Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Litter Kwitter - Det geniale kattetoilet trænings kit

Varenummer: LK09
LK09 <h2><strong>Litter Kwitter > Din Kat Kan Lære At Bruge Et Almindeligt Toilet</strong></h2> <p><strong>Litter Kwitter toilet træningskit til katte</strong> er det geniale sæt, der gør, at du på få uger kan træne din kat til at bruge det toilet du selv bruger!</p> <p>Alle katte kan trænes til at bruge det rigtige toilet med dette kit. Der er kunder, der med Litter Kwitter har trænet 15 år gamle katte til at bruge det, selvom det tager lidt længere tid end hos killinger og yngre katte.</p> <h3>Det får du ud af træne din kat med Litter Kwitter:</h3> <p><strong>→ </strong>Tøm aldrig kattebakker mere -  <strong>Ikke mere kattebakke lugt! <br /> → </strong>Slut med at købe dyrt kattegrus - <strong>Spar mellem 829 til 1656 kr på kattegrus om året (beregnet på 1 - 3 katte)<br /> → </strong>Slut med at rense kattebakker<br /><strong>→ </strong>Virker på katte op til 15 år gamle <br /><strong>→ </strong>Kan også bruges til at træne killinger <br /><strong>→ </strong>Kan bruges til alle katte uansset hvor meget de vejer <br /><strong>→ </strong>Nemt at udføre efter du har lært instruktionerne</p> <p>Litter Kwitter er produceret i samme type plastik som brandhjelme, og du risikerer derfor ikke, at brættet flækker, bøjer eller går i stykker, uanset hvor tung og voldsom din kat er.</p> <p><strong>Teknisk info:</strong></p> <ul> <li>Universal basis plade der passer alle standard toiletter</li> <li>3 plader til træning i rød, orange og grøn</li> <li>En udførlig manual og en 30 minutters step-by-step video på engelsk</li> <li>Har du flere katte, der skal lære at bruge det almindelige toilet? Se <strong><a title="Litter Kwitter flere katte" href="../litter-kwitter-multikatkit-til-flere-katte.html">Litter Kwitter Multi-Kat-Kit her</a></strong></li> </ul> <h4>Hvordan lærer man en kat at bruge toilettet? <a title="FAQ Litter Kwitter" href="https://www.petdreams.dk/faq-litter-kwitter" target="_self">Se FAQ til Litter Kwitter</a>. </h4> <p> </p> Litter Kwitter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 379,-
Litter Kwitter

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Litter Kwitter > Din Kat Kan Lære At Bruge Et Almindeligt Toilet

Litter Kwitter toilet træningskit til katte er det geniale sæt, der gør, at du på få uger kan træne din kat til at bruge det toilet du selv bruger!

Alle katte kan trænes til at bruge det rigtige toilet med dette kit. Der er kunder, der med Litter Kwitter har trænet 15 år gamle katte til at bruge det, selvom det tager lidt længere tid end hos killinger og yngre katte.

Det får du ud af træne din kat med Litter Kwitter:

→ Tøm aldrig kattebakker mere -  Ikke mere kattebakke lugt!
→ 
Slut med at købe dyrt kattegrus - Spar mellem 829 til 1656 kr på kattegrus om året (beregnet på 1 - 3 katte)
→ 
Slut med at rense kattebakker
→ Virker på katte op til 15 år gamle
→ Kan også bruges til at træne killinger
→ Kan bruges til alle katte uansset hvor meget de vejer
→ Nemt at udføre efter du har lært instruktionerne

Litter Kwitter er produceret i samme type plastik som brandhjelme, og du risikerer derfor ikke, at brættet flækker, bøjer eller går i stykker, uanset hvor tung og voldsom din kat er.

Teknisk info:

 • Universal basis plade der passer alle standard toiletter
 • 3 plader til træning i rød, orange og grøn
 • En udførlig manual og en 30 minutters step-by-step video på engelsk
 • Har du flere katte, der skal lære at bruge det almindelige toilet? Se Litter Kwitter Multi-Kat-Kit her

Hvordan lærer man en kat at bruge toilettet? Se FAQ til Litter Kwitter

 

Anmeldelser

Anmeldelser (14)

 Anmeldt af Vibeke Fjordahl
Anmeldelse:
Jeg ser at de fleste 5 stjernede anmeldelser, er fra folk som lige har modtaget produktet, eller brugt det i kort tid. Jeg har givet mit sæt til andre katteejere, hvortil jeg også har tilkøbt de ekstra ringe, så overgangen ikke er så slemt for katten. Alle har givet op, da frustrationerne med tis i sengen, tis på sofaen, lort under køkkenbordet, lort i badeværelset, klagende katte, toiletgrus spredt over hele toiletgulvet og vask af dyner, blev for meget. Så er det altså lettere, lige at fjerne et par klumper i kattebakken, og katten er uendeligt gladere for det. Jovist, det er er rigtig kært når katten tisser i toilettet, men vejen dertil er lang. Meget meget lang.

Det kan lade sig gøre, men hold nu op et arbejde, og hvor skal man forberede sig på mange ting - søvnløse nætter, kattegrus spredt over hele toilettet, klagende katte, og ikke mindst afføring forskellige steder i lejligheden, når katten kommer til det trin. Det er ganske let at få katten til at tisse igennem ringen, det har jeg ikke oplevet nogle have problemer med. Men når man kommer til de sidste trin, så opstår problemerne. En fair score er 3 ud af 5, hvis man ser på større anmeldelsessider, fordi produktet har en række problemer.
 Anmeldt af Lærke
Anmeldelse:
Super betjening! Modtog produktet dagen efter bestillingen, der fulgte også slik med! :-)
Super godt, ville klart bestille her igen!
 Anmeldt af Linda
Anmeldelse:
Vi valgte på opfordring af et vennepar at anskaffe Litter Kwitter til vores 5 mdr. gamle maine coon killing. OG Alt er bare gået efter bedste forventning. Hurtig levering og fra 1. sekund har det bare virket som det skulle. Ingen uheld nogle steder og efter 10 dage er vi ved at nå næste step; Gul (vi har en utrolig kvik kat som hurtig lærer nyt uden at blive presset til det). Kan kun anbefale Litter Kwitter til jeres alle sammens katte! Det fungerer, er nemt og en besparelse på kattegrus og lugtgener svinder væk ved udtræk!
 Anmeldt af Cecilie
Anmeldelse:
Super genial opfindelse.
 Anmeldt af Tonie
Anmeldelse:
Litter Kwitter'en er fantastisk. Ca halvdelen af kattene har taget godt imod den og mht den anden halvdel, så lader de vente på sig. Der er lidt griseri i starten, da kattene selvfølgelig vil dække deres gøremål til, men der bliver mindre af det efterhånden.
Det kan anbefales at købe en pga de væsentlige besparelser der er ift grus og kattene bli'r også gladere når de ikke skal være bange for, at rovdyrene kan lugte hvor de er.
Alt i alt ærgrer vi os over at vi ikke fik købt den noget før, men er glade for at vi har den nu :)
 Anmeldt af Anela
Anmeldelse:
Vi har fået en killing i hjemmet og startede med det samme med Litter Kwitter, og vi synes at kører fint indtil videre. Den er på 8 dage kommet fra gulvet (stadie) til at Litter Kwitteren ligger oppe på toiletet, så godt gået af en killing på 4 mån. :-) Vi er meget stolte af den, og vi roser den hele tiden.
 Anmeldt af Ingirid
Anmeldelse:
Jeg har købt et kitty kwitter litter til min norske skovkat og den kan godt lide at bruge det. Har brugt det i 4 dage nu og katten accepterer det.
Jeg er glad for sættet og det lever op til mine forventninger om et funktionsdygtigt produkt.
Jeg glæder mig til katten kan bruge det rigtige toilet :)
Jeg vil give det 4 stjerner, for det sviner lidt mere end en kattebakke, men det er jo heldigvis kun i et kort stykke tid
 Anmeldt af Kathrine
Anmeldelse:
Super tilfreds med servicen her fra Petdreams, jeg fik varen 2 dage efter bestilling. Min litter kwitter er super fin og sidder fint på mit toilet, min kat bruger den også uden problemer- selvom jeg ikke havde regnet med at han gad (han er MEGET stædig), men det går rigtig fint, indtil videre.
Jeg vil klart anbefale litter kwitter og også at købe den herfra Petdreams' hjemmeside.
 Anmeldt af Nanna
Anmeldelse:
Før man starter på hele dette store projekt, mener jeg, det er vigtigt at vende kattene til, at der ikke er så meget grus i kattebakken, da der kun kan være lidt i den røde Litter Kwitter ring.
Kattene skal vendes til toilettet (rummet), så derfor flyttede jeg kattebakken derind. Jeg har sat en krog i døren, så kattene altid kan komme ind. Man kan eventuelt tage katten med ind, hver gang man skal på toilet, for at vende den til lyden af det, som sker deri.

Da Litter Kwitter skal oven på selve toilettet, er det nødvendigt at bruge organisk kattegrus, som kan skyldes ud. For eksempel bruger jeg selv Porta Pine og Cat´s Best Øko kattegrus.
Rodalon er også vigtigt. Dette er et middel, der bruges til at desinfikserer med, blandt andet kattebakker. Jeg har købt en flaske rodalon, en lille tragt og et lille dl. mål (disse to ting bliver kun brugt til dette formål), og blander det efter anvisningen i en sprayflaske. Sprayflasken bliver brugt flittigt til at gøre Litter Kwitter og toilettet rent.

Den her er vigtig! Pres toiletrullen flad. Så er den nemlig ikke sjov at lege med længere.
Til at fjerne klumperne med fra Litter Kwitter, bruger jeg en almindelig spiseske (den får aldrig lov til at komme i køkkenet igen), da den passer bedre til Litter Kwitter.

På toilettet, altså rummet, har jeg en lille krukke med kiks, som kattene elsker. Disse bruges som belønning, hvilket jeg mener, er essentielt i al træning.
Lad gerne katten se, når du putter klumperne i kummen, og beløn straks katten, da den vil forbinde plumpelydene med noget rart.

Da der ikke er plads på mit toilet, når jeg skal i bad (det er ikke et badeværelse, når bruseren er over kummen), så er kattene i et andet rum. Tænk hvis du var i gang med den orange ring, og den ikke var på kummen, mens du var i bad?

For mig går det godt. Jeg er midt i det røde stadie, og kattene må ikke komme i soveværelset i en tid. Der skulle jo nødig protesteres. ;)
Bitten min hunkat på 7 måneder, er fremragende, og hun sidder pænt med poterne på brættet. =o)
Min hankat Miro på 3 år er lidt mere besværlig. Når han tisser på Litter Kwitter, lykkes det ham at tisse mellem den røde ring og brættet, men hvad, det er jo bare lidt ekstra rengøring.

Til sidst vil jeg sige, at jeg er helt enig med Christine fra Esbjerg i, at man ikke må presse kattene, og at man skal sørge for at følge projektet til dørs. Tag det med et smil.

Jeg håber på at komme tilbage og fortælle, hvordan det er gået. =o)
 Anmeldt af Annika
Anmeldelse:
Virker til at være rigtig fint og kraftigt plastik. Instruktionen er rigtig udførlig og pædagogisk! Er endnu ikke gået i gang med træningen, så kan ikke sige noget om resultaterne. Man skal huske på at man skal være MEGET hjemme i periode hvor man træner kattene med Litter Kwitter. Som universitetsstuderende har jeg mulighed for det ifbm. jule/vinterferien (bare som et lille tip, hvis andre er i samme situation).
 Anmeldt af Maja
Anmeldelse:
Fantastisk opfindelse!!
Kan kun anbefale den til alle, der har en kat.

Første dag med Litter Kwitter havde vores huskat, Kasper (3-4 mdr.) allerede anvendt den røde ring på toilettet flere gange, både til stort og småt.
Efter 1 dag skiftede vi til den orange ring, da Kasper altid har været vant til at gå på toilet inde på badeværelset og anvendte den røde ring som det mest naturlige i verden.
Et minut efter tissede han igennem den orange ring og direkte ned i toilettet.

Han kiggede længe ned igennem ringen, mens jeg stod og roste ham, men hoppede til sidst ned og gik ind og legede.

Ved vi er gået hurtig frem, men kan kun være positiv overrasket.
Troede det ville være tidskrævende, men er så motiverende at se, at det er muligt at træne en kat.

Litter Kwitter er udover al forventning den bedste investering jeg har lavet for Kasper.
 Anmeldt af Hans Christian
Anmeldelse:
Min kat er næsten færdig med at gå på toilettet og jeg sparer ca. 1500,- DKK om året på kattegrus. det er lækkert og sjovt at træne katten i brugen af toilet. samtidigt undgår man også de der tis/bæ poter en kat kan få af at bruge normal kattebakke. ideel til dem der bor i lejlighed !

Kan varmt anbefales !
 Anmeldt af Lene Clausen
Anmeldelse:
Vi har brugt litter kwitter i omkring 1 år med vores 2 katte - 1 maine coon og 1 norsk skovkat.
Vi bor i en lejlighed i København, og har ikke et godt sted til en kattebakke. Den stod ved indgangen og det var irriterende, fordi der hele tiden var grus omkring vores sko, og lugten, ja, vi ved alle, hvordan en kattebakke kan lugte sidst på dagen.

Rodet i starten af toilet træningen med litter kwitter var også irriterende, og tager en masse tålmodighed, men efter 9 uger har begge mine katte lært at bruge toilettet, og nu er der ingen rod. Alt hvad jeg skal gøre, er at skylle toilettet når jeg kommer hjem fra arbejde, og altid minde gæster om at lade badeværelsesdøren stå åben, når de er færdige med at bruge det.

Ekstra fordele er alle besparelserne på ikke at skulle købe grus, ikke at skulle fjerne afføring hver dag, og have mere plads ved indgangen.
 Anmeldt af Christine
Anmeldelse:
Havde fundet produktet inden det havde fundet vej til Danmark og er derfor rigtig glad for, at det også er muligt at få det herhjemme nu.
Da jeg startede ud med at prøve Litter Kwitter havde jeg to katte - en på 1 år og en på 3 år. Hele forløbet kræver tålmodighed og at man er i stand til at være der, så man kan følge med i, hvordan udviklingen skrider frem. Man må IKKE presse kattene eller gå for hurtigt frem for, så kan det gå galt. Giv dem hellere lidt længere tid mellem hver ring, så man er helt sikker på, at de har forstået budskabet.
Jeg oplevede, at skiftet mellem ringene skabte en smule problemer i forhold til, at kattene kunne kigge ned i toilettet og se vandet - det brød de sig ikke helt om. Og skiftet mellem de "originale" ringe gik en smule for stærkt. Jeg valgte derfor at købe de ekstra ringe til Litter Kwitter'eren. Det kan bestemt også anbefales, da det også gør at man ikke som menneske har for travlt.
Men jeg fandt yderligere ud af, at når jeg skiftede ring, så var det en fordel at ligge den foregående ring ned i toilettet, så de først og fremmest vænnede sig til den nye ring. Efter et stykke tid fjernede jeg ringen i toilettet og derved vænnede de sig hurtigt til den nye ring. Og med det sagt, så kræver det selvfølgelig en del forberedelse som menneske at gå på toilettet, men det er jo så det offer man må gøre.
Der står vist i materialet på Litter Kwitteren at det kan klares på 8 uger - det er optimistisk - specielt hvis man har mere end en kat. Det tager bare længere tid, men sådan er det jo.
Men når kattene først er inde i rutinen, så er det virkelig skønt hvor meget man kan spare på kattegrus. Jeg har under hele forløbet og før også brugt det "hvide" kattegrus, som IKKE er klumpende ( sådan noget perleagtigt-noget).Man kan ikke undgå, at der ryger noget i toilettet, specielt hvis man har katte, der elsker at skrabe.

Men kort sagt - forvent at kattene i starten er en smule utilfredse - men giv ikke op også selvom der sker uheld undervejs. Hjælp katten til at forstå hvad den skal ved at motivere den ved at sætte den ud på toilettet, skrabe lidt i gruset osv..

Jeg har for 6 måneder siden fået en lille killing, som kun var 6 uger på daværende tidspunkt - da hun helst ikke skulle falde i toilettet, så fik hun den "sædvanlige" kattebakke, og den valgte de to andre banditter så også at ty til igen. Og min vurdering er at det er for svært og for tidskrævende at lære det til 3 katte.
Litter Kwitteren er perfekt hvis man har en - to katte og bor i lejlighed.
Selvom det er et stort projekt at starte op, så kan jeg kun anbefale at prøve det - men kun hvis man er i stand til at gå "all in" og sørge for at følge projektet til dørs - resultatet er super og man vænner sig meget hurtigt til at slippe for at tømme kattebakke og kattene klarer det i fin stil.Og så er det bare god underholdning at se resultatet, når kattene sidder på toilettet og gør det den skal :)

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Litter Kwitter - Det geniale kattetoilet trænings kit ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Litter Kwitter - Det geniale kattetoilet trænings kit

1 Vare(r)

per side
 • Fra Lea at 21/01/2015 10.49
  • Passer Litter Kwitter til alle danske toilettyper?

  • Hej Lea

    

   Tak for din mail. Vi har endnu ikke oplevet toiletter Litter Kwitter ikke passer på, så medmindre det er meget atypisk, passer det også på dit :). Der er en fjeder der holder det på plads, så det passer på stort set alle toiletter.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video