Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Petzlife Complete coat – økologisk antiparasit beskyttelse spray til pelsen

Varenummer: DP PL00060
DP PL00060 <p>Petzlife Complete Coat er en fremragende beskyttelse imod parasitter. Nogle kæledyr, der er i kontakt med andre eller ofte kommer i hundeparker, har større tendens til at få parasitter som lopper og flåter.</p> <p>Petzlife kan bruges alene eller kombineret med anden loppemedicin, for at få en stærkere beskyttelse.</p> <p>De primære ingredienser er sispanga. Sacha café, Quassia træ og sisopanga rojo. Disse ingredienser er fra Sydamerika. Ingredienserne virker ved kontakt mod parasitter, og er blevet brugt i årevis som et naturligt insektmiddel til økologisk landbrug. Quassia træ bruges også som en hjælp til fordøjelsesproblemer hos mennesker.</p> <h3><strong>Effektiv mod parasitter:</strong></h3> <ul> <li>Insekter, lus, lopper og flåter</li> <li>100% sikker for hunde og katte</li> </ul> <p>Dette produkt må ikke bruges indvortes. Det er en behandling, hvor produktet sprøjtes på kæledyrets pels og masseres i eller børstes ind for at sikre, at al pelsen bliver dækket helt ind til huden.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Petzlife Complete Coat Brugsanvisning:</strong></span></p> <p>1. Spray produktet, så det dækker dyret helt</p> <p>2. Massér eller børst produktet i hår eller pels helt ind til huden</p> <p>3. Lad pelsen tørre</p> <p>4. Påfør med 2-5 ugers mellemrum, afhængig af aktivitet</p> <p>5. Undgå at ramme øjnene</p> <p>6. Forsøg at undgå at dyret slikke pelsen, før det er tørt</p> Petzlife Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 230,-
Petzlife

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Petzlife Complete Coat er en fremragende beskyttelse imod parasitter. Nogle kæledyr, der er i kontakt med andre eller ofte kommer i hundeparker, har større tendens til at få parasitter som lopper og flåter.

Petzlife kan bruges alene eller kombineret med anden loppemedicin, for at få en stærkere beskyttelse.

De primære ingredienser er sispanga. Sacha café, Quassia træ og sisopanga rojo. Disse ingredienser er fra Sydamerika. Ingredienserne virker ved kontakt mod parasitter, og er blevet brugt i årevis som et naturligt insektmiddel til økologisk landbrug. Quassia træ bruges også som en hjælp til fordøjelsesproblemer hos mennesker.

Effektiv mod parasitter:

  • Insekter, lus, lopper og flåter
  • 100% sikker for hunde og katte

Dette produkt må ikke bruges indvortes. Det er en behandling, hvor produktet sprøjtes på kæledyrets pels og masseres i eller børstes ind for at sikre, at al pelsen bliver dækket helt ind til huden.

Petzlife Complete Coat Brugsanvisning:

1. Spray produktet, så det dækker dyret helt

2. Massér eller børst produktet i hår eller pels helt ind til huden

3. Lad pelsen tørre

4. Påfør med 2-5 ugers mellemrum, afhængig af aktivitet

5. Undgå at ramme øjnene

6. Forsøg at undgå at dyret slikke pelsen, før det er tørt

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petzlife Complete coat – økologisk antiparasit beskyttelse spray til pelsen ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petzlife Complete coat – økologisk antiparasit beskyttelse spray til pelsen

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: