><strong>2 liggeplader, 1 på 52 x 30 cm., og 1 på 44 x 30 cm.</strong></li><li><strong>1 liggeplade med rygstød og legetøj på elastik</strong></li></ul><p><strong>Leveres i den mørkeblå/lyseblå farve som det ses på billedet.</strong></p><p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 799,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

"Manresa" er et kattemiljø fra Trixie i nye moderne farver, der indeholder alt en kat kan begære. I bunden er der lavet en smart hule, hvor en tunnel er tilføjet, ligesom der også ovenover sidder en hule. Alt er fuldt betrukket med plys, og i toppen en polstret liggeplade hvor katten kan ligge blødt.

  • Trixie - katte- og hundeartikler hos PetDreams.dkKattemiljøet måler 123 cm. i højden.
  • Bundpladen måler 70 x 40 cm.
  • 1 tunnel på 44 cm. og 20 cm. i diameter.
  • 1 stor hule
  • 2 liggeplader, 1 på 52 x 30 cm., og 1 på 44 x 30 cm.
  • 1 liggeplade med rygstød og legetøj på elastik

Leveres i den mørkeblå/lyseblå farve som det ses på billedet.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af André
Anmeldelse:
Rigtigt lækkert kradsetræ, tegningen kan godt være lidt uoverskuelig, men fair nok jeg får squ aldrig job i ikea.

jeg vil give den anden bruger ret i stabiliteten på tårnet på venste hånd, godt kan være ustabil, men hvis ens katte ikke er fede så er det ikke et problem som sådan.

selve træet er i målgruppen imod killinger og ikke voksne katte, da tunnel og selve tårnet ikke er særligt bredt, så en voksen kat vil umuligt kunne klemme sig op igennem der.

men alt i alt elsker vores katte det ;-)
 Anmeldt af Louise
Anmeldelse:
Vi købte dette miljø i november. Vi kan ikke anbefale det da det er et miljø der er meget skrøbeligt. Vores venstre "tårn" er meget ustabilt og ser næsten ud til at være ved at knække af, når en af kattene ligger der. Udover dette problem, er kattene meget glade for det, specielt bolden får en tur engang imellem. Dog er de lidt utrygge når de hopper op på det ustabile "tårn".
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Manresa kattemiljø fra Trixie med det hele - 123 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Manresa kattemiljø fra Trixie med det hele - 123 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video