Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biospotix loppehalsbånd til katte - 100% naturligt

Varenummer: BG BSCCR
BG BSCCR <h2>Loppehalsbånd > Biogance Biospotix > Beskyt din kat 100% Naturligt Værn Mod Væmmelige Insekter uden gift og kemikalier</h2> <p><img style="float: right;" alt="" src="//petdreams.dk/media/andre-billeder-petdreams/kur-mod-lopper-flaater-taeger.jpg" height="147" width="50" />Giv din kat et loppehalsbånd med 100% naturlig beskyttelse mod lopper, lus og flåter med Biogance Bispotix. Ingen insekticider eller parfume at bekymre sig om. <br />Biospotix virker ved at blokere insektets optagelse af ilt. Det indeholder små mængder æteriske olier af den naturlige ingrediens og aktive stof geranoil fra rose olie, palmarosa olie og citronella olie samt lavander.</p> <ul> <li>Forebygger naturligt mod lopper, lus og flåter</li> <li>Ingen gift, insekticider eller kemikalier</li> <li>Hypoallergent - allergivenlig formel</li> <li>Vandresistent</li> <li>Rødlig farve halsbånd</li> <li>Effektivt i op til 4 måneder</li> <li><img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/loppemidler-biospotix.jpg" height="56" width="163" />Aktive stof er geranoil - 13%</li> <li>Kan benyttes til katte og killinger over 3 måneder</li> <li>Måler 38 cm. i længden</li> <li>Indeholder 0.5% lavender som halsbåndet dufter af</li> <li>Forstærket effekt ved brug med <a href="//www.petdreams.dk/bekaemp-parasitter-hos-katte-med-biospotix.html" target="_blank"><strong>Biospotix pipetter</strong></a></li> <li>Leveres i brunt, sort eller rødt afhængigt af tidspunktet for produktionen</li> </ul> <h3><span style="font-size: medium;"><strong>Sådan bruger du Biospotix loppehalsbånd til katte:</strong></span></h3> <p>1. Sæt halsbåndet omkring kattens hals og juster det ind, så du lige kan have 2 fingre mellem halsbåndet og kattens hals. <br />2. Klip det resterende af.</p> <p><strong>TIP!</strong> Smid stumpen du klipper af i støvsugerposen. Så slår du de lopper ihjel der bliver suget op, når du støvsuger, uden de breder sig i huset igen. Du kan også lægge den i kattens seng, og få lidt ekstra effekt der. </p> <p>Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos katte der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Skulle dette mod forventning ske, så tag det af, og kontakt os. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos katte, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.</p> <p>Se flere <a title="Loppemidler og pleje til katte" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/pelspleje-og-diverse-pleje.html"><strong>loppemidler til katte</strong></a>.</p> Biospotix

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 63,-
Biospotix

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Loppehalsbånd > Biogance Biospotix > Beskyt din kat 100% Naturligt Værn Mod Væmmelige Insekter uden gift og kemikalier

Giv din kat et loppehalsbånd med 100% naturlig beskyttelse mod lopper, lus og flåter med Biogance Bispotix. Ingen insekticider eller parfume at bekymre sig om. 
Biospotix virker ved at blokere insektets optagelse af ilt. Det indeholder små mængder æteriske olier af den naturlige ingrediens og aktive stof geranoil fra rose olie, palmarosa olie og citronella olie samt lavander.

 • Forebygger naturligt mod lopper, lus og flåter
 • Ingen gift, insekticider eller kemikalier
 • Hypoallergent - allergivenlig formel
 • Vandresistent
 • Rødlig farve halsbånd
 • Effektivt i op til 4 måneder
 • Aktive stof er geranoil - 13%
 • Kan benyttes til katte og killinger over 3 måneder
 • Måler 38 cm. i længden
 • Indeholder 0.5% lavender som halsbåndet dufter af
 • Forstærket effekt ved brug med Biospotix pipetter
 • Leveres i brunt, sort eller rødt afhængigt af tidspunktet for produktionen

Sådan bruger du Biospotix loppehalsbånd til katte:

1. Sæt halsbåndet omkring kattens hals og juster det ind, så du lige kan have 2 fingre mellem halsbåndet og kattens hals. 
2. Klip det resterende af.

TIP! Smid stumpen du klipper af i støvsugerposen. Så slår du de lopper ihjel der bliver suget op, når du støvsuger, uden de breder sig i huset igen. Du kan også lægge den i kattens seng, og få lidt ekstra effekt der. 

Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos katte der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Skulle dette mod forventning ske, så tag det af, og kontakt os. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos katte, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.

Se flere loppemidler til katte.

Anmeldelser

Anmeldelser (70)

 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Fint produkt
 Anmeldt af Ritta
Anmeldelse:
De virker perfekt efter hensigten og jeg køber helt sikkert flere når det er nødvendigt.
 Anmeldt af Connie
Anmeldelse:
Virker tilsyneladende godt - men ikke helt så længe som produktbeskrivelsen "lover"
 Anmeldt af Knud
Anmeldelse:
Bestilte loppehalsbånd fungerer fint og virker efter hensigten, vi anbefaler gerne loppehalsbåndet til andre katte som har behov.
Mvh Knud
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Købte til begge mine katte, men de hjalp ikke overhovedet. Spild af penge :-(
 Anmeldt af Izabella Zon
Anmeldelse:
Meget tilfreds.. Det er super og buller er også rigtig glad for det..smil.
 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
Jeg har igen købt Biospotix loppehalsbånd til min kat .
Det virker godt, bortset fra en enkelt loppe (som jeg 2 gange måtte bekæmpe med medicin). Jeg vil fortsat anbefale det til andre.
 Anmeldt af Rikke
Anmeldelse:
Virker rigtig godt mod lopper og myg, dog får vores kat stadig masser af flåter. Men dog meget mere effektiv end pipette. Og så generer den ikke katten.
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Fungerer fint og Kong Oliver synes også godt om det :)
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Er meget tilfreds med Biospotix loppehalsbånd igen mine katte er også.
 Anmeldt af Annette M Larsen
Anmeldelse:
Virker godt. Er dog rødt og lugter grimt
 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
Jeg har brugt Biospotix loppehalsbånd til min kat gennem flere år, og det er et 1. klasses produkt (uden skadelige stoffer).
Min kat har ikke haft lopper eller tæger. Jeg kan varmt anbefale det til andre.
 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Jeg har købt to af disse halsbånd, til mine to katte der i øjeblikket er ramt af lopper.
I jagten på en "kur" mod de forbandede lopper, fandt jeg disse halsbånd. Jeg syntes det lød rigtig smart - og jeg har læst alle de fine anmeldelser af dette halsbånd.
Kattene fik først et bad, så en pipette, og derefter et halsbånd på.
Den ene kat, har ikke reageret på det. Det er svært at se effekten af halsbåndet, da lopper jo sidder i omgivelserne og springer på og af hele tiden. Så om det virker eller ikke gør, er jeg lidt i tvivl om.
Men! På den anden kat har det bestemt ikke virket! Tværtimod. Begge mine katte er Main Coon, så det er nemt at se hvis der er noget galt i pelsen.

Da han fik det på, gik det fint de første 2-3 dage. Men så begyndte han at klø og kradse helt vildt omkring halsbåndet. Jeg tog det af ham igår aftes, for at se om det hjalp. Her til morges opdagede jeg så at han har fået en hel bar plet, hvor halsbåndet har siddet. En hårløs plet der væsker lidt, og håret omkring er stift pga det væske fra "såret". Så på ham har det bestemt ikke virket - desværre.

Ud fra dette må konklusionen være at halsbåndet er godt for nogen, og skidt for andre. Billeder kan sendes hvis dette ønskes?

SVAR:

Hej Camilla

Jeg er ked af loppehalsbåndet ikke har virket så optimalt som ønsket, men det er meget vigtigt at få behandlet i miljøet først med spray, hvor 90% af lopperne opholder sig, ellers er lopperne meget svære at slippe af med. Dernæst er loppeshampoo også vigtigt, eller som minimum spray til pelsen. Når lopperne så er væk, kan pipetter og halsbånd benyttes som forebyggende mod nye, men det er sjældent stærkt nok til at udrydde lopper der allerede er i hjemmet og dyrets pels. Du er velkommen til at skrive til mig på [email protected] , kan desværre ikke se din email her.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af jacob
Anmeldelse:
Selv med både pipette (Advantage Vet) og dette halsbånd, finder jeg jævnlig lopper + æg på vores kat....

 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
Halsbåndet skulle primært virke overfor flåter da min kat aldrig har lopper. Hun er både inde og ude og har haft halsbåndet på de sidste 4 mdr. Kun 2 flåter har jeg fjernet og er helt sluppet for at bruge andre midler. Så jeg er meget tilfreds og vil nu købe et nyt.
 Anmeldt af Christoffer
Anmeldelse:
Jeg var meget positivt stemt overfor denne type loppemiddel - bl.a. på grund af anbefalinger fra danske-dyreinternater.dk.

To dage inde i behandlingen bliver jeg nødt til at erkende at det ikke fungere for vores kat. Lopperne så ud til at forsvinde, men hendes hud og hår under halsbåndet ætsede voldsomt. Hun er ved at komme sig nu og det ser allerede bedre ud, men vi blev godt skræmte da vi første gang så hendes sår.

Konklusionen herfra må være at det på nogle katte har en positiv effekt, men man skal være meget opmærksom på risikoen for tabt hår og ætset hud.
 Anmeldt af Alice
Anmeldelse:
Smaddergodt, bruger 1 halsbånd hver 4: mdr og så er Mille jo nem at finde med det røde om halsen
 Anmeldt af Marie-Louise
Anmeldelse:
Jeg var utrolig spændt på dette produkt efter de mange flotte anmeldelser. Men i morges opdagede jeg at efter blot 5 dage med halsbåndet på, har min dejlige kat moster pelsen omkring halsbåndet og der har dannet sig en ring hvor den har bogstavelig talt har ætset hans hud! :-(
Jeg bliver så utrolig ked af at se hvordan han ser ud nu, ønsker redaktionen det vil jeg meget gerne sende billeder af resultatet.

Hej Marie-Louise

Tak for responsen. Det er jeg ked af at høre, og jeg vil meget gerne modtage et billede af det og have halsbåndet retur og refundere det, hvis du stadig har det. Det er meget vigtigt at holde kæledyret under opsyn den første dag eller 2, uanset hvilket middel man bruger, da der kan være katte der er allergiske overfor det aktive stof, giftfrit loppemiddel eller ej. Det sker heldigvis uhyre sjældent i forhold til mængden vi sælger. De fleste klager vi har fået gennem 7 år står her i bedømmelserne, og vi undgår det desværre aldrig helt, uanset hvad vi sælger, naturligt eller ej. Det er en allergisk reaktion, så tag det af katten. Håret vil gro ud igen. Men vi sender det ind til test, de gange vi oplever det, for at se, om der skulle være et eller andet problem med det specifikke halsbånd. Jeg kan desværre ikke se din e-mail eller ordre her, så du er meget velkommen til at skrive til mig med billedet på [email protected] .

Mvh
Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Waltraud
Anmeldelse:
virker på mine katte, lugten er ikke så slem, som jeg har læst mig til.
 Anmeldt af Ulla
Anmeldelse:
Vi har altid brugt Biospotic loppehalsbånd til vores to katte - den ældste er nu 14 år, og vi har aldrig haft loppeproblemer :-)
Supernem og hurtig handel!

Items 1 to 20 of 70 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biospotix loppehalsbånd til katte - 100% naturligt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biospotix loppehalsbånd til katte - 100% naturligt

Items 1 to 10 of 15 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 • Fra annelise at 03/12/2014 08.00
  • Dumt spørgsmål !!!!! Men er loppehalsbånd til hunde og katte det samme er vist kommet til at bestille katte loppehalsbånd til mine hunde (2 stk) og 1 kat !!!

  • Hej Annelise

    

   Tak for din mail. Det er ikke det samme. Hvis du gerne vil have dem byttet, kan du bare returnere dem og få dem byttet.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Katrine at 19/03/2015 19.35
  • Hej kan loppe halsbåndet bruges  sammen med halsbånd ?

   Mine katte har halsbånd på pga nøgle til deres kattelem 

  • Hej Katrine

    

   Tak for din mail. Ja, det kan de sagtens.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Jane at 16/04/2015 14.39
  • er der en sikkerhedslås i halsbåndet i tilfælde af at de sidder fast i evt en gren? 

  • Hej Jane

    

   Tak for din mail. Halsbåndet kan sagtens gå op, hvis den sidder fast i en gren.

    

   Hav en god dag :)

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra jeanette at 26/04/2015 22.15
  • hej vil høre hvor gammel skal killinger være få og få loppehalseband da vi har en hunkat der venter sig

  • Hej Jeanette

    

   Loppehalsbåndene kan bruges på diegivende katte, da der ikke er noget der går i blodet med Biospotix halsbånd. Det anbefales killinger er ca 12 uger, før man bruger det på dem.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Laura at 02/06/2015 16.48
  • Hvordan virker halsbåndet i forhold til flåter/tæger? Det er primært dem min kat er plaget af.

  • Hej Laura

    

   Tak for din mail. Biospotix halsbåndet virker også i forhold til tøger og flåter, og hjælper med der ikke kommer nye til, som sætter sig i pelsen. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina at 17/06/2015 12.44
  • Hvor mange kg kat dækker halsbåndet ?

  • Hej Tina

    

   Ikke noget specifikt antal kg. Det spredes langsomt i kattens pels, så det skal bare være langt nok til at katten kan få detom halsen, hvilket ikke bør være noget problem, næsten uanset hvor meget katten vejer :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Herdis Ibsen at 25/07/2015 11.10
  • Vi har en killing på 7 uger der har lopper, hvad skal jeg købe til den, for at komme at komme lopperne til livs mvh.Herdis Ibsen

  • Hej Herdis

    

   Tak for din mail. Jeg anbefaler du køber loppespray til hjemmet, for at komme af med lopperne i huset, her er de fleste lopper. Så loppeshampoo til katten, og når de er væk, bruge pipetter som forebyggelse mod nye. Jeg anbefaler dog du venter til killingen er ca 12 uger gammel, det er hvad producenten anbefaler.

   Til hjemmet:

    

   https://www.petdreams.dk/loppespray-eliminerer-lopper-i-kattens-miljo.html

   Loppeshampoo:

    

   https://www.petdreams.dk/loppeshampoo-til-katte-fra-biogancer-1-liter.html

    

   Til forebyggelse mod nye lopper:

    

   https://www.petdreams.dk/bekaemp-parasitter-hos-katte-med-biospotix.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Nadin at 17/01/2016 18.23
  • Hejsa Kan jeg godt bruge loppehalsbånd til min kat på 14 uger?

  • Hej Nadin

    

   Ja, det kan du sagtens. Producenten anbefaler man venter til katten er 12 uger, og din er jo 14, så det kan du fint.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Cecilie at 22/03/2016 18.41
  • Hej! Hvor lang tid skal et loppehalsbånd sidde på katten?

  • Hej Cecilie

    

   Tak for din mail. Loppehalsbånd virker forebyggende, så det skal sidde på så længe som katten har risiko for at blive udsat for lopper. Det kan være, hvis I har andre husdyr på besøg, hvis katten går ude, hvis I er i skoven osv. 

    

   Halsbåndet holder den forebyggende effekt i 3-4 måneder. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Camilla at 19/09/2016 17.27
  • Kan man bruge halsbåndet hvis katten samtidig bliver behandlet med frontline combo pipetter?

  • Hej Camilla

    

   Tak for din mail. Ja, det kan du sagtens, da Biospotix ikke går i blodet, men forbliver i pelsen. 

    

   I meget sjældne tilfælde, kan en kat dog reagere allergisk over for Biospotix som med alt andet, både kemisk og i naturen, så bare lige hold øje med katten de første dage, og tjek der ikke kommer røde pletter eller lignende. Det gælder uanset middel du bruger, blot til info. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video