Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Luca Kradsetræ fra Trixie

Varenummer: TX44807u
TX44807u <h2><strong>Lader din kat udforske sin naturlige trang til at kradse sikkert</strong></h2> <p>Luca er et veldesignet kradsetræ, der smukt vil blende ind i din indretning og indeholder din kats naturlige instinkt til at kradse. Dens enkle design gør det nemt og tilgængeligt for din kat, så dine møbler og tæpper forbliver ridse-fri.</p> <ul> <li><img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="" width="112" height="70" />Holdbar og stabil</li> <li>Plyspolstring</li> <li>Kradsetræ omviklet med naturlig sisal</li> <li>Til katte og killinger i alle aldre</li> </ul> <p>Luca kradsetræ har en bund, som måler 50x50cm med en diameter på 24 cm og højde 70 cm. Den fås i en flot neutral brun farve.</p> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 579,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lader din kat udforske sin naturlige trang til at kradse sikkert

Luca er et veldesignet kradsetræ, der smukt vil blende ind i din indretning og indeholder din kats naturlige instinkt til at kradse. Dens enkle design gør det nemt og tilgængeligt for din kat, så dine møbler og tæpper forbliver ridse-fri.

  • Holdbar og stabil
  • Plyspolstring
  • Kradsetræ omviklet med naturlig sisal
  • Til katte og killinger i alle aldre

Luca kradsetræ har en bund, som måler 50x50cm med en diameter på 24 cm og højde 70 cm. Den fås i en flot neutral brun farve.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Luca Kradsetræ fra Trixie ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Luca Kradsetræ fra Trixie

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video