Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Liggeplads til kattens favoritplads ved vinduet

Varenummer: TX4328
TX4328 <h2>CosyPlace - Hyggelig Liggeplads Til Katte Ved Vinduet</h2> <p>CosyPlace liggeplads er konstrueret, til at kunne spændes fast i din vindueskarm, og dermed tilbyde din kat en dejlig plads at ligge ved dens nye favoritsted, vinduet. CosyPlace har en plade i bunden mens toppen er foret og blød. Det hele er overtrukket med plys. Liggepladsen måler 51 x 36 cm.</p> <p><strong>Det praktiske:<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" alt=" Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" /></strong></p> <p>CosyPlace fastgøres nemt til alle vindueskarme med de 2 skruetvinger, der følger med. Der er mulighed for at fastgøre den 11 cm eller 15 cm inde på pladen i bunden. Det yderste lag plys kan tages af, og vaskes ved 30 grader med et mildt rengøringsmiddel. Må ikke tørretumbles.  </p> <p>Se flere <strong><a title="kattesenge" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kurve-og-senge.html">senge til katte</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 147,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

CosyPlace - Hyggelig Liggeplads Til Katte Ved Vinduet

CosyPlace liggeplads er konstrueret, til at kunne spændes fast i din vindueskarm, og dermed tilbyde din kat en dejlig plads at ligge ved dens nye favoritsted, vinduet. CosyPlace har en plade i bunden mens toppen er foret og blød. Det hele er overtrukket med plys. Liggepladsen måler 51 x 36 cm.

Det praktiske: Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

CosyPlace fastgøres nemt til alle vindueskarme med de 2 skruetvinger, der følger med. Der er mulighed for at fastgøre den 11 cm eller 15 cm inde på pladen i bunden. Det yderste lag plys kan tages af, og vaskes ved 30 grader med et mildt rengøringsmiddel. Må ikke tørretumbles.  

Se flere senge til katte.

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Er perfekt til min lille vindueskarm. Nu kan hun ligge der uden at falde ned og hun nyder det. Da hun er indekat er det dejligt hun kan følge med hvad der sker uden for vinduet.
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Min kat har lige fået denne liggeplads til vindueskarmen i julegave og det tegner lovende. Der går som regel lidt tid, før genstande bliver taget i brug i vores hjem, så det at katten ikke omgående lægger sig der er ingen grund til bekymring. Jeg var positivt overrasket over hvor blød liggepladsen var. Selvom min kat er ganske lille, så kunne liggepladsen dog godt være en smule bredere. Den når nemlig ikke helt ind til vinduet i min vindueskarm. Det kan måske også have noget at gøre med placeringen af hullerne - selvom der er to indstillinger at vælge i mellem. Lige til sidst skal nævnes, at det tog mig lidt tid at regne ud, hvordan den skulle samles. Et diagram ville have været rart. Man skal altså trykke den ene ende af gevindet igennem nedefra og det kræver lidt snilde og en smule mere kraft end jeg havde forventet. Men det er let nok, når man lige har regnet det ud.
 Anmeldt af Astrid Jørgensen
Anmeldelse:
Fin Ligge plads kunne godt være 15 cm længer til store katte som mine :-) upraktisk den er i lys farve hvis de kommer lige ind udefra og ligger sig, men så er det godt den kan vaskes :-)
 Anmeldt af Morten thykjær røll larsen
Anmeldelse:
Set ud fra hans reaktion så tror jeg at han er umådelig godt tilfreds med den liggeplads så den kan varmt anbefales
 Anmeldt af Ruth
Anmeldelse:
Min kat følger sig som en konge på denne liggeplads! Nu at dagene er dejlige med så meget sol, ligger han på den, og tager solbaden i timevis.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Liggeplads til kattens favoritplads ved vinduet ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Liggeplads til kattens favoritplads ved vinduet

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video