Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Lækker og blød seng i brun til store hunde 102x76x20 cm

Varenummer: NAV NDB1063 u
NAV NDB1063 u <h2>Hundeseng med en komfort din hund vil elske!</h2> <p>Lækker <strong>hundeseng til de større hunde</strong> lavet i et enkelt moderne design - en fantastisk hundeseng du virkelig kan forkæle din hund med.</p> <p>Hvis du forgæves har forsøgt at finde en seng din hund vil ligge i, så prøv denne. Hunde elsker den, da den har bløde kanter, men stadig ramme om dens helt eget sted. Sengen har foret hvid bund, og de tykke brune kanter er bløde, men stadig lidt faste, da de indeholder mikrofiber, hvor en stor del er polyester.</p> <p>Hundesengens størrelse er <strong>102 x 76 x 20 cm.</strong> (længde x bredde x højde), og den leveres med <strong>brune</strong> kanter. Er nem at rengøre med en fugtig klud. Betrækket kan også pilles af, men kanterne er en del af betrækket, så den egner sig bedst til at vaskes i en balje eller lignende. </p> <p><strong>Hundesengen</strong> er velegnet til hunde som <strong>labrador, golden retriever og schæfer</strong>.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Flotte hundesenge" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html">hundesenge</a></strong>.</p> PetDreams Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Udgået

kr. 547,-
PetDreams

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundeseng med en komfort din hund vil elske!

Lækker hundeseng til de større hunde lavet i et enkelt moderne design - en fantastisk hundeseng du virkelig kan forkæle din hund med.

Hvis du forgæves har forsøgt at finde en seng din hund vil ligge i, så prøv denne. Hunde elsker den, da den har bløde kanter, men stadig ramme om dens helt eget sted. Sengen har foret hvid bund, og de tykke brune kanter er bløde, men stadig lidt faste, da de indeholder mikrofiber, hvor en stor del er polyester.

Hundesengens størrelse er 102 x 76 x 20 cm. (længde x bredde x højde), og den leveres med brune kanter. Er nem at rengøre med en fugtig klud. Betrækket kan også pilles af, men kanterne er en del af betrækket, så den egner sig bedst til at vaskes i en balje eller lignende.

Hundesengen er velegnet til hunde som labrador, golden retriever og schæfer.

Se hele udvalget af hundesenge.

Anmeldelser

Anmeldelser (11)

 Anmeldt af mette
Anmeldelse:
min golden retriver er meget glad for sin nye seng som passer fint i størrelsen til hende og hun er ikke en lille golden! Sengen har fin tyk bund og siderne er tilpas faste så min hund kan bruge dem som hovedpude hvis det er det hun vil.Alt i alt lever sengen fuldt op til mine forventninger.
 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Lækker hundeseng, som vores søns hund indtog straks....... den så faktisk ud som om den var glad og veltilpas ved at få ny seng. Sengen har en god størrelse, til vores søns hund, som er en Formel1 . Umiddelbart ser sengen god og dejlig ud, og vi forventer selvfølgelig at pris og kvalitet hænger sammen. :-) Måske ikke velvalgt at lave en hvid bund i en hundeseng, derfor kun 4 stjerner.
 Anmeldt af Marie
Anmeldelse:
Super dejlig hundeseng til min store Danske Labradoodle - Kongepuddel/Labrador Retriever blanding. Har søgt længe og prøvet mange hundesenge før denne . Vores hund elsker puder og denne her har dejlige og lige tilpas kanter som vores hund elsker. Hun har ligget i den siden vi modtog den for 2 timer siden. Hovedet op på kanten men også plads til at hun kan strække sig ud. Hundesengen er ovenikøbet nydelig at have stående fremme i vores stue. Mvh Marie
 Anmeldt af Barbara
Anmeldelse:
Super seng, min amstaff elsker den ;)
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Dejlig humdeseng og altid god service. Dog vil jeg mene at sengen er lige lille nok til store hunde, jeg har en schæferhund, tæve og her er sengen altså lige det mindste.
 Anmeldt af Nicki
Anmeldelse:
God seng hunden godt kan lide at ligge i men der er bare det eneste minus ved den at den er for lille til min hund så hun ligger lidt akavet nogen gange, men hun er en canadian wolfdog og lidt større end en schæfer.
Prisen kunne måske godt rykkes lidt ned efter min mening da man kan få mange andre steder en seng til gode penge også i samme størrelse hvis ikke større :)

Men jeg er glad for sengen og det er hunden også
 Anmeldt af Karen
Anmeldelse:
Det er faktisk nr. 2 seng af samme slags til den samme hund - men nu har hun slidt den første op. Hun elsker at ligge i den, nok fordi hun kan lægge hovedet op på siderne. Det er den bedste hundeseng til labrador/schæfer, som vi har haft.
 Anmeldt af Jógvan.
Anmeldelse:
Jeg har købt sådan en seng, til min store brune labrador, som synes rigtig godt om den, for nu ligger han altid i den, før lå han altid på gulvet. Det var et rigtigt godt køb.
 Anmeldt af Sanne
Anmeldelse:
Super fin hundeseng til de penge, den blev øjeblikkeligt godkendt af stor tysk korthår ;o)
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Vores Golden Retriever er meget meget glad for sin nye seng. Han bruger den til både en lille lur om dagen og til aften når han går rigtigt "i seng" Den passer i perfekt størrelsen til ham. Han kan både lide at ligge med hovedet oppe på den bløde kant og kigge, men der bliver også puttet med hovedet helt gemt.
 Anmeldt af Hans
Anmeldelse:
Min schæfer er meget glad for sengen. Før ville han gerne hoppe op i sofaen, men nu foretrækker han sin nye seng. Vi har sat den tæt på sofaen så han stadig føler sig som en del af familien.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Lækker og blød seng i brun til store hunde 102x76x20 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Lækker og blød seng i brun til store hunde 102x76x20 cm

2 Vare(r)

per side
 • Fra Trine at 17/11/2013 18.09
  • Hvor stor er selve liggefladen?

   Er madressen 20 cm eller er de 20 cm inkl kanterne?

    

   På forhånd tak

  • Hej Trine

    

   Tak for din mail. Selve liggearealet måler 65 x 40 cm. Men det er meget normalt siderne også tages i brug. Min egen Labrador bruger siderne til at lægge hovede, ben og dele af kroppen på også.

    

   De 20 cm er inkl. den bløde kant rundt om sengen. Bunden er lavet i kraftig skumgummi.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra tine arlyk at 27/03/2014 21.21
  • kan ovenstående hundeseng vaskes?

   Hilsen

   Tine arlyk

  • Hej Tine

    

   Tak for din mail. Ja, betrækket kan tages af med lynlås, og det kan vaskes. Men pølsen rundt om sengen følger med, så det er en fordel at vaske den i en balge. Den er nem at holde ren, så det behøver ikke være så ofte.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video