Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Grizzly Lakseolie fodertilskud fra Alaska - God mod tør pels

Varenummer: FISKEOLIE-LAKSEOLIE
FISKEOLIE-LAKSEOLIE <h2><strong>Grizzly Vildlakseolie fodertilskud</strong> til hunde og katte - bekæmper tør hud og pels, og giver et stærkt helbred, god appetit og sundhed.</h2> <p>Grizzly er udvundet alene fra vildlaks, som blandt andet indeholder Omega 3 i store mængder. Lakseolien bevarer sin balancerede blanding af værdifulde fedtsyrer, som er yderligere beskyttet ved at tilføje naturlig Rosemarin extrakt, og olien indeholder spor af vitaminer, der naturligt forekommer i vildlaksen, og det forstyrrer ikke optagelsen af vitaminer fra andre kilder.</p> <p>Grizzly Vildlakseolien har et højt indhold af vigtige flerumættede omega 3 fedtsyrer, EPA og DAH, som næsten ikke findes i planteolier, er næringsstoffer hunden behøver, for en sund hund og en blød, blank pels. Omega-3-fedtsyrer modvirker betændelse, indgår i cellemembranerne og er nødvendige for optimale funktioner af alle celler. Omega fedtsyrer er ren energi og styrkelse af immunsystem til dyr. Grizzly vildlakseolie er sikkert at bruge til hvalpe og killinger også. </p> <h3>Detajler om denne <strong>lakseolie</strong>:</h3> <ul> <li>Grizzly lakseolie <strong>bekæmper tør hud og pels</strong></li> <li>Velsmagende - Hunde og katte kan lide det</li> <li>Indeholder vigtige omega 3 fedtsyrer og næringsstoffer</li> <li>Giver hunde, hvalpe, katte og killinger <strong>et stærkt helbred</strong></li> <li>Vigtig for den ældre hunds gigtplagede led og dens kredsløb</li> <li>Giver hunden en <strong>sund blank pels</strong></li> <li>Naturens egen løsning</li> </ul> <p><strong>Dosering pr. dag i foderet:</strong></p> <ul> <li>Hunde og katte op til 6 kg:  1 pumpetryk </li> <li>Hunde 6 - 12 kg:  1-2 pumpetryk</li> <li>Hunde 12-24 kg:  3 -4 pumpetryk</li> <li>Hunde over 25 kg:  5 - 6 pumpetryk</li> </ul> <p><strong>Fås i 5 mængder på 125ml, 250ml, 500ml, 1 liter og 2 liter.</strong></p> <p><strong>Se hele udvalget i <a title="hundefoder" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundefoder.html">hundefoder</a>.</strong></p> Grizzly

På lager 

Regular Price: kr. 59 ,-

Tilbudspris: kr. 48,97

* Skal udfyldes

Grizzly

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Grizzly Vildlakseolie fodertilskud til hunde og katte - bekæmper tør hud og pels, og giver et stærkt helbred, god appetit og sundhed.

Grizzly er udvundet alene fra vildlaks, som blandt andet indeholder Omega 3 i store mængder. Lakseolien bevarer sin balancerede blanding af værdifulde fedtsyrer, som er yderligere beskyttet ved at tilføje naturlig Rosemarin extrakt, og olien indeholder spor af vitaminer, der naturligt forekommer i vildlaksen, og det forstyrrer ikke optagelsen af vitaminer fra andre kilder.

Grizzly Vildlakseolien har et højt indhold af vigtige flerumættede omega 3 fedtsyrer, EPA og DAH, som næsten ikke findes i planteolier, er næringsstoffer hunden behøver, for en sund hund og en blød, blank pels. Omega-3-fedtsyrer modvirker betændelse, indgår i cellemembranerne og er nødvendige for optimale funktioner af alle celler. Omega fedtsyrer er ren energi og styrkelse af immunsystem til dyr. Grizzly vildlakseolie er sikkert at bruge til hvalpe og killinger også. 

Detajler om denne lakseolie:

 • Grizzly lakseolie bekæmper tør hud og pels
 • Velsmagende - Hunde og katte kan lide det
 • Indeholder vigtige omega 3 fedtsyrer og næringsstoffer
 • Giver hunde, hvalpe, katte og killinger et stærkt helbred
 • Vigtig for den ældre hunds gigtplagede led og dens kredsløb
 • Giver hunden en sund blank pels
 • Naturens egen løsning

Dosering pr. dag i foderet:

 • Hunde og katte op til 6 kg:  1 pumpetryk 
 • Hunde 6 - 12 kg:  1-2 pumpetryk
 • Hunde 12-24 kg:  3 -4 pumpetryk
 • Hunde over 25 kg:  5 - 6 pumpetryk

Fås i 5 mængder på 125ml, 250ml, 500ml, 1 liter og 2 liter.

Se hele udvalget i hundefoder.

Anmeldelser

Anmeldelser (16)

 Anmeldt af Sarah
Anmeldelse:
Giver denne olie til vores cavalier. Han døjer med øjne der løber konstant. Ved indtagelse af et sprøjt olie i maden morgen og aften løber øjnene slet ikke.
 Anmeldt af Per
Anmeldelse:
Har igennem et par år år benyttet dette produkt på min 9 år gamle golden retriver.
Inden døjede hun med massivt og store skæl angreb, flere besøg hos dyrlæge med utallige undersøgelser, herunder mange blodprøver, masser af medicin, og intet hjalp.
Efter opstart af Alaska lakseolie forsvandt det stille og roligt, og hun er nu fuldstændig rask, intet skælangreb.
Kan derfor på det varmeste anbefale dette produkt.
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
God olie, som mine hunde har fået i mange år.
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Veldig godt produkt som hunden liker veldig godt. Rimelig pris
 Anmeldt af Anne
Anmeldelse:
Allerede efter kort tids brug, ser det ud til at lakseolien virker. Jeg har en Havanais med en længere, pels som jeg håber at kunne holde fin og blank, og at olien også er god for hunden.
 Anmeldt af margit
Anmeldelse:
Godt produkt til alle hunde. Har brugt det jævnligt til min Schæfer. Hun er nu 8 år, på trods af lidt gråt skæg, og har stadig en flot blank pels.
 Anmeldt af Debora
Anmeldelse:
Giver blank pels
 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Vores Berner Sennen er meget glad for denne fantastiske olie.
 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Har brugt denne lakseolie til vores Jack russel i længere tid. Det er den hunden bedst kan lide og det hjælper klart på 'helårsfældningen' der stort set afhjælpes hvis hun får en lille skefuld hver dag. Vil dog ikke have det over maden men på den ske....
 Anmeldt af Inger
Anmeldelse:
Både vores Schæfer og kat kan lide produktet, nem dosering - vi har kun brugt det er par dage, så hvordan virkningen er - ved vi endnu ikke.
 Anmeldt af Birthe
Anmeldelse:
Vores hund fældede så meget ,så fandt jeg lakseolie inde på jeres hjemme side og det er bare rigtig godt .Den fælder faktisk ikke mere og det er efter 14 dage ,så det er dejligt . Den har også fået en flot pels .den er vild med det så det kan varmt anbefales
 Anmeldt af Mona
Anmeldelse:
Et godt kosttilskud til vores hunde og de får en blank pels af det.
 Anmeldt af Rikke
Anmeldelse:
Jeg købte dette produkt fordi min lille blandings hvalp (Dansk Svensk gårdhund/Gravhund mm.) havde meget tør hud og kløede sig meget, i forbindelse med pelsskifte.

Efter 1½ uge kunne jeg se en forskel i både pels og på hud. Han klør sig ikke længere og pelsen skinner. Han kan godt lide smagen af det og det er intet problem at få ham til at spise det. Han spiser det både når det kommer på hans tørfoder og hvis han får det i en skål for sig.

Super godt produkt jeg klart vil anbefale!!
 Anmeldt af Jørgen
Anmeldelse:
Et super godt prpodukt. Dette er nu brugt i ca. 8 - 10 dage og der er allerede sket en markant ændring..Pelsen er ikke længere mat og lidt hård at føle på, men er snart silkeblød og skindende samt næsten ingen fældning. Efter jeg selv har prøvesmagt produktet (velsmagende, dog kraftigt) tror jeg bestemt også hunden "Schæferhund" kan lide dette, for den spiser det åbenbart med velbehah da den i forvejen er glad for fisk.
Endelig et produkt med positiv effekt.
 Anmeldt af Anja Krogsøe Jensen
Anmeldelse:
super godt produkt :) min hund havde virkelig tør hud og pels men efter noget tid med lakseolie var der ingen skæl og pelsen var flot og blank! hun kan dog godt til tider lugte lidt af fisk :)
 Anmeldt af Mikael
Anmeldelse:
Min hund på 2 år begyndte at have noget mat og kedelig pels, og den fældede en smule. Jeg tog ham med til dyrlægen, og han sagde det kunne være allergi eller dårlig kost. Han anbefalede at skifte foder og give ham lakseolie, og på 3 uger forandrede pelsen sig. Den fælder stadig lidt, men pelsen skinner mere og ser sundere ud.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Grizzly Lakseolie fodertilskud fra Alaska - God mod tør pels ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Grizzly Lakseolie fodertilskud fra Alaska - God mod tør pels

6 Vare(r)

per side
 • Fra Stinne at 23/01/2014 21.43
  • Hejsa

   Jeg har en Cavalier kings charles spaniel som erbegyndt at få meget tør hud, hvilket gør at hun klør sig meget, jeg har før fået noget fiskeolie hod dyrlægen, men dette kunne kun holde sig i ca en måned.

   Så derfor vil jeg høre hvor længe dette produkt kan holde sig?

  • Hej Stinne

    

   Tak for din mail. Dem vi har stående i øjeblikket kan holde sig til maj og juni 2015, så der er over et år til :) Hav en god weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Laila at 30/01/2014 10.25
  • Hej.

   Jeg har en gravhund på 5 år dom vi har været heldig at få, da vi fik hende , fik vi lakse olie med som hun i en længere periode spiste syntes det lugtede lidt fælt, men hendes pels var flot, men har i flere mdr ikke ville spise det. Er jeres produkt så velsmagende som i skriver, har ved dyrlægen købt pipetter med olie som har brugt i 2 mdr men pelsen er stadig lige mat og lidt stiv, har en hvalp på knap 4 mdr kan man bruge det til hende eller er det i hvalpe foderet.

    Mvh laila Rasmussen 

  • Hej Laila

   Tak for din mail. Vi har rigtig gode erfaringer med det, også med at hundene vil spise det og kan lide det. Du kan evt læse kunde anmeldelserne. Du kan godt bruge det til hvalpen, hvis det er nødvendigt. Der er normalt ikke direkte lakseolie i foderet, men mere fedt og andre ting der er mere behov for, mens den gror, men er den mat i pelsen, kan du godt prøve at give den det på foderet.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Laila at 30/01/2014 10.53
  • Hej igen 

   Jeg har læst anmeldelserne om lakse olien, men har man en hund som ikke sådan er alt spisende, kan man jo hurtigt " smide " penge ud til noget den ikke kan lide, det kan du naturligvis ikke have indflydelse på, men var ikke glad for det andet lakse olie ( er orange ) hvis det siger dig noget ...er smagen / lugten meget gennem trængende af fisk ?

   Mvh laila

  • Hej Laila

    

   Det lugter ikke så kraftigt, men det har en ret kraftig smag af fisk, så kan din hund ikke lide fisk, vil jeg nok ikke anbefale det.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra margith at 09/06/2017 19.13
  • jeg bruger 3 pumpetryk til 8dl tørkost er der for lidt ? syntes stadig at min kat har tør og mat pels.

  • Hvis han har fri adgang til foder, kan det være lidt svært at vide hvor meget den spiser dagligt. Men 8 dl lyder som meget foder, og så er 3 pumpetryk lidt i underkanten. Katten op til 6 kg skal have 1 pumpetryk om dagen. Hvis katten er over 6 kg, 2 pumpetryk. Olien skal helst gives når katten spiser, da Omega 3 oxiderer når den kommer i kontakt med ilt.

   MVH, Paula

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Annette Jensen at 24/08/2017 14.15
  • Hejsa Vi vil gerne give vores dansk svensk gårdhund lakseolie men har læst i en gruppe på Facebook at de har erfaringer med at deres hvide farve ( 3 farvet ) bliver en orange farve pga olien så jeg er MEGET i tvivl om hvor vidt jeg skal afprøve det. Det er første gang vi har hund så vi har meget at skulle lære.

  • Hej Annette

    

   Tak for din mail. Jeg må indrømme jeg aldrig har hørt dette de 7-8 år vi har handlet med lakseolie. Jeg vil da ikke udelukke der kan være særtilfælde med kombinationer af forskellige ting der kan give det udfald. Jeg har prøvet at søge på nettet på engelsk, for at udvide chancerne for at kunne finde nogen med de erfaringer,men har intet fundet. Så som jeg sagde, kan ikke udelukke det kan lade sig gøre, men det er bestemt ikke typisk. Måske har hunden fået en voldsom dosis, der kunne give lid orange farve i det hvide, jeg ved det desværre ikke :). 

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mette at 08/11/2019 18.32
  • Hej jeg har netop købt dette produkt, men på selve produktet står der til HUND, er det en fejl eller hvordan skal det forståes, når der her står kat og hund. Det er en anelse svært hvad man skal forholde sig til, hvis det var til både hund og kat, burde det vel stå?

  • Hej Mette.

   Jeg tror der er fordi det er en stor flaske, at der kun står "hund". På de mindre flasker står der både hund og kat, og produktet er det samme.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: