Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Lær din hvalp at tisse og lave ude med disse servietter

Varenummer: Tisseservietter
Tisseservietter <h2><strong>Tisseservietter - Hold Din Hvalp Stueren - Yderst Lugt- og Vandabsorberende Indlæg Til Bure, Gulv, Bil m.m.</strong></h2> <p>Trixie "Nappy" tisseservietter består af en enormt absorberede kerne lavet af fiber og naturlig cellulose. Det diamant formede mønster sørger for at væsken fordeles jævnt, og styrker kernen. Laget i plastik i bunden er vandtæt, og den forseglede kant sørger for væsken ikke lækker. Kan med fordel også benyttes sammen med et <a title="hvalpetoilet til hustræning" href="//www.petdreams.dk/hvalpetoilet-toilet-til-renlighedstraening-af-hvalpe.html" target="_blank"><strong>hvalpetoilet til renlighedstræning</strong></a>.</p> <ul> <li>Praktisk serviet træner din hvalp til at lave og tisse ude hurtigt </li> <li>Lær hvalpen at blive stueren<br /><img style="float: right;" alt="Trixie nappy" src="//petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" height="73" width="115" /></li> <li>Enormt lugt- og vandabsorberende</li> <li>Med vandtæt lag i plastik i bunden</li> <li>Forseglet kant sørger for væske ikke lækker</li> <li>Velegnet også til bunden af bure og transportkasser</li> </ul> <p><strong>Sådan gør du:<br /><br /></strong>Læg Trixie Nappy servietten tæt på hvalpens sovested. Sæt hvalpen på servietten når den har drukket og spist, indtil den har gjort hvad den skal. Læg servietten tættere og tættere på døren for hver gang. Til sidst lægger du servietten uden for døren. <strong>Husk</strong> at ros hvalpen hver gang den gør det rigtige.</p> <ul> <li><strong>Small pakke: Indeholder 7 servietter på 40 x 60 cm.</strong></li> <li><strong>Medium pakke: Indeholder 10 servietter på 60 x 60 cm.</strong></li> <li><strong>Large pakke: Indeholder 10 servietter på 60 x 90 cm.</strong></li> </ul> <p>Se hele udvalget i produkter til <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundetraening.html"><strong>hvalpetræning</strong></a>.</p> Trixie

På lager 

kr. 35,-

* Skal udfyldes

Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tisseservietter - Hold Din Hvalp Stueren - Yderst Lugt- og Vandabsorberende Indlæg Til Bure, Gulv, Bil m.m.

Trixie "Nappy" tisseservietter består af en enormt absorberede kerne lavet af fiber og naturlig cellulose. Det diamant formede mønster sørger for at væsken fordeles jævnt, og styrker kernen. Laget i plastik i bunden er vandtæt, og den forseglede kant sørger for væsken ikke lækker. Kan med fordel også benyttes sammen med et hvalpetoilet til renlighedstræning.

 • Praktisk serviet træner din hvalp til at lave og tisse ude hurtigt 
 • Lær hvalpen at blive stueren
  Trixie nappy
 • Enormt lugt- og vandabsorberende
 • Med vandtæt lag i plastik i bunden
 • Forseglet kant sørger for væske ikke lækker
 • Velegnet også til bunden af bure og transportkasser

Sådan gør du:

Læg Trixie Nappy servietten tæt på hvalpens sovested. Sæt hvalpen på servietten når den har drukket og spist, indtil den har gjort hvad den skal. Læg servietten tættere og tættere på døren for hver gang. Til sidst lægger du servietten uden for døren. Husk at ros hvalpen hver gang den gør det rigtige.

 • Small pakke: Indeholder 7 servietter på 40 x 60 cm.
 • Medium pakke: Indeholder 10 servietter på 60 x 60 cm.
 • Large pakke: Indeholder 10 servietter på 60 x 90 cm.

Se hele udvalget i produkter til hvalpetræning.

Anmeldelser

Anmeldelser (8)

 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Rigtig god kvalitet og sugeevne . Min lille chihuahua er 5 år og var ikke renlig, da jeg købte hende for 1/2 år siden, man havde blot taget hendes vand fra hende, om natten for, at der ikke skulle ske "uheld" jeg satte selvfølgelig vand til hende dag og nat ☀️
 Anmeldt af Katja
Anmeldelse:
Min hund kan ikke finde ud af at tisse på måtten men gerne ved siden af måtten, så her har det ikke været nogen større success, men ellers smart fundet på.
 Anmeldt af Berit Larsen
Anmeldelse:
Jeg køber de store str. L og deler den i to så passer den til den store hvalpe bakke (hvalpetoilettet). En god løsning for min hvalp tidligt om morgenen. Husk at hvalpe skal luftes minimum 6 gange i løbet af en dag ;)
 Anmeldt af Yvonne
Anmeldelse:
Min hvalp er glad for at bruge disse tisseservietter, og så suger de godt, et godt produkt.
 Anmeldt af Irene
Anmeldelse:
Tisseservietter bruger jeg til min terrier, da hun er angst for at tisse ude pga. af nytårs fyrværkeriet. De suger godt. Havde problem i starten, da hun skulle brug dem. Servietten afgav lyde der mindede om fyrværkeri lyde. Kan ikke bruge dem sammen med tissebakken, da den gøre hende utryg. Håber at i vil få en bakke, som hundene har det godt med.
 Anmeldt af Mohammed
Anmeldelse:
Dens gode sugeevne er fantastisk for hvalpen. Fra dag 1 blev det til en vane for hunden - kan klart anbefales!
 Anmeldt af Diana
Anmeldelse:
Disse servietter er geniale, min lille hvalp lærte lynhurtigt at bruge dem - med meget ros til at starte med. Jeg har dem også med når jeg er ude hos folk, viser ham lige hvor den ligger og så ved jeg at han ikke tisser på gulvet. Det er rart når sådan en lille en tisser min. en gang i timen.
 Anmeldt af Louise
Anmeldelse:
Disse er super gode:) Hvalpene elsker dem, og de er meget absorberende! Bruger mine i et såkaldt 'hvalpetoilet', som er lavet til disse servietter - det hjælper til med at holde servietten fast. Desuden er den så lav, at hvalpene nemt kan komme op på denne:) (skal lige siges jeg har chihuahua-hvalpe)

Kun plusser herfra;D
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Lær din hvalp at tisse og lave ude med disse servietter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Lær din hvalp at tisse og lave ude med disse servietter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video