Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Legetøj og tandpleje med reb - 2 størrelser

Varenummer: PROD353
PROD353 <p><strong>Hundelegetøj</strong> fra Hunter med hjul og reb. Rens tænder og tandkød under leg - den nye Toothcleaner fra HUNTER gør det muligt. Den fleksible naturgummi og knopperne giver god massage til gummerne og renser tænderne Samtidig er det et godt stykke legetøj, hvor man kan sætte godbidder mellem hjulene, og hunden kan lege, mens den prøver at få få dem løsnet.</p><p>Farve: Orange/grå.</p><p>Leveres i 2 størrelser:</p><p><strong>Small er 12 cm. bred, og er god til f.eks gravhunde, cocker spaniel, gårdhund, beagle m.fl.</strong></p><p><strong>Large er 15 cm. i bredde, og har større diameter på ringene med knopper. God til hunde fra Labrador formel 1 og helt op til grand danois, rottweiler m.fl.</strong></p><p><br /> Se flere produkter til <a title="Tandpleje produkter til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/tandpleje-og-hygiejne.html">tandpleje</a>.</p><p> </p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 59,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundelegetøj fra Hunter med hjul og reb. Rens tænder og tandkød under leg - den nye Toothcleaner fra HUNTER gør det muligt. Den fleksible naturgummi og knopperne giver god massage til gummerne og renser tænderne Samtidig er det et godt stykke legetøj, hvor man kan sætte godbidder mellem hjulene, og hunden kan lege, mens den prøver at få få dem løsnet.

Farve: Orange/grå.

Leveres i 2 størrelser:

Small er 12 cm. bred, og er god til f.eks gravhunde, cocker spaniel, gårdhund, beagle m.fl.

Large er 15 cm. i bredde, og har større diameter på ringene med knopper. God til hunde fra Labrador formel 1 og helt op til grand danois, rottweiler m.fl.


Se flere produkter til tandpleje.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Legetøj og tandpleje med reb - 2 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Legetøj og tandpleje med reb - 2 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video