Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Litter Kwitter Multikatkit til flere katte

Varenummer: LK Multikatkit
LK Multikatkit <p>Har du flere katte, og gerne vil have de alle skal lære at bruge <strong>Litter Kwitter</strong>? Så skal du bruge <strong>Litter Kwitter Multikatkit.<br /></strong></p><p>Katte kan lide at gøre tingene på deres egen måde, og i den fart der passer dem. Det er en af grundene, til vi elsker dem, deres selvstændige natur. Når kattene skal trænes til Litter Kwitter og toiletbesøg, kan dette derfor nemt ske i forskellig fart alt efter kattens race og natur. Dette er intet problem, så længe forskellene ikke er kæmpe, hvor en kat maske har brug for lidt ekstra hjælp. Det er her <strong>Litter Kwitter Multikatkit</strong> kommer ind.</p><p>Kittet består af 2 ekstra bræt/skiver, der udjævner noget af overgangen i det originale kit fra rød, til gul-brun til grøn. Det er en ekstra skive gul-brun og grøn med forskelligt størrelse huller. Dette hjælper de langsommere, til at indhente de hurtigt lærende katte, og hjælper de lidt mere nervøse med at overkomme frygten.</p><p>Har du en meget stædig kat, kan<strong> Multi-Kat-Kit</strong> også hjælpe med dem også. Det er som at have flere gear i bilen. Din kat vil ikke lægge mærke til ændringerne så meget mens de går op i fart.</p><p> Se Litter Kwitter sættet dette kit passer til <a href="//www.petdreams.dk/litter-kwitter-det-geniale-kattetoilet-traenings-kit.html">HER</a>.</p><p> Her finder du traditionelle <a href="//www.petdreams.dk/katteartikler/toiletter-og-grus.html">kattebakker og kattetoiletter</a>.</p> Litter Kwitter

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 85,-
Litter Kwitter

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Har du flere katte, og gerne vil have de alle skal lære at bruge Litter Kwitter? Så skal du bruge Litter Kwitter Multikatkit.

Katte kan lide at gøre tingene på deres egen måde, og i den fart der passer dem. Det er en af grundene, til vi elsker dem, deres selvstændige natur. Når kattene skal trænes til Litter Kwitter og toiletbesøg, kan dette derfor nemt ske i forskellig fart alt efter kattens race og natur. Dette er intet problem, så længe forskellene ikke er kæmpe, hvor en kat maske har brug for lidt ekstra hjælp. Det er her Litter Kwitter Multikatkit kommer ind.

Kittet består af 2 ekstra bræt/skiver, der udjævner noget af overgangen i det originale kit fra rød, til gul-brun til grøn. Det er en ekstra skive gul-brun og grøn med forskelligt størrelse huller. Dette hjælper de langsommere, til at indhente de hurtigt lærende katte, og hjælper de lidt mere nervøse med at overkomme frygten.

Har du en meget stædig kat, kan Multi-Kat-Kit også hjælpe med dem også. Det er som at have flere gear i bilen. Din kat vil ikke lægge mærke til ændringerne så meget mens de går op i fart.

 Se Litter Kwitter sættet dette kit passer til HER.

 Her finder du traditionelle kattebakker og kattetoiletter.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Astrid
Anmeldelse:
Denne udvidelsespakke er et absolut must, hvis man har mere end een kat - og den ene kat vel at mærke er lidt tungere i optrækket end den anden (ingen nævnt, ingen glemt). Hvis man har prøvet at skifte mellem trin 1 og 2 i den originale LitterKwitter, og katten(e) har set sig nødsaget til at pølle/vådte på gulvet fordi de(n) er bange for hullet i midten, er der hjælp at hente med denne lidt blidere overgang. Min eneste anke er, at den burde være inkluderet i den originale pack men hey - alle vil vel gerne tjene lidt ekstra ;-)
 Anmeldt af Annika
Anmeldelse:
Virker rigtig fint. Passer sammen med det store sæt som lovet. Har endnu ikke afprøvet dette ekstratilbehør eller selve Litter Kwitter, så kan ikke sige mere om hvor vidt det fungerer.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Litter Kwitter Multikatkit til flere katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Litter Kwitter Multikatkit til flere katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video