Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Laser Chase pen jagt legetøj til katte

Varenummer: HC PETS95000-2
HC PETS95000-2 <h2>Underhold din kat – se den jagte den rode prik!</h2> <p><strong>Din kats favorit legetøj vil sikkert miste sin position, når du bruger laser legetøjet!</strong> Laser Chase er en fantastisk måde, at holde din kat aktiv og begejstret. Din kat vil hurtigt finde ud af, at disse er sjovere end meget andet af sit legetøj! Batterier er inkluderet.</p> <p>Leveres i assorterede farver, pænt pakket ind i hård plastik indpakning – <strong>Super gaveidé til alle katteejere!</strong></p> <p>Et udfordrende legetøj der giver masser af stimulans til katten, hvor den jagter efter den rode prik.</p>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 55,-

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Underhold din kat – se den jagte den rode prik!

Din kats favorit legetøj vil sikkert miste sin position, når du bruger laser legetøjet! Laser Chase er en fantastisk måde, at holde din kat aktiv og begejstret. Din kat vil hurtigt finde ud af, at disse er sjovere end meget andet af sit legetøj! Batterier er inkluderet.

Leveres i assorterede farver, pænt pakket ind i hård plastik indpakning – Super gaveidé til alle katteejere!

Et udfordrende legetøj der giver masser af stimulans til katten, hvor den jagter efter den rode prik.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Annette Jensen
Anmeldelse:
Tak for en hurtig service. Vores kat er helt vild med "laser"pennen - den har næsten ikke tid til at sove mere, venter bare på den kommer "frem" igen (er nødt til at lade lyset forsvinde ind under et skab for at give katten en pause). Når den har fanget lyset (tror den), letter den meget forsigtig poterne på skift for at se sin fangst, men ærgerlig, ærgerlig lykkes det lyset at smutte hver gang. Helt desperat bliver den, hvis lyset forsvinder ud under hoveddøren. Det skal siges, at vores kat, som er 10 år, har været udekat i 8 år og nu er indekat på 2. år, og det er gået uden problemer, men vi har også en altan på 8 m2, men pennen er virkelig god til at aktivere den.
 Anmeldt af Doris
Anmeldelse:
Katten er ellevild med laserpennen, den suser rundt efter den og søger efter den røde prik når vi stopper. Fantastisk legetøj.
 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
100 % tilfreds, hurtig levering og varen iorden :-)
 Anmeldt af chris
Anmeldelse:
Selve legetøjet er sjovt og vores katte elsker det. Men kvaliteten er ikke ligefrem fantastisk. Selve laserpointeren har et hjul, der justerer et spejl, således at der kommer mere end én prik. Dette spejl gik løs allerede efter en uges tid, men det virker stadig som det skal. Men man får jo hvad man betaler for, 50kr er okay for denne pointer.
 Anmeldt af Heidi Christiansen
Anmeldelse:
Super sjovt legetøj som kattene elsker.
 Anmeldt af marianne
Anmeldelse:
Rigtig sjov
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Laser Chase pen jagt legetøj til katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Laser Chase pen jagt legetøj til katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video