Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Lus og loppekam til hunde og katte

Varenummer: TX23762
TX23762 <h2>Luse- og Loppekam Med Håndskaft - Se Om Din Hund Eller Kat Har Lopper</h2> <p>Loppe- og lusekam til både hunde og katte som har rundede tænder i metal og et plastikhåndtag med blødt gummi.</p> <p>Kammen er 21 cm lang totalt.<br /><br /> Husk at lus og lopper kan være et problem i forhold til din hund eller kats sundhed. For at kunne finde eventuelle parasitter, bør pelsen redes igennem jævnligt med en fin kam.</p> <p><strong>Tip!</strong></p> <div> <div> <p>Når du fører loppekammen gennem pelsen, kommer lus og lopper til at sidde fast mellem tænderne. For at gøre det nemmere at finde lopper og lus, så hent 2 skåle med vand: Tilføj varmt vand til dem begge, og i den ene, tilføjer du <a title="loppeshampoo hund" href="//www.petdreams.dk/biogancer-loppeshampoo-til-hunde-1-liter.html"><strong>loppeshampoo</strong></a>, mens den anden blot indeholder varmt vand. Dyp kammen i skålen med shampooen, og børst det i korte træk gennem pelsen, hvorefter du dypper kammen i den rene skål med vand, hvor lopper og lus drukner. Gentag dette til alle lopper og lus er væk fra pelsen. Når du er færdig, sørger du bare for al shampoo'en bliver vasket af hundens pels. </p> <h3><strong>Lopper er ikke bare irriterende, de kan også forårsage orm og hårtab</strong></h3> <p>Lopper er et almindeligt problem for kæledyr, og skal tages alvorligt. De kan have en indvirkning på sundhed og velvære hos dyr. Hunde og katte kan få orm, når de slikker sig selv, og sluger lopperne. Der er mange hunde og katte, som er allergiske overfor loppebid, og du kan se om dit kæledyr er allergisk, hvis der er hårtab, hvor loppen har bidt.</p> <h3><strong>Opdag tegnene der viser dit kæledyr har lopper:</strong></h3> <p>Tegn på et loppeangreb, er ikke kun voksne lopper, men også loppeæg - små hvide prikker, og loppe snavs - små sorte prikker, som bliver røde, når de fugtes. Den eneste sikre måde at fjerner loppe fra hvalpe og killinger under 8 uger, er ved brug af en loppekam, fordi selv økologiske loppemiddler ikke kan bruges.</p> <p>Se flere <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/loppemidler-redskaber-mod-utoej-hunde-hvalpe.html"><strong>loppemidler</strong></a>, der kan fjerne lopper fra dit kæledyr og dit hjem.</p> </div> </div> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 49,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Luse- og Loppekam Med Håndskaft - Se Om Din Hund Eller Kat Har Lopper

Loppe- og lusekam til både hunde og katte som har rundede tænder i metal og et plastikhåndtag med blødt gummi.

Kammen er 21 cm lang totalt.

Husk at lus og lopper kan være et problem i forhold til din hund eller kats sundhed. For at kunne finde eventuelle parasitter, bør pelsen redes igennem jævnligt med en fin kam.

Tip!

Når du fører loppekammen gennem pelsen, kommer lus og lopper til at sidde fast mellem tænderne. For at gøre det nemmere at finde lopper og lus, så hent 2 skåle med vand: Tilføj varmt vand til dem begge, og i den ene, tilføjer du loppeshampoo, mens den anden blot indeholder varmt vand. Dyp kammen i skålen med shampooen, og børst det i korte træk gennem pelsen, hvorefter du dypper kammen i den rene skål med vand, hvor lopper og lus drukner. Gentag dette til alle lopper og lus er væk fra pelsen. Når du er færdig, sørger du bare for al shampoo'en bliver vasket af hundens pels. 

Lopper er ikke bare irriterende, de kan også forårsage orm og hårtab

Lopper er et almindeligt problem for kæledyr, og skal tages alvorligt. De kan have en indvirkning på sundhed og velvære hos dyr. Hunde og katte kan få orm, når de slikker sig selv, og sluger lopperne. Der er mange hunde og katte, som er allergiske overfor loppebid, og du kan se om dit kæledyr er allergisk, hvis der er hårtab, hvor loppen har bidt.

Opdag tegnene der viser dit kæledyr har lopper:

Tegn på et loppeangreb, er ikke kun voksne lopper, men også loppeæg - små hvide prikker, og loppe snavs - små sorte prikker, som bliver røde, når de fugtes. Den eneste sikre måde at fjerner loppe fra hvalpe og killinger under 8 uger, er ved brug af en loppekam, fordi selv økologiske loppemiddler ikke kan bruges.

Se flere loppemidler, der kan fjerne lopper fra dit kæledyr og dit hjem.

Anmeldelser

Anmeldelser (12)

 Anmeldt af Dann
Anmeldelse:
Rigtig god loppekam, har allerede taget mange lopper på min killing.
Eneste problem, det er lidt svært at få en killing med krudt i numsen, til at sidde stille :-).
Denne kam kan klart anbefales.
 Anmeldt af Henrik
Anmeldelse:
Fantastisk kam der gør det nemt at fjerne lus, lopper og æg fra dyrets pels. Den har gode, lange "tænder" der gør at man kan komme ned i selv en ret tyk pels, samtidig med at hådtaget giver et godt greb og styring af kammen. Og så elsker kattene at blive redt med den. ;-) Den kan kun anbefales herfra.
 Anmeldt af BO
Anmeldelse:
Fint produkt. Reder tæt.
 Anmeldt af Michael
Anmeldelse:
God kvalitet og virker fint.
tip top.
 Anmeldt af Ray
Anmeldelse:
Ligger godt i hånden og river ikke i pælsen. TAK!
 Anmeldt af mette
Anmeldelse:
Den er super god :0))
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Kammen fungere super fint til både kort og lidt længere håret katte og mine....ja, de syntes det er rigtig rart at blive ret og nusset om, når man sørger for at give sig god tid til at gøre det nænsomt og med en kærlig hånd, så katten/kattene også syntes det samme.
Også rart at kunne se med loppekammen, at man er kommet i bund.
At først er der masser af sorte, grumsede kaffeligne , som vist er loppeekskrementer i pelsen, til der slet ingen er!
Så sammen med først spray i nakken, Biospotix Indoor spray (hvor i kan læse min anbefaling om hvordan man kan gå til værks under anmelderser ved bl.a. støvsugning, vask og spray over alt), loppekam og har faktisk for også at hjælpe kattene på vej, købt noget fiskeolie til hjælp til pelsen og immunforsvaret!
Så er man bestemt garderet og ingen halve løsninger og problemer der trækker i langdrag!

Så køb bestemt et SUPER godt produkt og så ligger rigtig dejligt i hånden og super nemt at bruge, samt rengøre!
 Anmeldt af Claus Petersen
Anmeldelse:
En super god kam til mine Maine Coon katte, de der af plastik dur ikke.
 Anmeldt af Bettina
Anmeldelse:
Super kam har haft brugt loppekamme i plastik ;/ som intet fandt, men efter jeg fik den nye kam og fik kæmmet hunden så blev der fundet lidt så 5 stjerner til den , den har et perfekt greb og en stor flade i forhold til de små kamme
 Anmeldt af Monique Thygesen
Anmeldelse:
Fin kvalitet, meget effektiv, katten kunne godt lide den, så 5 stjerner
 Anmeldt af jan
Anmeldelse:
Intet mindre end - - - Fantastisk!
Vi havde - indtil vi brugte loppekammen - brugt ca 1200 kr på diverse fabrikater af loppemidler uden den helt store succes på trods af tilbundsgående rengøring mv ifm med brug af midlerne.
Første gang vi brugte loppekammen 'røg' der 15 loppper af vores hund. Næste gang 3 og nu er han (næsten) loppefri.
Vi bruger den ca. hver 2. til 3. dag og har indtil nu kun fundet 1 meget lille loppe.
Vi anbefaler den med stor overbevisning til alle med samme problem.
PS! Tak for god service - jeres brugerundersøgelse virkede ikke, da jeg ville besvare den før jul, men I får 100 ud af 100 fra mig!
5 stjerner
 Anmeldt af Mona
Anmeldelse:
En supergod loppekam, med et rigtig godt greb. c",)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Lus og loppekam til hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Lus og loppekam til hunde og katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video