Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Loppeshampoo til katte fra Biogance®

Varenummer: Biospotix loppeshampoo katte
Biospotix loppeshampoo katte <h2><strong>Sikkert Og Effektivt Loppeshampoo > Fjern Lopper Fra Din Kat På Et Par Minutter</strong></h2> <p><strong><img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" />Repellent cat shampoo fra Biogance® </strong>er særligt effektivt som <strong>loppeshampoo til katte</strong>, og er blevet beriget med essentielle olier, for en dobbelt effekt der både er <strong>præventiv og beskyttende</strong>. Den neutrale og PH-balancerede shampoo renser kattens pels og hud i dybden, og hjælper med at fjerne lopper, æg, laver, og andre parasitter der måtte være. Resultatet er en blød pels, der er beskyttet naturligt og effektivt. Er også <strong>meget velegnet til killinger.</strong></p> <p><strong>Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</strong> Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Ingen brug af paraben og kemikalier.</p> <p>Biogance® loppeshampoo er <strong>hypoallergent med allergivenlig formel og PH-balanceret</strong>, der respekterer kattens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din kat det bedste.</p> <p><strong>Findes i 2 størrelser: 250 ml og 1 liter flasker.<br /></strong></p> Biogance

På lager 

kr. 89,-

* Skal udfyldes

Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sikkert Og Effektivt Loppeshampoo > Fjern Lopper Fra Din Kat På Et Par Minutter

Repellent cat shampoo fra Biogance® er særligt effektivt som loppeshampoo til katte, og er blevet beriget med essentielle olier, for en dobbelt effekt der både er præventiv og beskyttende. Den neutrale og PH-balancerede shampoo renser kattens pels og hud i dybden, og hjælper med at fjerne lopper, æg, laver, og andre parasitter der måtte være. Resultatet er en blød pels, der er beskyttet naturligt og effektivt. Er også meget velegnet til killinger.

Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Ingen brug af paraben og kemikalier.

Biogance® loppeshampoo er hypoallergent med allergivenlig formel og PH-balanceret, der respekterer kattens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din kat det bedste.

Findes i 2 størrelser: 250 ml og 1 liter flasker.

Anmeldelser

Anmeldelser (25)

 Anmeldt af Per Ussing Nielsen
Anmeldelse:
Har brugt den på mine store katte, lopperne springer for livet. Mine 2 katte har forskellige pels. Speedy har en blød og luftig pels, han har ikke haft lopper i snart 45 dage nu. Molly har en meget tæt pels, hun skal havde vasket pels ca vær 3 uge.
Det virker.
Vi har 2 killinger i pleje, de bliver hentet enden længe, dem vasket vi idag 25 juli, siger bare lopper hopper selv af, der sad 7 på mig de var døde. Så Thoms up
 Anmeldt af Jakob
Anmeldelse:
Fik en lille killing, som desværre åbenbart havde skaffet sig lopper fra sin mor. Desværre opdagede vi det alt for sent, så lopperne havde fået deres eget liv. Købte først Frontline, og lopperne forsvandt den første måned. Anden gang kunne hun desværre ikke tåle det mere, så måtte finde noget giftfrit. Købte både shampoo, halsbånd, pipetter, sprøjte til lejligheden og selve hendes pels. Første gang fik hun hele turen med shampoo, hvorefter vi gik hende efter med en kam, sprøjtede lejligheden, gav hende pipetter, halsbånd og sprøjten der skulle på pelsen.
2 dage efter kløede hun sig stadig vildt, og det er som om lopperne flokkes omkring halsbåndet, i stedet for at flygte fra det. Ihvertfald har hun en masse lopper fra halsen og op trods den store tur. 4 dage efter gav jeg hende så bad nr.2, og det tog da lidt lopper, men finder MANGE levende på hende.

Så alt i alt virker den ikke så godt.
 Anmeldt af Morten
Anmeldelse:
Produktet virker ikke ordentligt. Lopperne flygter blot til øjn og mund regionen på katten hvorefter de hurtigt er tilbage igen. Har fundet frem til at de eneste midler der hvirkeligt hjælper er de receptpligtige midler man kan købe hos dyrlægen. De andre midler er spild af penge.
 Anmeldt af Tania
Anmeldelse:
Jeg fandt lopper på min kat. vasket ham man kunne bare se hvordan lopperne spang fra livet. nu er det snart en uge siden jeg vasket ham. stadig ingen lopper
 Anmeldt af Axel Andreas Beck
Anmeldelse:
Desværre lever produktet ikke op til forventningerne. Vi har nu vasket vores langhårede kat meget grundigt 5 gange med 2-3 dages mellem, men den er stadig loppebefængt. Med andre ord, ser det ikke ud til, at champooen har den effekt, at lopperne dør, vælger at forlade katten eller ophører med at være tiltrukket.

Vi vil dog fortsætte med at bruge champooen, da lopperne er meget lettere at finde og fange, når katten er våd. Og så tror og håber vi, at en næsten klinisk ren kat kombineret med flittig rengøring på lidt længere sigt vil afhjælpe utøjet.

Men altså lovord om, at champooen i løbet af timer dræber lopperne passer desværre under alle omstændigheder ikke.

Har i en anden og mere virksom champoo?

Mange hilsner Axel

Svar:

Hej Axel, tak for anmeldelsen. Har skrevet til dig på email. Du er desværre nød til at kombinere det med spray til miljøet som minimum, hvor 90% af lopperne opholder sig. Ellers vil de blive ved med at springe frem og tilbage mellem pels og miljø, hvis du ikke får dem slået ned her, selvom du bruger shampoo. Lopper kan være meget genstridige, og svære at få ordentlig ram på, hvis man ikke slår hårdt ned på alle områder. Se evt vores guide i bunden af denne side:

https://www.petdreams.dk/katteartikler/loppemidler-redskaber-katte-killing.html

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Madelaine
Anmeldelse:
Jeg bestilte og modtog min pakke med Loppeshampoo på 1 l. og en biospotix loppespray, meget hurtigt efter bestillingen og fik dertil en lille gave, hvilket var meget dejligt.

Dog tog det mig noget tid at få taget mig sammen til at udsætte mine 2 katte for at skulle i bad, og en anden hindring var at jeg ville have ryddet ordentligt op i lejligheden og støvsuges grundigt, da jeg ville have sprøjtet lejligheden før de fik deres bad. Men nu fik jeg det endelig gjort, mens kattene kom på besøg hos min søster. Da vi fik sprøjtet lejligheden færdig tog vi også hunden med over til min søsters lejlighed og blev i nogle dage, da hun alligevel ikke ville være der i en uge, så vi kunne godt låne lejligheden.

Nå men dagen kom så til at vi synes det var alt for synd for kattene, vi kunne se flere lopper på min hankat, en maincoon blanding, med kort hvid pels, som man virkelig kunne se lopperne på når de kravlede rundt oppe i hans hoved. Vi gik ud på badeværelset og fyldte en balje med vand, som vi kunne bade dem i, og begge katte kom nysgerrigt ud på badeværelset. Vi fik lukket døren efter os og gik i gang. Vi startede med den yngste, vores hunkat, som er en norsk skovkat, fordi hun stod lige ved siden af baljen og var nysgerrig. Hun tog det ok, hun var ikke meget for det, men da vi var i gang lod hun os bade hende. Vi fulgte beskrivelsen nøje, vi gjorde hende våd, sæbede hende ind, skyllede og sæbede hende ind igen og gav hende en ordentlig massage og skyllede ud efter 2 min.

Resultatet var ekstrem utroligt.. lopperne døde bare med det samme, mange var faldet ned i baljen men nogle sad stadig fast i pelsen, men dem regnede vi med ville falde ud når hun blev tør og slikkede sig selv. Næste i rækken var min hankat som var meget mere panisk over at skulle vaskes, han kæmpede meget, men heldigvis var vi 2 om det.. Her var det samme resultat, men vi kunne godt se at han var meget mere plaget af lopperne end hun var..

til sidst tog vi vores hund og gav ham et bad, med samme shampoo da jeg ikke havde købt den til hunde, dog er jeg ret sikker på at det er præcis det samme, så han fik en tur også.. Han var heller ikke helt tilfreds, men hold da helt op vi kunne se alle de døde lopper på ham da han blev sæbet grundigt ind og da han blev skyllet..

Alt i alt synes jeg denne shampoo lever op til dens beskrivelse og prisen er ganske fornuftig..

Vil lige huske på at nævne at vi har brugt frontline de sidste 3 måneder, snart 4 og de har ikke gjort noget ved lopperne, så blev så frustreret over situationen at jeg søgte efter loppeshampoo, og fandt dette. Er så glad for at jeg besluttede mig for at købe det, da det virkelig virker.

Det kan godt være de skal have et bad mere om noget tid, da de var SÅ angrebet af lopper, men det går nok. :)
 Anmeldt af Dorthe Marie
Anmeldelse:
Prøvede denne shampoo på mine 3 katte, der desværre uden at have spurgt, havde skaffet sig husdyr. Shampooen i sig selv tog ikke alle lopper på en gang, men sikke en dejlig blød og blank pels de fik. Og med en omgang Capstar er vi nu helt loppefri.
 Anmeldt af Kate Nielsen
Anmeldelse:
Et rigtigt godt produkt, mine to katte har ikke flere lopper og deres pels er dejlig blød og blank :)
 Anmeldt af Ditte
Anmeldelse:
Bestilte lyn hurtigt efter jeg konstaterede lopper hos vores kat. Og må sige at leveringen var lige så hurtig. Super dejligt. Shampoo var en del af behandlingen, og derved svært at sige om det var det der gjorde udslaget. Men har i hvert fald loppefri kat nu:-) Til trods for at det var ualmindeligt svært at bade ham;-) Det var ikke lige sagen.
 Anmeldt af Ditte
Anmeldelse:
Jeg startede med at få loppebid for to ugers tid siden. Jeg vidste det var min egen kat, da den havde kløet sig helt vanvittigt. Jeg er en, der bliver angrebet af lopper på to kilometers afstand, så de skulle bare væk med det samme! Desuden har jeg prøvet diverse nakkeskud til hende, men intet virker.
Jeg købte shampooen og sprayen, Biospotix , og fik dem leveret allerede efter to dage. Jeg sprayede som en gal i hele huset, efter jeg havde gjort hovedrengøring. Jeg fandt så i går to fede, store lopper på min kat. Jeg fandt de to lopper og et par andre, døde i vasken efter første bad. Jeg har redt hende igennem, ledt og ledt efter lopper, men jeg kan ikke finde flere nu. Produktet må siges, at dræbe dem med det samme!

Det skal lige siges, at man altså ikke kun kan fjerne lopper med dette produkt. Der skal gøres hovedrent, gerne hver dag, vaskes sengetøj, tæpper etc. Æggene ligger nemlig på gulvtæpper eller i sprækker i trægulvet, klar til at springe på den nyvaskede, loppefrie kat.

Jeg købte også Biospotix, som jeg har sprayet sofaen, de nyvaksede tæpper, puder osv med. Køb også den. Jeg sprøjtede det på en flue, der døde omgående. (Undskyld flue)
Men brug dem sammen, derfor tror jeg, at jeg ikke har fået loppebid i ti dages tid. Rengøring, sprayen og loppeshampooen. En god kombi :-)
5 stjerner: Super hurtig service, det virker, og elsker den lille gave ;-)
 Anmeldt af Ben
Anmeldelse:
fin hjemmeside, god orientering og ok priser.
 Anmeldt af betrina
Anmeldelse:
det er super effetiv og lopperne faldt af og døde kort tid efter.
 Anmeldt af Kristina
Anmeldelse:
Rigtig godt produkt!
Lopperne faldt nærmest af kattene DØDE!
pelsen bagefter var også fantastisk!
kan kun anbefales til andre, det er jo også en fantastisk pris

det eneste minus er det ikke beskytter så godt efter.
 Anmeldt af Charlin
Anmeldelse:
Helt klart en god shampoo. Nem at vaske med, især når katten lader een gøre det. :o) Lopperne fra vores kat forsvandt dog ikke helt, men der var helt klar mindre af dem efter. Super hurtig levering og god service.
 Anmeldt af Vamdrup
Anmeldelse:
Et rigtig godt produkt. Lopperne faldt af med det samme og hendes pels blev rigtig blød. Kan kun anbefales.
 Anmeldt af steen
Anmeldelse:
et ok produkt der dræber lopperne under behandlingen men de kommer igen dagen efter da de ligger i omgivelserne og hopper på katten når den går forbi, så efter to dage giver vi den frontline i pelsen som slår lopper og æg ihjel.men vi vil helt sikkert bruge shampooen igen sammen med frontline.
 Anmeldt af Rikke
Anmeldelse:
Intet at klage over - hurtig og nem levering, godt produkt, der fungerer, lopperne er næsten væk. Katten klør sig ikke så meget mere og jeg bliver ikke bidt af lopper i sengen. Fuld tilfredshed
 Anmeldt af Rene
Anmeldelse:
Som lykkelig ejer af en snart et-årig huskat, opdagede vi en dag at hun havde uventede gæster med hjem.
Vi kom hende i bad i køkkenvasken.....det var hun til at starte med slet ikke tilfreds med. Men da hun først var blevet vasket med den mildt duftende shampoo, fandt hun sig i at blive pakket ind i håndklæder og blive tørret.
Shampoo´ens virkning sås med det samme, idet vi fandt døde lopper i baljen og i håndklædet.
Vi kan varmt anbefaler denne shampoo.
Mht levering....imponerende hurtigt....gik to dage kun.....SUPER.
 Anmeldt af Jenny
Anmeldelse:
Mig og min sød norsk skovkat har nu kæmpet mod lopper i snart 6 måneder. Jeg tror vi har snart prøvet ALT for at komme af med de skidedyr.

Købte denne shampoo (som blev leveret utrolig hurtig sammen med en lille gave :-)) og jeg vaskede katten ifølge brugsanvisning. Lopperne døde med det samme, jeg kunne nærmest bare skylle dem af! Dog var de ikke helt væk allesammen, og lige nu når min kat sidder og tørrer sig ved siden af mig, har jeg allerede kunnet finde et par stk af ham. Dog har han slet ikke så mange mere, og hans pels er blevet utrolig blød og smuk.

Jeg har læst at det vigtigste at gøre når man skal af med lopperne, er egentlig at få dem væk fra kattens omgivelser. Jeg bor selv i en lejlighed, hvor der en rigtig gammel plankegulvet, hvor jeg tror lopperne befinder sig mellem de store huller mellem plankerne. Jeg har idag støvsuget ordentligt, vasket alt sengetøjet og sofaen, plus sprøjtet hele lejligheden med "Biospotix", som jeg købte samtidig med shampooen. Venter stadig på at se om de her to produkter kan sammen fjerne alle lopperne. Fingers crossed! :-)
 Anmeldt af susanne nikolajsen
Anmeldelse:
har 4 killinger der er stærk plaget af lopper, og har prøvet frontline men det hjalp ikke, så søgte jeg på nette efter mod lopper hos katte, og fandt så dette loppeshampoo, og kan kun sige at det virker. det kan varmt anbefales til andre der har katte.

Items 1 to 20 of 25 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Loppeshampoo til katte fra Biogance® ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Loppeshampoo til katte fra Biogance®

3 Vare(r)

per side
 • Fra Freja at 14/10/2014 00.47
  • Hej, Hvor tit må man vaske en killing på 9 uger? (Hun vejer ca. 650 gr.) Jeg har også prøvet med effipro spray, men det virkede ikke ordenligt, da jeg næsten ikke måtte bruge noget (og så først må om 4 uger igen)... Må jeg så gerne bruge denne shampoo selvom det kun er nogen dage siden jeg brugte effipro spray på hende? Jeg tænkte på om jeg må vaske hende nogen gange, bruge jeres spray til lejligheden og derefter (om 4 uger) sprøjte hende med effipro igen? Mere hun er så lille, så er bange for der sker noget med hende. Mvh Freja

  • Hej Freja

    

   Tak for din mail. Vi plejer at anbefale brug fra 12 uger, men der bør ikke ske noget ved at bruge det, når katten er 9 uger gammel. Bare du er lidt forsigtig, og starter med en smule. Det eneste der kan opstå, er at killingen har tendens til allergi overfor det aktive stof. Selv om det er baseret på naturlige ingredienser, kan der i sjældne tilfælde være dyr der reagerer på det. Så gør du det, prøver du bare med ganske lidt første gang et sted på kroppen, og holder øje med der ikke bliver rødt eller lignende. 

    

   Hvis killingen kan klare effipro, kan du fint bruge Biogance loppeshampoo sammen med.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra anja hansen at 03/03/2015 13.57
  • hvor tit må man bruge det. behandlede i sidste uge onsdag eller torsdag. og vores kat har stadig lopper og har brugt det til miljøet.

  • Hej Anja

    

   Du kan fint bruge loppeshampooen et par gange mere i denne uge også. Hvis du kan se lopperne dør, når du bruger shampoo'en, kommer lopperne på katten igen fra hjemmet eller udefra, hvis de får lov at komme ud. Så sørg for alle steder i hjemmet hvor der kan være lopper er behandlet, det kan i princippet være overalt, hvor katten har været. Så spray godt i miljøet, og støvsug også gerne, når du har spraet, og det er tørret, og har du købt loppehalsbånd, så smid evt en stump i støvsugerposen, så de lopper der suges op ikke kravler ud igen.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Silas at 02/02/2018 12.11
  • Hej. Jeg er ved en fejl kommet til at bestille en shampoo til katte, den skulle ha været til hund. Kan man bruge den på hunde ? Mvh Silas

  • Hej Silas

   Det kan den desværre ikke. Det har noget med sammensætningen og styrken i shampoo'en at gøre. Producenten fraråder det i hvert fald. Hvis du kan nå at lave en ny ordre inden kl 15, kan jeg nå at få den med i dag.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video