Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Luca Kradsetræ fra Trixie

Varenummer: TX44807u
TX44807u <h2><strong>Lader din kat udforske sin naturlige trang til at kradse sikkert</strong></h2> <p>Luca er et veldesignet kradsetræ, der smukt vil blende ind i din indretning og indeholder din kats naturlige instinkt til at kradse. Dens enkle design gør det nemt og tilgængeligt for din kat, så dine møbler og tæpper forbliver ridse-fri.</p> <ul> <li><img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="" width="112" height="70" />Holdbar og stabil</li> <li>Plyspolstring</li> <li>Kradsetræ omviklet med naturlig sisal</li> <li>Til katte og killinger i alle aldre</li> </ul> <p>Luca kradsetræ har en bund, som måler 50x50cm med en diameter på 24 cm og højde 70 cm. Den fås i en flot neutral brun farve.</p> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

Regular Price: kr. 579 ,-

Tilbudspris: kr. 550,05

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lader din kat udforske sin naturlige trang til at kradse sikkert

Luca er et veldesignet kradsetræ, der smukt vil blende ind i din indretning og indeholder din kats naturlige instinkt til at kradse. Dens enkle design gør det nemt og tilgængeligt for din kat, så dine møbler og tæpper forbliver ridse-fri.

  • Holdbar og stabil
  • Plyspolstring
  • Kradsetræ omviklet med naturlig sisal
  • Til katte og killinger i alle aldre

Luca kradsetræ har en bund, som måler 50x50cm med en diameter på 24 cm og højde 70 cm. Den fås i en flot neutral brun farve.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Luca Kradsetræ fra Trixie ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Luca Kradsetræ fra Trixie

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video