Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Biospotix loppespray til katte - 100% naturligt

Varenummer: BG BSCS
BG BSCS <h2><strong>Hold lopper og andet utøj væk fra kattens pels med Biospotix loppemiddel spray til katte - Økologisk<br /></strong></h2> <p>Biospotix Cat spray er et 100%<strong> </strong> loppemiddel uden insekticider, som er udviklet til at beskytte din kat mod eksterne parasitter som myg, lopper og tæger. Biospotix Cat Spray er f.eks ideel til at beskytte katten, hvis man skal ud i naturen, men også mod at blive angrebet af lopper og andet utøj andre steder med risiko.</p> <h3>Biospotix Cat Spray Loppekur:</h3> <ul> <li>Blokerer for utøjs iltoptagelse, og udryddes derved naturligt uden bivirkninger for din kat.</li> <li>Økologisk loppemiddel til katte som giver 48 timers beskyttelse</li> <li>Velegnet til steder hvor katten kan udsættes for lopper, tæger, myg m.m.<img style="float: right;" title="Økologiske Loppemidler" alt="Biospotix midler mod lopper" src="//www.petdreams.dk/maerker/loppemidler-biospotix.jpg" height="56" width="163" /></li> <li>Uden bivirkninger for katten - afbryder iltoptagelsen hos lopper, lus, tæger, myg med flere.</li> <li>Virker med det samme</li> <li>Sikkert for mennesker og kæledyr</li> <li>Til brug for killinger og katte over 3 måneder og opad</li> <li>Hypoallergent - allergivenlig formel</li> </ul> <p><strong><img style="float: right;" alt="" src="//petdreams.dk/media/andre-billeder-petdreams/kur-mod-lopper-flaater-taeger.jpg" height="147" width="50" />Sådan gør du:</strong></p> <p>Ryst flasken før brug, spray loppemiddel over hele kattens pels. Undgå kontakt med øjnene, og opbevar det, hvor børn ikke kan nå.</p> <p>De aktive ingredienser er Natural Pyrethe, Geraniol, essentielle olier, Lavender essentielle olier og citronella.</p> <p><strong>Indeholder 500 ml. </strong></p> <p><strong>Bemærk! Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos katte der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din kat normalt meget overfølsom for forskellige ting, så start med at bruge blot en smule, og tjek der ikke er nogen negative reaktioner. <strong>Efter påføring af spray på katten, vent, til det er helt tørt, før du lader katten være sammen med andre katte, da direkte oral indtagelse i nogle tilfælde kan give negative bivirkninger. </strong>Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos katte, kun ved hjælp af naturlige ingredienser. <br /><br /></strong>Her kan du finde <a title="Loppemiddel til hunde" href="//www.petdreams.dk/loppemiddel-til-hunde.html" target="_self"><strong>Biogance loppemiddel til hunde</strong></a>. <strong><br /></strong></p> Biospotix

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 159,-
Biospotix

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hold lopper og andet utøj væk fra kattens pels med Biospotix loppemiddel spray til katte - Økologisk

Biospotix Cat spray er et 100%  loppemiddel uden insekticider, som er udviklet til at beskytte din kat mod eksterne parasitter som myg, lopper og tæger. Biospotix Cat Spray er f.eks ideel til at beskytte katten, hvis man skal ud i naturen, men også mod at blive angrebet af lopper og andet utøj andre steder med risiko.

Biospotix Cat Spray Loppekur:

 • Blokerer for utøjs iltoptagelse, og udryddes derved naturligt uden bivirkninger for din kat.
 • Økologisk loppemiddel til katte som giver 48 timers beskyttelse
 • Velegnet til steder hvor katten kan udsættes for lopper, tæger, myg m.m.Biospotix midler mod lopper
 • Uden bivirkninger for katten - afbryder iltoptagelsen hos lopper, lus, tæger, myg med flere.
 • Virker med det samme
 • Sikkert for mennesker og kæledyr
 • Til brug for killinger og katte over 3 måneder og opad
 • Hypoallergent - allergivenlig formel

Sådan gør du:

Ryst flasken før brug, spray loppemiddel over hele kattens pels. Undgå kontakt med øjnene, og opbevar det, hvor børn ikke kan nå.

De aktive ingredienser er Natural Pyrethe, Geraniol, essentielle olier, Lavender essentielle olier og citronella.

Indeholder 500 ml.

Bemærk! Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos katte der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din kat normalt meget overfølsom for forskellige ting, så start med at bruge blot en smule, og tjek der ikke er nogen negative reaktioner. Efter påføring af spray på katten, vent, til det er helt tørt, før du lader katten være sammen med andre katte, da direkte oral indtagelse i nogle tilfælde kan give negative bivirkninger. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos katte, kun ved hjælp af naturlige ingredienser. 

Her kan du finde Biogance loppemiddel til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (15)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Vi fik 1 mio lopper ind sammen med en forsømt kat. Katten blev loppebehandlet og så sprang alle de små sultne rovdyr på mig. 130 stik på 1 ben så orkede jeg ikke at tælle længere. Uden biospotix havde vi aldrig fået bugt med de ubudne gæster.
 Anmeldt af Jytte-Hanne
Anmeldelse:
Ja jeg kan give Jeg 100 stjerner ang. hurtigheden af Jeres forsendelse, for jeg havde det nemlig dagen efter bestillingen, så det var helt ok.
Derimod ang. selve produktet, det er sikkert udmærket, men det virker desværre ikke på mine 6 katte. Ang. forebyggelse, der fik hele huset en overhaling af støvsugeren, samt sprøjtning med et loppedræbende middel overalt hvor kattene gik og lå, og derefter fik de en tur med Jeres spray, de blev helt gennemvædet med midlet, hvilket de ikke var glade for, men katte kan jo generelt ikke lide at blive våde.
Midlet lugter som et myggelys, som jo virker afskrækkende på myg, hvilket må betyde at der er en form for citronella i midlet. Lopperne døde ikke, men hoppede ned på mig i stedet for, dette var ikke behageligt må jeg sige.
Jeg ved ikke hvad man forventede af midlet, jeg forventede at lopperne døde af det, men desværre, dette skete ikke.
 Anmeldt af Jytte-Hanne
Anmeldelse:
Jeg havde store forventninger til dette middel, og havde håbet at dette ville hjælpe på mine 6 katte, men måtte desværre erkende, at det ikke hjalp. jeg havde forinden givet mine katte CapStar for at dræbe alle levende lopper, hvilket også hjalp for en stund, for kattene kunne nu slappe af uden hele tiden at skulle klø sig, så fik de hver en pipette i nakken, som skulle hjælpe med div. æg og larver, dette hjalp i ca 14 dage, så var det ligeså galt igen. Jeg vil lige indskyde at jeg også behandlede hele huset med insektdræbende middel + en kraft støvsugning overalt, men vi fik alligevel et voldsomt angreb af lopper, nok på grund af det meget tørre vejr. Så var det at jeg købte sprayen til kattene, men jeg føler at pengene er smidt i vasken nu. Bevares, sprayen dufter godt, den dufter af citronella, som også bruges i myggelys, og det er nok afskrækkende på lopper, men dræber dem ikke desværre,
 Anmeldt af Aviaya
Anmeldelse:
Okay, her kommer en lidt lang historie... Vi har altid givet vores udekat loppemiddel i form af pipetter fra dyrelægen en gang hver fjerde uge som anbefalt, men alligevel fik han pludselig lopper. Vi opdagede det nok en smule sent, fordi vi ikke regnede med han kunne have lopper, når han fik pipetterne, men jeg kæmmede ham en dag bare for nydelsens skyld og det vrimlede med lopper på kammen. Føj! :( Derudover havde han fået utrolig mange slemme åbne sår i huden på grund af bid fra lopperne. Vi gav ham hurtigt en pipette, da vi opdagede det (det var alligevel snart på tide at han skulle have den), men lopperne forsvandt ikke. Jeg købte derfor både denne Biospotix spray til katte samt en spray af samme mærke til at spraye i hjemmet. Inden det ankom med posten, snakkede vi med dyrlægen, som anbefalede et loppehalsbånd til vores kat, og dyrlægen sagde forresten at vi IKKE skulle spraye vores kat med dette produkt, fordi det ville svie alt for meget på katten, når den havde sår. Vi fulgte selvfølgelig dyrlægens råd og købte loppehalsbåndet (som var meget dyrt), og vi sprayede ikke katten med dette produkt i starten. Vi sprayede dog hele hjemmet efter at have vasket og støvsuget grundigt. Men efter en uge både med den gamle pipette "i blodet" samt loppehalsbånd og spray i hele hjemmet, fandt vi stadig levende lopper på vores kat. Ikke så mange, men de var der. Jeg fulgte derfor min egen mavefornemmelse, og brød dyrlægens råd og sprayede en lille bitte smule af dette produkt på vores kat, og jeg ved godt, jeg ikke bør gøre noget, som dyrlægen fraråder, men det hjalp altså. Og vores kat har overhovedet ikke mærket noget til sprayen eller været irriteret af den, så jeg tror ikke det har sviet. Sårene er nu også helet og vi er helt loppefri. Nogle gange skal man bare følge sin mavefornemmelse... :)
 Anmeldt af Waltraud
Anmeldelse:
Jeg brugte loppesprayen i forbindelse med en gennemgribende loppebehandling.
Først brugte jeg loppekam, så fik de sprayen – (og så kan man ærgrer sig over at have sprøjtet vand på dem for at opdrage dem) og loppehalsbånd.
Nu 3 uger efter bruger jeg stadig af og til loppekam, og har kun fundet en loppe!
Loppehalsbånd går de med hele tiden.
En lille bemærkning: jeg har 3 katte, den ene har aldrig haft lopper. Tænker om det er med katte ligesom med mennesker. Nogle bliver bidt, mens andre går fri.
 Anmeldt af Anders
Anmeldelse:
Har tidligere benyttet midlet med meget godt resultat. Da kat m.m. er flyttet til bolig, hvor der uheldigt nok var den mængde lopper fra forrige ejers kat blev vores kan og vi angrebet af lopper. Huske tidligere gode resultat ved brug af dette middel, der virker godt sammen med samme producent middel til anvendelse på kattens omgivelser. Efter blot få dage er mængden af lopper kraftigt minimeret.
Pengene er givet rigtig godt ud.
 Anmeldt af Gitte Hollen Smith
Anmeldelse:
kattene var ikke glade for at blive sprøjtet og selv små killinger kan tåle at blive sprøjtet med en smule af det uden problemer selv om der stod du helst skulle være 3 måneder
så tager de ingen skade af det som helt små har selv 3 små killinger og da moren er fyldt med lopper kan de jo ikke undgås at de små også får dem så spray lidt på en tallerken og gnide lidt på den små kære killinger.
Så tusind tak for et virkelig godt produkt
 Anmeldt af Vibeke
Anmeldelse:
Sprayen dufter dejligt, men desværre havde min kat allerede så mange lopper at det ikke helt var nok (det egner sig primært til at forebygge loppeangreb). Til gengæld har sprayen vist sig at være effektiv mod klædemøl (møl som spiser uldtrøjer m.m.) - noget som vi desværre er meget plagede af i vores klædeskabe. Jeg har sprayet skabene og tøjet hver anden dag i en uge og har ikke set et eneste møl siden. Anbefalingen er hermed givet videre!
 Anmeldt af Flemming
Anmeldelse:
loppesprayen har intet hjulpet vores katte har stadig lige mange lopper
jeg synes pengene er givet meget dårligt ud, vi kunne sikkert have fundet meget bedre midler til de samme penge
kattene har dog intet imod produktet og det dufter dejligt af citron men er desværre total uvirksomt selvom vi har fulgt alle foreskrifter

Svar:

Hej Flemming

Hvis du allerede har lopper i hjemmet, er det vigtigt man behandler med Biospotix Indoor først samt loppeshampoo for at få den ønskede effekt, inden man forebygger med Biospotix pipetter eller halsbånd. Har man lopper i hjemmet, vil en loppespray alene oftest ikke være nok.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Anja
Anmeldelse:
Lopperne er væk næste dag. Perfekt!
 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
Jeg har en 6 år gammel hun kat (creme med hvidt bryst), kraftig pels.
Hun kan ikke lide, når jeg tager flasken frem, da hun forbinder den med en vandforstøver.
Jeg sprayer derfor BIOSPOTIX i en handske med gummibørste, (købt hos petdreams), og fordeler det i pelsen. Det virker godt, og hun nyder det. Hun har ingen lopper eller andet utøj. Rigtig godt produkt med dejlig duft.
 Anmeldt af Tina Kristiansen
Anmeldelse:
Havde læst om dette produkt og havde store forventninger til produktet. Og forventningerne blev indfriet. Det virker, vi er loppefri i hele huset. Vil klart anbefale det, det er nemt og hurtigt og syntes ikke det lugter vildt dårligt, lidt udluftning, så er det klaret. 5 Stjerner herfra.
 Anmeldt af Karin
Anmeldelse:
Min kat kunne ikke lide det.
 Anmeldt af Janus Hansen
Anmeldelse:
Det var nemt at bruge produktet. Min kat der i mod kunne ikke lide det, men det var kun da jeg sprøjtede Biospotix på hende, men tror at det mere var lyden at spøjten og at hun kunne mærke at der var noget der ramte hende. Min kat er en Mainecoon.
 Anmeldt af Heidi
Anmeldelse:
Virker fint og har en frisk duft.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biospotix loppespray til katte - 100% naturligt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biospotix loppespray til katte - 100% naturligt

8 Vare(r)

per side
 • Fra Trunte at 21/11/2013 15.14
  • Hej!

    

   Jeg vil bare spørge om sprayen kan bruges samtidig med andre loppemidler fx frontline/pipette i nakken, fx ved akutte loppeangreb, uden at det skader katten?

    

   Mvh Trunte

  • Hej Trunte

    

   Tak for din mail. Ja, det kan du sagtens med dette.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra sabine at 18/02/2014 22.03
  • Der står det kun virker i 48 timer? skal man så give den det hver anden dag eller?  kan nemlig ikke slippe af med lopperne på mine katte, selvom jeg bruger jeres pipetter hver 4 uge.

   Håber i kan hjælpe mig med mit spørgsmål..

  • Hej Sabine

    

   Tak for din mail. Det er kun forebyggende i 48 timer. Denne spray er til det akutte, når lopperne allerede er i pelsen og skal slås ned. Men det virker kun forebyggende et par dage, i modsætning til loppehalsbånd og pipetter, som er langtidsvirkende. 

   De kan være svære at slippe af med, men jeg vil foreslå du kigger i bunden af denne side, hvor der er en guide i 3 faser, der giver den største chance for at slippe helt af med lopperne

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Vibeke at 22/07/2015 21.58
  • Hej - Jeg har netop købt Biospotix Loppespray til min kat. Den har ikke lopper, men jeg vil gerne forebygge, da det er en udekat. Mit spørgsmål er: Hvor ofte skal jeg bruge sprayen? Mvh Vibeke

  • Hej Vibeke

    

   Tak for dinmail. Sprayen giver 100% beskyttelse i 48 timer, og tager de lopper, tæger osv der er i pelsen, men den virker ikke forebyggende på længere sigt. Her vil jeg anbefale pipetterne, som virker i 4 uger af gangen, og der er 5 pipetter i pakken. Så der er til ialt 20 uger i pakken, da du kun skal bruge 1 pipette til en kat:

    

   https://www.petdreams.dk/bekaemp-parasitter-hos-katte-med-biospotix.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Heidi at 13/07/2016 21.37
  • Hej ! Jeg har læst andetsteds, at Biospotix spray også kan bruges på kaniner - hvad siger I til det ? Vi har nemlig en 4 mrd. gammel fransk vædder, som vi er bange for, har lopper.

  • Hej Heidi

    

   Tak for din mail. Vi har ikke væet klar over det tidligere, men vi har lige fået bekræftet fra Biogance som producerer Biospotix, at det også kan benytes på kaniner og fjerkræ f.eks. Så det kan det godt, ja :). Har lige lavet ny dansk oversættelse for dem til brugsanvisning m.m. som kommer på flaskerne, hvr denne info også vil stå, når den nye anvisning kommer på de nye flasker og pakker. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Carsten at 09/09/2016 19.13
  • Hej. Vi har 2 katte som har fået lopper. Samtidig har skidtet spredt sig til indenfor. Vi har derfor sprayet med Biospotix Indoor og har nu masser af døde lopper. Derudover har vi sprayet kattene med Biospotix spray til katte. Men jeg kan ikke helt finde ud af om sprayen dræber de lopper der lever på kattene eller kun dækker mod udefra kommende lopper? Det er ikke muligt at holde og vaske den ene af kattene med loppeshampoo og pipetter har ikke kunne hjælpe. Så det store spørgsmål er om sprayen kan dræbe lopperne på kattene? Samt er det farligt at kattene kommer til at slikke sig kort efter at være sprayet? Mvh Carsten

  • Hej Carsten

    

   Tak for din mail. Loppeshampoo er klart det mest effektive i kattenes pels til at slå dem ihjel, men kan det ikke lade sig gøre, er sprayen et godt alternativ. Det slår lopperne ned som er i pelsen her og nu, og beskytter i ca 48 timer, og er der nogen der flygter fra pelsen når I sprayer, bør det I bruger i miljøet i huset tage over. Pipetter kan I mange tilfælde slå nogle lopper ihjel, men det er mere beregnet som beskyttelse mod nye, så de ikke springer på i pelsen. 

    

   Biospotix er lavet på naturlige ingredienser. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis er sundt for kattene at slikke på det, i sjældne tilfælde kan der være symptomer på allergi som med alt andet, også ting i naturen, men det er meget sjældent. Jeg anbefaler at I tager en kat ad gangen, sprayer godt i pelsen, bruger en let børste, og trækker det lidt rundt i pelsen og holder kattene adskildt til det er tørt. Det tager ikke lang tid, og så kan I lukke dem sammen igen, når begge katte har fået og det er indtørret i pelsen. 

    

   God weekend. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Betina Lærke at 02/11/2017 12.41
  • Hejsa. Jeg har prøvet forskellige lægemidler på min Maine coon og indtil nu har intet virket andet end allergiske reaktioner som hårtab. Har prøvet frontline vet combo og nu biosotix. Tænker om dette vil hjælpe ham sammen med et loppehalsbånd???

  • Hej Betina

    

   Tak for din mail. Det mest effektive til lopper på katten, vil være vores loppeshampoo. Den kan bruges et par gange om ugen, til lopperne er væk. Alternativt kan sprayen til pelsen bruges, men loppeshampooen er normalt det mest effektive. 

    

   For t undgå der bare kommer flere til, kræver det dog, at du bekæmper lopperne i hjemmet først, hvor ca 90% af lopperne normalt opholder sig, og springer frem og tilbage mellem kæledyret og f.eks katttens seng, og andre steder katten opholder sig. 

    

   Loppehalsbånd og pipetter fungerer bedst forebyggende, når lopperne er væk, for at undgå de kravler på katten, og kommer i huset igen. 

    

   Du kan se hvad vi foreslår med loppebehandling i bunden af denne side her.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk 

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Maria at 10/04/2018 19.25
  • Hej PetDreams.dk. Jeg har en drægtig hunkat som nedkommmer om under 14 dage. Vores avls hankat har lige haft dame besøg og hunkatten derfra havde lopper med i hjemmet! Mine katte er behandlet forebyggende, men hjemmet og vores egen drægtige hunkats fødekasse er muligvis stadig ramt. Kan jeg bruge denne samt indoor udgaven til hjemmet, når hun er drægtig og lige har fået loppekur for 2 uger siden ca? Mvh Maria

  • Hej Maria

   Nej, Biospotix må ikke anvendes på gravide og ammende katte.

   MVH, Paula

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Karina at 07/08/2019 08.35
  • Hej med jer. Hvad er forskellen på den her spray, og på sprayen til hunde? Jeg har både hund og kat i hjemmet som er ramt af lopper, og tænkte om jeg evt kan bruge den her spray på min hund - jeg har lige købt den til kattene - hvis jeg mod forventning finder lopper på hunden efter hun er blevet vasket i jeres loppeshampoo. Vil jeres loppeshampoo evt også kunne bruges på kattene, hvis jeg kan overbevise dem om at de ikke dør af et bad? ????

  • Hej Karina

   Tak for din mail. Hvis den spray du har købt, er til katte, vil du godt kunne bruge den på din hund. Det er dog ikke sikkert at den er helt så effektiv, da den er fremstillet specifikt til katte. Med hensyn til loppeshampoo'en, skal man være lidt mere varsom med at bruge midlerne til hunde på katte. Vi fraråder det, da der er en lille risiko for at katten kan få en negativ reaktion på den.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video