Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Magnetisk kattelem Petsafe Staywell 400 med 4-vejs lås

Varenummer: EL H400W
EL H400W <h2><strong>4-Vejs Magnetisk Kattelem - Petsafe Staywell 400 - 3 Års Garanti</strong></h2> <p><strong>Kattelem Petsafe Staywell Deluxe 400</strong> er magnetisk styret med 4-vejs lås. Lemmen giver sikkerhed mod<strong> indtrængen af fremmede katte</strong> eller andre kæledyr, uden at det kræver batterier eller andre husartikler.</p> <p>Hemmeligheden er en nøgle med en kraftig magnet, der sættes om kattens hals, der faktisk låser kattelemmen op til din kat, men ikke til andre katte eller dyr der måtte komme forbi, og gerne vil ind.</p> <p>Dimensionerne på kattelemmen er ret store, så Staywell anslår den passer til katte op til 7 kg., men det er en god ide lige at se på målene inden.</p> <p>Features:</p> <ul> <li>Kan monteres i vægge også dem i mursten</li> <li>Kan monteres i trædøre, glasvinduer og døre</li> <li>Kan monteres i PVC og metaldøre (Se info længere nede)</li> <li>Magnetisk opereret</li> <li>4-vejs lås</li> <li>Gennemsigtig lem</li> <li>Nem at sætte i med fuld monteringsvejledning</li> <li>Tunnel på ca. 6 cm. inkluderet som også kan skæres ned</li> <li>Kan bruges til katte op til 7 kg.</li> <li>3 års garanti fra Staywell</li> </ul> <p>Målene på kattelemmen og udskæringers størrelse:</p> <ul>Fulde størrelse 252 x 241 mm. <li>Hullets størrelse skal være 175 x 168 mm.</li> <li>Udskæring i glas et rundt hul på 212 mm. i diameter</li> <li>Kattens skulderbredde må ikke overstige 150 mm.</li> </ul> <p>Bemærk! Kontakt os hvis du har brug for at forlænge kattelemmen mere end du kan med tunnellen i sættet. Så bestiller vi den hjem til dig.</p> <p>Ved installation i hærdet glas eller dobbeltglas! Det er ikke muligt at skære i hærdet glas eller dobbeltglas enheder undtagen ved fremstillingen af glasset. Kontakt i dette tilfælde en glarmester. Der skal derudover bruges en bestemt skinne, som glarmesteren kan være behjælpelig med.</p> <p>Magnetiske kattelemme virker IKKE hvis den er installeret direkte ind i en overflade der indeholder metal. Lemmen skal isoleres fra disse materialer med en ramme i træ. Der er fuld instruktion til dette i brugervejledningen.</p> <p>Vigtigt tip til installation! <strong>Staywell 400 kattelemmen</strong> bør installeres højt nok, så magnetnøglen faktisk rører tunnellen når katten kommer til lemmen. Hvis den ikke er det, kan der ske det, at lemmen ikke reagerer på magneten.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="kattelemme" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kattelemme.html">kattelemme</a></strong>.</p> Staywell Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 379,-

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

4-Vejs Magnetisk Kattelem - Petsafe Staywell 400 - 3 Års Garanti

Kattelem Petsafe Staywell Deluxe 400 er magnetisk styret med 4-vejs lås. Lemmen giver sikkerhed mod indtrængen af fremmede katte eller andre kæledyr, uden at det kræver batterier eller andre husartikler.

Hemmeligheden er en nøgle med en kraftig magnet, der sættes om kattens hals, der faktisk låser kattelemmen op til din kat, men ikke til andre katte eller dyr der måtte komme forbi, og gerne vil ind.

Dimensionerne på kattelemmen er ret store, så Staywell anslår den passer til katte op til 7 kg., men det er en god ide lige at se på målene inden.

Features:

 • Kan monteres i vægge også dem i mursten
 • Kan monteres i trædøre, glasvinduer og døre
 • Kan monteres i PVC og metaldøre (Se info længere nede)
 • Magnetisk opereret
 • 4-vejs lås
 • Gennemsigtig lem
 • Nem at sætte i med fuld monteringsvejledning
 • Tunnel på ca. 6 cm. inkluderet som også kan skæres ned
 • Kan bruges til katte op til 7 kg.
 • 3 års garanti fra Staywell

Målene på kattelemmen og udskæringers størrelse:

  Fulde størrelse 252 x 241 mm.
 • Hullets størrelse skal være 175 x 168 mm.
 • Udskæring i glas et rundt hul på 212 mm. i diameter
 • Kattens skulderbredde må ikke overstige 150 mm.

Bemærk! Kontakt os hvis du har brug for at forlænge kattelemmen mere end du kan med tunnellen i sættet. Så bestiller vi den hjem til dig.

Ved installation i hærdet glas eller dobbeltglas! Det er ikke muligt at skære i hærdet glas eller dobbeltglas enheder undtagen ved fremstillingen af glasset. Kontakt i dette tilfælde en glarmester. Der skal derudover bruges en bestemt skinne, som glarmesteren kan være behjælpelig med.

Magnetiske kattelemme virker IKKE hvis den er installeret direkte ind i en overflade der indeholder metal. Lemmen skal isoleres fra disse materialer med en ramme i træ. Der er fuld instruktion til dette i brugervejledningen.

Vigtigt tip til installation! Staywell 400 kattelemmen bør installeres højt nok, så magnetnøglen faktisk rører tunnellen når katten kommer til lemmen. Hvis den ikke er det, kan der ske det, at lemmen ikke reagerer på magneten.

Se hele udvalget af kattelemme.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Lene Steenbuch
Anmeldelse:
Altså, jeg har haft en lem nøjagtig magen til denne i mange år, så jeg ville gerne have denne igen, da den jo så passer til det hul, der er udskåret, og jeg er absolut tilfreds med den, kun én ting er irriterende ved lemmen, og det er at man ikke kan slå magnetfunktionen fra, det kan man have brug for, hvis katten har tabt sin magnet og man har en periode, inden man får fat i en ny, men så kan man dog sætte tape på magnetfunktionen, så den slåes fra på den måde.
Jeg vil gerne rose firmaet, som jeg fik en meget fin service af, jeg kom til at bestille en lem uden magnetfunktion først af en fejltagelse, men der var ingen problemer med ombytning og jeg fik oven i købet hver en krone tilbage, selv portoen for forsendelsen af den forkerte lem! Det var flot.
 Anmeldt af Peter Agerbo
Anmeldelse:
Pakken med kattelem modtaget et par dage efter bestillingen.

Installations- og brugsvejledningen er på engelsk, tysk fransk osv. men IKKE på dansk - og det kunne PetDreams ikke fremskaffe, selv om det oplystes, at producenten er dansk ???.

PetDreams var villige til at modtage kattelemmen retur - omkostningsfrit.

Der er flere skrue-længder med i installationssættet. Såfremt dørtykkelsen er på 6 cm. det maksimale uden ekstra tunnel, så er der ikke et skruesæt, der er lange nok, og det er ikke lige til at fine en skrue, som passer i længde og hovedstørrelse, så skruehullerne kan dækkes af med de medfølgende "propper". Jeg måtte anvende en skrue, som var 1 cm længere end den længste skrue i sættet, og hvor hovedet var for stort :-(

Kattelemmen er ikke vindtæt - det suser ind - og så er den bestemt ikke lydløs, som de andre kattelemme jeg har haft. Det skyldes det batterifri design.

Den batterifri design fungerer fint, selv om let-skræmte katte har svært ved at venne sig til "larmen", når låge klapper i

Finishen er OK, men ikke gedigen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Magnetisk kattelem Petsafe Staywell 400 med 4-vejs lås ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Magnetisk kattelem Petsafe Staywell 400 med 4-vejs lås

3 Vare(r)

per side
 • Fra Knud Andreassen at 16/12/2013 11.19
  • Vi overvejer installation af kattelemmen, men vores kat har for vane at komme drønende ind i fuldt firspring, vil den magnetiske mekanisme kunne nå at reagere på det.

  • Hej Knud

    

   Lemmen åbner med det samme magneten har kontakt, så den bør kunne nå at åbne. Vi har ikke tidligere hørt om problemer i den sammenhæng.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Henriette Larsen at 05/08/2014 20.32
  • Hej. Følger der magnet med til kattens halsbånd, eller skal det købes ved siden af??? Vh henriette

  • Hej Henriette

    

   Der følger 1 stk halsbånd med magnet med til kattelemmen.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Daniel at 02/01/2015 12.25
  • Kan der bestilles ekstra magneter og i givet fald, hvad er prisen pr.stk

  • Hej Daniel

    

   Ja, det kan der. Du kan finde ekstra magneter og halsbånd her:

    

   https://www.petdreams.dk/magnethalsband-til-staywell-kattelemme-400-serien.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video